Hvordan legge til noen i en gruppetekst på Android

Hvordan kommuniserte folk noen gang før gruppetekster ble til? Det er en av de enkleste måtene der ute for å få en haug med mennesker i en samtale for å finne ut logistikken til et arrangement dere alle prøver å sette opp. De fungerer også bra for for eksempel generell forretningssamtale eller bare å få informasjon til flere personer, for eksempel fødselen til en ny baby eller nyheter om at et familiemedlem har gått bort. Så, gruppetekster er ekstremt nyttige, men når du starter en gruppetekst, hvordan legger du til nye personer i teksten?

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg hvordan du legger til noen i en gruppetekst på Android, trinn for trinn. La oss dykke rett inn.

Legg til noen i en gruppetekst på Android

Som er ganske lik iPhone, kan du ikke enkelt legge til noen i en eksisterende gruppetekst. IPhone har den ekstra fordelen ved å støtte iMessage, som lar deg legge til noen i en eksisterende gruppetekst, men bare opptil et visst antall personer. Android har ikke luksusen med noe som iMessage, så det er fortsatt ganske komplisert og å legge til rette for folk i en gruppetekst og en stor hindring.

Siden du faktisk ikke kan legge til noen i en eksisterende gruppetekst på Android, må du starte en ny gruppetekst med den nye personen hver gang du vil inkludere et ekstra nummer i samtalen. Her er trinnene:

  1. Åpne din Android-tekstmeldingsapp.
  2. Klikk på ikonet Ny melding øverst til høyre i appen.
  3. Nå vil du legge til hvert nummer som var i forrige gruppesamtale, men denne gangen vil du sørge for å inkludere det nye nummeret du også vil være en del av gruppeteksten.
  4. Til slutt er det bare å sende en tekstmelding for å fullføre gruppedannelsen.

Som du kan se, er det ganske rett frem å legge til en ny person i gruppesamtalen din; men det er litt av en hindring at du ikke bare kan legge til individuelle tall i en eksisterende gruppesamtale.

Facebook Messenger

Å legge til enkeltpersoner i en gruppemelding via tradisjonell SMS er ingen enkel oppgave. Imidlertid, som moderne teknologi og nye kommunikasjonsplattformer, synes SMS i seg selv å gå dinosaurens vei. Meldingsplattformer som Facebook Messenger, WhatsApp og andre blir medium for valg. Og som en ekstra bonus er det mye lettere å legge til folk i en eksisterende gruppesamtale på plattformer som disse. For formålet med denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan gjøre dette på Android-versjonen av Facebook Messenger.

Det første trinnet er å åpne Facebook Messenger på smarttelefonen eller nettbrettet. Du må deretter trykke på Meldingsgruppen du vil at den nye personen skal ha en del i. Trykk deretter på navnet på gruppen øverst i chatten. Hvis et bestemt navn ikke ble satt, kan dette ganske enkelt være en liste med navn i gruppen. Derfra, under Innstillinger- kategorien, vil du klikke på lenken Se gruppemedlemmer . Trykk deretter på Add Person-knappen øverst til høyre på skjermen. Du har muligheten til å bla gjennom kontaktlisten din, og legge til individet eller flere personer i gruppen.

Å legge til gruppemedlemmer er ikke begrenset til personer du er venn med. Du har til og med muligheter for å legge til personer som du ikke nødvendigvis er koblet til, men som krever at du søker etter et bestemt navn i søkefeltet. Du kan skrive inn "John Smith", finne John Smith du leter etter etter profilbilde, og deretter legge til gruppen.

En enklere måte å invitere bestemte personer på er gjennom en gruppelink. Innenfor  alternativene til den spesifikke gruppechatten din, er det faktisk en lenke som du kan kopiere til utklippstavlen. Send den lenken til folk du vil legge til i gruppen din på individuell basis, så kan de være med ved å klikke på lenken. Det gjør det lettere enn å søke etter personer med navn som nevnt ovenfor.

Kjennelse

Gruppesamtaler er et praktisk verktøy å holde på, men som du ser, er det kanskje ikke det mest intuitive verktøyet i verktøykassen. Likevel er det ikke umulig å legge til enkeltpersoner i gruppesamtaler - det er bare litt av en hindring. Men hvis du bruker ting som Facebook Messenger, er det bare litt lettere å administrere.