7 beste spill som Rimworld | Droid-fyren

Ludeon Studios har jobbet veldig hardt med Rimworld i en stund nå, men vi har fortsatt noen favorittspill som Rimworld som mange elsker å spille. Spillet har faktisk holdt seg med tidlig tilgang i mange år nå, og så kan du tenke for deg selv at dette spillet har en forferdelig fremtid. Tvert imot, Rimworld lever og har en lys fremtid. Det er delvis takket være samfunnet rundt det, med mange moddere og tillegg som vil holde dette spillet i live og godt i lang tid. Men til slutt kan du bli lei av Rimworld og bestemme at du ønsker noe nytt.

Er det spill som Rimworld der ute? Rikelig. Følg med nedenfor, da vi har satt sammen en liste over spill som kan interessere deg hvis du likte Rimworld. Så uten videre, her er de:

Beste spill som Rimworld

spill som Rimworld

1) Dommer: Apocalypse Survival

Til tross for det skremmende navnet er Judgment en ganske unik og hyggelig tittel som setter spilleren midt i apokalypsen. Du oppdager flere overlevende, og du utarbeider en plan for å bygge et fort borte fra galskapen, i et forsøk på å unnslippe demonene.

Du må fortsette en undersøkelse mot å holde deg, og folket ditt, trygt og skjult for demonene; imidlertid pass opp for din egen velstand i denne verden - hvis du skulle bli så stor at du ikke skulle være i stand til å holde deg skjult, vil du raskt bli funnet og straffet av demonene.

Kjøp den nå: Steam

spill som Rimworld

2) Dvergfestning

Kompleksiteten til denne tittelen er ekstrem; men hvis det er forstått, kan dette spillet være et du vil se på med glede i noen tid. Administrer livet til folket ditt nøye, og du kan bare oppdage at Dwarf Fortress er mye mer enn bare et komplisert spill. Med alle veiledningene og rådene du kan finne på internett, bør du ikke ha noe problem.

Dwarf Fortress lar deg bygge og bygge Dwarf festninger, som ditt dvergfolk vil overleve for og blomstre for. I likhet med rimworld og flere andre titler i denne listen, bør du være smart om hvordan du administrerer og bruker ressursene dine. Bygg inn på jordens dyp, lag og konstruer en massiv citadell som vil overskygge andre festninger.

Få den nå: Dwarf Fortress

spill som Rimworld

3) Oksygen er ikke inkludert

Oxygen Ikke inkludert er faktisk ekstremt lik Rimworld. Oksygen ikke inkludert kommer inn fra et annet perspektiv; forutsetningen er imidlertid i det vesentlige den samme. I likhet med Rimworld setter Oxygen Not Inclusief spilleren i full kontroll over kolonien sin. Fanget i en fremmed verden, må du sørge for at kolonien din overlever og blomstrer.

Forsikre deg om at du bruker logikk når du bygger basen din, da det er mange variabler å ta i betraktning, og sykdom er bare en av dem. Vanskeligheten med dette spillet kan være å sette av, men designet og tanken som gikk inn i dette fantastiske spillet er noe som lett kan verdsettes. Oksygen ikke inkludert gir deg den fantastiske muligheten til å nyte å administrere en ny koloni i alt for stor grad.

Kjøp den nå: Steam

spill som Rimworld

4) Starship Theory

Med et unikt konsept og hyggelig mekanikk, kan du oppleve at Starship Theory gir en veldig underholdende vending til sci-fi-sjangeren. Når du reiser gjennom det overveldende store verdensrommet, må du fortsette å overleve og unnslippe universets redsler.

Du må også hele tiden bygge og oppgradere skipet ditt for å ta nye trusler. Når du reiser, må du samle ressurser gjennom gruvedrift av asteroider via en gruvelaser. Med et brukergrensesnitt som tilbyr mange muligheter, kan du begynne med litt forvirring, men når du fortsetter gjennom spillet, bør du raskt forstå og forstå Starship Theory.

Kjøp den nå: Steam

spill som Rimworld

5) Civitatem

I Civitatem har du blitt overfalt landsbyen din, og alt som er brukt har blitt lagt til fakkelen. Uten noe annet håp om å overleve, og ikke noe håp om å komme tilbake, reiser du og de overlevende langt øst for å gjenoppbygge ditt tapte hjem. Civitatem bringer en middelalderlig bybygningssim som lar deg designe og lage din egen by for å overleve.

Administrer ressurser og sørg for at du og folket lager nok mat til å vare vinteren, for korn vil ikke vokse om vinteren, og du vil heller ikke finne mange dyr som vandrer rundt i kulden. Å bli satt i en allvitende posisjon som Rimworld, får du en fysisk avatar i motsetning til Rimworld. Mens Civitatem fortsatt er under utvikling, ser det lovende ut.

Kjøp den nå: Steam

spill som Rimworld

6) Gnomoria

Gnomoria er et annet sandbox Village Management-spill. Du har til oppgave å hjelpe til med å lede en liten gruppe nisser for å finne ly, skape en landsby og til slutt trives i et yrende rike. Spillet er virkelig sandkasse, fordi alt du ser kan brytes ned og gjenoppbygges andre steder - himmelen er grensen.

Du vil kunne gjøre mye for å tilpasse ditt eget rike - du kan lage ting, bygge strukturer, sette feller og grave dypt under jorden på jakt etter dyrebare ressurser for å hjelpe nisser dine å overleve den harde verden. Men vær trøtt - du må også forsvare riket ditt mot invaderende fiender.

Gnomoria er en prosessuelt generert verden, så hvert nye kart er forskjellig - de er ikke det samme. Grafikk er ikke veldig detaljert, siden de har mer retrostil.

Kjøp den nå: Steam

6) StarSector

StarSector er en annen verdt å se på. Dette romsimulatorspillet ble lansert i 2018 og er et verdensomspennende, enkelt-spiller romkamp, ​​rollespill, utforskning og økonomisk spill. Du vil påta deg rollen som romkaptein som søker lykke og ære - hvordan du oppnår disse midlene, er alt opp til deg.

Spillet er fortsatt under utvikling, så det er absolutt ikke alt ferdig. Du kan fortsatt spille den i mellomtiden. Akkurat nå er dette noen av de viktigste funksjonene som er tilgjengelige:

  • Pilot skipet ditt i topp 2D-kamp
  • Kommander flåten din i taktiske kamper
  • Få erfaring for å øke ferdighetene dine
  • Detaljert romkampmekanikk
  • Tilpass skipets belastning før kamp
  • Ansett offiserer for å gi dyktighetsbonuser, pilothjelpeskip og overvåke operasjonene dine
  • Utforsk krigsherjede stjernesystemer
  • Utnytt begivenheter for å handle varer for profitt
  • Vinn gunst eller hån for kraftige fraksjoner
  • Oppdag nye verdener og berging av tapte forlatelser

Det er mye med det allerede, mye å holde deg opptatt - men forvent flere oppdateringer nedover i rørledningen som gjør spillet enda morsommere.

Kjøp den nå: StarSector

Dommen på spill som Rimworld

Rimworld er på ingen måte død, og det er åpenbart ikke døende, da det er mange spill der ute som har blitt inspirert av Rimworld til å skape noe fantastisk, som du kan se. Vi har vist deg noen av favorittene våre, men har du favorittspill som Rimworld? Hør av i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.