Slik løser du ødelagte datafeil på PS4

PlayStation er en populær spillkonsoll som først ble utgitt i 2013. Den siste versjonen av denne konsollen er PS4 Pro som er i stand til å spille de nyeste spillene i 4K-oppløsning med raskere bildefrekvens. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der noen problemer kan oppstå som kan bli ganske irriterende. Et slikt problem som vi skal feilsøke i dag er ødelagt datafeil på PS4.

Hvis du har problemer med datamaskinen eller Android-enheten din, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.

Hvordan fikse ødelagte datafeil på PS4

Den ødelagte datafeilen kan høres ut som et skummelt problem, men faktisk er det et av de enkleste problemene å fikse. Mesteparten av tiden gjelder dette problemet spilldata og ikke systemdata, og du vil vanligvis se en feilmelding merket CE-34875-7 eller NP-32062-3. Dette skjer når du prøver å installere et spill, og når dette skjer, vil du sitte igjen med et spill som ikke kan spilles.

 1. Slett spilldataene.

  Den raskeste måten å løse dette problemet på er å slette spilldatafilen.

  For å gjøre dette, følg disse trinnene:

  -Gå til varsler på PS4-startskjermen.

  -Trykk på OPTIONS-knappen på kontrolleren og velg Nedlastinger.

  -Herfra markerer du ødelagte data (grå miniatyrbilde med en tagget linje gjennom den).

  -Trykk på OPTIONS-knappen og slett deretter dataene.

  Bruk en mikrofiberklut til å tørke av spilldisken, og prøv å installere den igjen. Hvis du installerer et nedlastet spill, må du slette den nedlastede filen og prøve å laste ned og installere det igjen.

 2. Gjenoppbygg PS4-database.

  Hvis problemet vedvarer, fortsett med å gjenoppbygge spilldatabasen. Dette er hvordan:

  -Slå av PS4 helt.

  -Når enheten er slått av, trykk og hold inne strømknappen. Slipp den etter at du har hørt to pip: en når du først trykker på, og en annen omtrent syv sekunder senere.

  -Når PS4 er startet i "Safe Mode", kobler du en DualShock 4-kontroller til PS4-en din med en USB-kabel og trykker på PS-knappen.

  -Velg alternativet “Gjenoppbygg database”.

  Vent til prosessen er fullført, og start deretter PS4 på nytt.

Hva skal jeg gjøre hvis spillet ditt fremdeles ikke fungerer?

Det meste av tiden bør det å gjøre de to løsningene ovenfor være nok til å fikse spill som ikke vil spille på grunn av ødelagte data. Hvis spillet ditt fremdeles ikke vil spille, må årsaken til problemet være noe helt annet.

Hvis du har problemer med et fysisk spill, er det mulig at årsaken kan være en skitten eller skadet spillplate, og PS4-en din leser den ikke. Tørk spillplaten med en ren, myk klut før du setter den i konsollen.

Hvis spillet du har problemer med er en digital kopi, sletter du spillet helt, inkludert de lagrede spillfilene og installerer spillet på nytt.

Foreslåtte målinger:

 • Slik spiller du Steam-spill frakoblet / uten internett Frakoblet modus | NYTT 2020!
 • Hvordan vises frakoblet på Steam | RASK & NY 2020 Opplæring!
 • Hvordan tilbakestille eller endre Steam-passord | RASK & NY 2020 Opplæring!
 • Slik bytter du ut eller endrer Steam-e-postadressen din NYTT 2020!

Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for mer feilsøkingsvideoer.