Slik løser du Call of Duty Modern Warfare Holder Crashing Xbox One

Noen Xbox One-brukere støter på krasjproblemer når de spiller Call Of Duty Modern Warfare. Hvis du er en av dem, bør du lese denne veiledningen for å vite hvordan du skal håndtere den.

Årsaker til Call Of Duty Modern Warfare krasjproblem

Hvis Call Of Duty Modern Warfare krasjer når du spiller den, er det flere faktorer du må sjekke. Husk at Xbox-spill noen ganger kan krasje, og det er normalt. Men hvis din fortsetter å skje oftere, må du grave dypere for å vite hva som forårsaker det.

Spillplaten er ødelagt.

Dette er en av de flerårige årsakene til at noen Xbox One-spill kan krasje, fryse eller bare slutte å virke. Selv om Xbox One-konsollen din tåler et visst alvorlighetsgrad på riper, kan spillet ditt fremdeles mislykkes fra tid til annen hvis platen er riper.

En fysisk skadet eller sprukket spillplate kan forhindre at konsollen laster spillet helt inn. Xbox One kan ha en liten sjanse for å lese en sprukket spillplate, men du bør vurdere å bytte ut platen hvis spillet krasjer oftere.

Spillet må oppdateres.

Hvis CoD Modern Warfare plutselig har stoppet etter at det har fungert normalt før, bør du sjekke om spillet trenger en oppdatering ved å koble til online. Dette spillet lar deg ikke spille flerspiller hvis det er utdatert.

Xbox One-programvaren er utdatert.

Noen spill kan krasje hvis en Xbox One-programvare ikke er oppdatert. Hvis du regelmessig spiller online, kjører konsollen sannsynligvis den nyeste programvareversjonen. Hvis du bare spiller offline, må du imidlertid laste ned programvareoppdateringer direkte fra internett.

Ødelagt Xbox-hurtigbuffer.

Xbox One bruker et sett med midlertidige filer kalt cache for å utføre visse oppgaver som å laste spill raskere. Hvis denne hurtigbufferen blir ødelagt, fungerer ikke Xbox One ordentlig eller fungerer veldig sakte. Du må oppdatere Xbox-hurtigbufferen for å se om dette vil bidra til å løse dette problemet. Sjekk trinnene for hvordan du gjør dette nedenfor.

Overoppheting av konsollen.

Hvis Xbox One slutter å fungere eller ofte krasjer når du spiller Modern Warfare, er en av årsakene du bør se på overoppheting. Den interne temperaturen på Xboxen din kan øke raskt hvis det ikke er nok ventilasjon, eller hvis det er en maskinvarefeil som påvirker deler på hovedkortet.

Feil på konsollen.

Hvis Xbox One fortsetter å krasje når du ikke bare spiller CoD Modern Warfare, men også andre spill, kan det være en dypere grunn til det. Dette betyr vanligvis at konsollen kan ha en maskinvarefeil eller skade.

Hvordan stoppe Call Of Duty Modern Warfare fra å krasje

Nedenfor er de mulige løsningene du kan prøve å fikse Modern Warfare fra å krasje på Xbox One.

 1. Rengjør spillplaten.

  Hvis du bruker en spillplate, må du sørge for at den er ren ved å tørke av den med en myk klut før du setter den inn. 

  Som nevnt ovenfor er riper og sprekker veldig dårlige indikatorer på et mulig spillplateproblem. Hvis Modern Warfare-platen din har mange riper, eller hvis den er sprukket, kan dette være årsaken til at den fortsetter å krasje.

  Prøv å få en erstatningsplate eller kjøp en digital kopi av spillet for å løse problemet.

 2. Installer spill- og systemoppdateringer.

  Å holde spill og programvare oppdatert, gir ikke bare nye endringer, men løser også kjente feil. Følg disse trinnene for at Xbox One automatisk skal laste ned og installere oppdateringer for deg:

  -Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren din for å åpne guiden.

  -Rull til høyre og velg Innstillinger

  -Rull ned til du ser Oppdateringer og nedlastinger . Fremhev det.

  -På neste side, kryss av i boksen for Hold konsollen oppdatert og Hold spill og spill oppdatert .

 3. Oppdater systembufferen.

  Noen ganger kan oppdatering av systembufferen på Xbox One løse problemer med krasj. Xbox One har ikke et alternativ under innstillinger for å tømme hurtigbufferen. I stedet må du utføre en full effektsyklus for å gjøre det. Slik gjør du det:

  -Slå av Xbox One.

  -Når indikatorlampene på forsiden av Xbox One og konsollens strømbrikke er av, trekker du ut strømbrikken fra baksiden av konsollen.

  -Vent i minst 30 sekunder.

  -Koble strømbrikken til Xbox One og slå den på.

  -Sjekk for problemet.

 4. Sjekk for overoppheting.

  Forsikre deg om at Xbox-konsollen og strømforsyningsenheten har god ventilasjon for å minimere overoppheting. Etter design vil systemet starte på nytt hvis den interne temperaturen har nådd et visst punkt for å forhindre intern skade. La konsollen avkjøles i en time ved å slå den av og koble den fra strømuttaket. 

  Hvis overoppheting fortsetter å oppstå, kan det være en maskinvarefeil som forårsaker det.

Prøv et annet spill.

Prøv å spille andre spill for å se om de også krasjer. Hvis de gjør det, har Xbox One-konsollen et dypere problem. Du kan prøve å tilbakestille Xbox til å fikse problemet. Hvis spillene dine fremdeles krasjer etter en tilbakestilling av fabrikken, må du reparere konsollen. Kontakt Microsoft for å avtale reparasjonsavtale.

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du spillkrasj på PS4 Ikke svarer og fryser
 • Slik løser du Steam Ufullstendig installasjon (3) Vil ikke koble til
 • Slik løser du Steam kjører allerede feil | Vil ikke åpne eller koble til
 • Slik løser du Steam-spill åpnes ikke (mangler kjørbar)

Få hjelp fra oss.

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.