Slik løser du Amazon Shopping som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy Note 8 (enkle trinn)

Når det gjelder shopping online via telefonen din, er Amazon Shopping den foretrukne appen for mange. Imidlertid, akkurat som alle andre apper, vil det alltid være tider når det støter på problemer, og blant telefonen er det vanlig å krasje hvor appstyrken lukkes alene eller viser feilen "Dessverre har Amazon Shopping stoppet." Det er tilfelle med noen av våre lesere som eier Samsung Galaxy Note 8, det er derfor vi må løse dette problemet for de har kontaktet oss for å få hjelp.

I dette innlegget vil jeg lede deg gjennom for å fikse problemet som hindrer deg i å bruke Amazon Shopping. Dette er ikke fastvaren vi opplevde denne typen problemer, så vi vet allerede en ting eller to som kan bidra til å fikse det. Hvis du er en av eierne av denne appen eller Galaxy Note 8 og for øyeblikket er avlyttet av et lignende problem, kan du fortsette å lese da dette innlegget kanskje kan kaste litt lys.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke vår feilsøkingsside for Galaxy S8, ettersom vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Slik løser du Galaxy Note 8 med Amazon Shopping-appen som fortsetter å krasje

For det første er dette problemet sannsynligvis mindre, men selv om det er mer komplisert enn det ser ut, kan du alltid bli kvitt dette problemet ved å fjerne Amazon Shopping fra telefonen din - det er din siste utvei. Det vi selvfølgelig ønsker er å kvitte seg med problemet slik at du kan fortsette å bruke appen til å handle online og praktisk. Med alt det blir sagt, her er ting du kan gjøre for å prøve å løse dette problemet ...

Første løsning: Start Galaxy Note 8 på nytt

Hvis Amazon Shopping krasjet for første gang siden du begynte å bruke det, er det mulig at problemet er mindre som et resultat av en mindre feil i systemet. Før du gjør noe, bør du først starte Galaxy Note 8. på nytt. Det er enkelt å gjøre, trygt for telefonen og effektivt å håndtere problemer som oppstår uten åpenbar grunn eller årsak. Så trykk på strømknappen og start telefonen på nytt. Etter dette og appen fremdeles krasjer, bør du prøve å gjøre den tvungne omstart. Det gir i utgangspunktet de samme fordelene som med normal omstart, men det er mer effektivt da det oppdaterer telefonens minne, men simulerer frakobling av batteriet. For å gjøre dette, trykk og hold nede Volum ned-knappen og av / på-tasten samtidig og hold dem nede i 10 sekunder eller til telefonen starter på nytt.

Hvis problemet fortsetter å bugge deg etter dette, fortsett til neste løsning.

Andre løsning: Tilbakestill Amazon Shopping

Med tilbakestilling mener jeg å tømme hurtigbufferen og dataene. Det kalles en tilbakestilling fordi det bringer appen tilbake til standardinnstillingene, samt sletter alle hurtigbuffere og filer den opprettet. Når en app krasjer, er det mulig at en av filene den bruker, er ødelagt. Det er grunnen til at du må slette dem. Etter å ha ryddet hurtigbufferen og dataene, vil systemet gjenskape disse filene slik at appen kan fungere ordentlig igjen. Slik gjør du det:

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Amazon Shopping .
 5. Trykk på Lagring .
 6. Trykk på CLEAR CACHE.
 7. Trykk på hurtigbufrede data .
 8. Trykk på Tøm.
 9. Start telefonen på nytt for å oppdatere minnet.

De fleste apprelaterte problemer løses av denne prosedyren, så jeg håper at din også blir løst av dette. Hvis problemet ved en tilfeldighet fortsetter etter å ha gjort dette, må du gjøre neste prosedyre.

RELEVANTE POSTER:

 • Hvordan fikse Samsung Galaxy Note8 som viser "Dessverre har meldinger stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note 8 viser feilen "Dessverre har Chrome stoppet" [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note 8 fortsetter å dukke opp "Dessverre har telefonen stoppet" -feilen [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note8 viser feilen "Dessverre har kameraet stoppet" [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note 8 henger, fryser og viser feilmeldingen "Dessverre har innstillingene stoppet" [Feilsøkingsveiledning]

Tredje løsning: Avinstaller Amazon Shopping og installer den på nytt

Det er tider når apper krasjer på grunn av kompatibilitetsproblemer med fastvaren, og oftere foreslår vi leserne å oppdatere apper som har problemer fordi utviklerne deres kanskje allerede har rullet ut en oppdatering. Imidlertid er det en bedre måte å løse slike problemer på, og det er å avinstallere appen fra telefonen din for å fjerne alle tilknytninger til firmware og andre apper, samt slette alle filene den opprettet eller akkumulerte. Unødvendig å si at du vil tørke av sporene fra telefonen. Slik gjør du det i dette tilfellet ...

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Amazon Shopping .
 5. Trykk på AVINSTALLER .
 6. Gå gjennom varselet, og trykk deretter på OK for å bekrefte.
 7. Start telefonen på nytt for å oppdatere minnet og andre tilkoblinger.

Etter at telefonen har startet på nytt, er det på tide å laste ned og installere Amazon Shopping på telefonen din, og slik gjør du det ...

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Trykk på Play Store .
 3. Skriv 'amazon shopping' i søkefeltet.
 4. Velg Amazon Shopping, og trykk deretter på Installer .
 5. For å fortsette, gå gjennom de nødvendige apptillatelsene og trykk deretter på Godta .

Det er nesten sikkert at dette problemet kan løses av noen av disse løsningene. Imidlertid, hvis problemet går for langt nok, så er det en ting du bør gjøre.

Fjerde løsning: Tilbakestill Galaxy Note 8

En tilbakestilling er mer en generell feilsøkingsprosedyre og løser mange problemer med telefonen din. Siden problemet fortsetter å bugge deg etter prosedyrene ovenfor, må du ta en beslutning om å fjerne appen fra telefonen din og ikke bruke den eller gå gjennom bryet med å tilbakestille telefonen for å imøtekomme en app.

Før tilbakestillingen, må du sikkerhetskopiere alle filene og dataene dine, da de blir slettet, og fjern deretter Google-kontoen din fra telefonen, slik at du ikke blir låst ute. Følg deretter disse trinnene ...

 1. Sikkerhetskopier data i internminnet. Hvis du har logget på en Google-konto på enheten, har du aktivert tyverisikring og trenger Google-legitimasjonen din for å fullføre hovedtilbakestillingen.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere “tørk data / tilbakestilling av fabrikken.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Hvis du har problemer med å fjerne Google-kontoen din, følger du denne fremgangsmåten:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Innstillinger> Cloud og kontoer.
 3. Trykk på Kontoer.
 4. Trykk på Google.
 5. Trykk på Google ID-e-postadressen din hvis flere kontoer er konfigurert. Hvis du har flere kontokonfigurasjoner, må du gjenta disse trinnene for hver konto.
 6. Trykk på ikonet med tre prikker.
 7. Trykk på Fjern konto.
 8. Trykk på FJERN KONTO.

Jeg håper at dette fungerer for deg. Hvis du har andre bekymringer du vil dele med oss, legg igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også er interessert i å lese:

 • Samsung Galaxy Note 8 henger, fryser og viser feilmeldingen "Dessverre har innstillingene stoppet" [Feilsøkingsveiledning]
 • Twitter-appen fortsetter å krasje på Samsung Galaxy Note 8 [Feilsøkingsveiledning]
 • Facebook Messenger fortsetter å krasje på Samsung Galaxy Note 8 [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note 8 henger når du starter en app, begynte å kjøre så sakte [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy Note8 fortsetter å dukke opp "Dessverre har Internett stoppet" feil
 • Samsung Galaxy Note8 viser "Dessverre har galleriet stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]