MXQ Pro 4K Android TV Box Review - Verdt $ 35? | Droid-fyren

Det er mange TV-bokser tilgjengelig i dag. Fremtredende blant dem er de som kjører på Android-plattformen. Dette gir kundene en klar fordel i forhold til andre TV-bokser, takket være allsidigheten til Android-plattformen som gir deg tilgang til tusenvis av apper og spill som passer for større skjerm. En annen ting du bør vurdere når du kjøper en Android TV-boks, er prising. Takket være en håndfull produsenter er det konkurransedyktige Android TV-bokser i markedet i dag. En av dem er MXQ Pro 4K Android TV Box som har laget ganske mye støy i markedet. Med en prislapp er det fornuftig å se nærmere på dette tilbudet.

Produkt Merke Navn Pris
AMALEN MXQ Pro 4K Android 7.1 TV Box S905X Quard-core Wi-Fi Embedded UHD 4K H.264 Media Center Smart OTT TV Box Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

MXQ Pro 4K Android TV-boks

MXQ Pro 4K Android TV Box Review - Verdt 35?

MXQ Pro 4K

Funksjoner

Dette er et område der MXQ Pro 4K absolutt ikke kompromitterer. Den leveres med en firekjerners prosessor ombord klokket på 2,0 GHz, mens en 5-kjerners GPU håndterer spilldelen av denne digitalboxen. Den kommer også med 1 GB RAM, som kanskje bare er tilstrekkelig for de fleste apper og spill. Det er også 8 GB innebygd lagring, noe som ikke er grunn til bekymring, ettersom selskapet også tilbyr tre USB-spor for å koble til flash-stasjoner og eksterne harddisker.

Den leveres også med en HDMI-port, slik at du kan koble digitalboxen til HD-skjermer eller TV-apparater hjemme. Videre støttes tilleggsutstyr som tastatur og mus også av MXQ Pro 4K. Det er også et SD-kortspor om bord på MXQ Pro 4, og tilbyr dermed mange tilkoblingsmuligheter for kundene. Selskapet tilbyr støtte for 2,4 GHz Wi-Fi som standard, noe som er viktig for alle streaming-enheter.

Som navnet gjør det klart, støtter dette tilbudet også 4K-streaming som standard, noe som gjør dette til en av de billigste 4K-streamingboksene som er tilgjengelig i markedet i dag. Streaming av innhold med betalte og ulønnede tjenester er som forventet en bris på denne enheten.

Android TV-boksen kan imidlertid fryse til tider under GPU-tunge oppgaver, som når du spiller spill med høy bildefrekvens. Selskapet tilbyr en fjernkontroll for MXQ Pro 4K, som kan være nyttig. Fjernkontrollen fungerer på 2 x AAA-batterier, som varer lenge nok til at du glemmer å bytte dem ut. Selskapet tilbyr imidlertid ikke batteriene. Som regel anbefales det alltid å få oppladbare batterier for å tappe ut mer juice av hvert batteri.

Design

Som det er tilfellet med de fleste Android TV-dekoder, kommer også denne med en ganske liten formfaktor, som vil gi deg rikelig med ledig plass på underholdningssenteret ditt. Konstruksjonen er plast her, selv om det definitivt ikke vil påvirke ytelsen eller holdbarheten til MXQ Pro 4K. Den nevnte fjernkontrollen ser imidlertid ganske billig ut og kan sikkert gjøres bedre.

Selskapet nevner at fjernkontrollen er laget med importert hudvennlig materiale som også gjør den svettefast. Med tanke på prisen som selskapet selger dette tilbudet for, er designen på fjernkontrollen noe som kan overses av de fleste.

Selskapet tilbyr bare MXQ Pro 4K i svart, så det er en alvorlig mangel på fargevalg her. Vi forventer imidlertid ikke at dette er en dealbreaker for mange. Når det gjelder den generelle utformingen, er digitalboxen definitivt ikke noe av det som ser best ut. Selskapet leverer også en HDMI-kabel og en slitesterk strømadapter for å slå på digitalboxen. Boksen leveres også med en frittstående Ethernet-port på baksiden, noe som hjelper deg med å etablere en frittstående internettforbindelse på enheten.

Programvare

Når det gjelder programvare, nevner selskapet at dette produktet kjører på Android 7.1 Nougat. Dette er ganske uheldig da Android 5.1 er relativt eldre i markedet, mens flere andre Android TV-bokser tilbyr Android 8.0 Oreo. Selskapet har brukt tilpassede endringer i brukergrensesnittet, selv om det ikke er noe å skrive hjem om. Det er veldig identisk med det vi ser på så mange Android TV-bokser, så du blir kanskje ikke overrasket her. Det er lite sannsynlig at selskapet offisielt vil støtte Android-oppdateringer, så du må gjøre fred med Android 7.1 her.

Heldigvis vil du kunne finne alle favorittappene dine eller laste ned nye ganske enkelt. Ikoner er for prangende for hvem som helst, og vi ville ha ønsket en mer minimalistisk tilnærming. Denne oppfatningen er imidlertid subjektiv og kan variere fra hver enkelt til individ. Det beste er at du alltid kan lage din egen tilpassede launcher fra Play Store, noe som ganske mye negerer det dårlige brukergrensesnittet.

Det som er spesielt viktig med MXQ Pro 4K er det faktum at det er ekstremt enkelt å sette opp, som er et område der programvaren absolutt fortjener kreditt. Alle favorittkommunikasjonsappene dine som Skype, Facebook osv. Kan brukes her, og du kan også starte videosamtaler hvis du har et kamera festet på skjermen / fjernsynet.

Opptreden

Firekjerners prosessor på MXQ Pro 4K holder ikke opp under streaming, med til og med høy kvalitet på innholdet som lastes relativt raskt. Imidlertid kan dette tydeligvis skyldes den typen internettforbindelse du har til din disposisjon. Kodi-brukere vil spesielt elske dette tilbudet ettersom det kan streame på Kodi uten å hoppe over et slag. De fleste brukere foretrekker billigere Android TV-bokser først og fremst for å streame innhold ved hjelp av Kodi, og det er lett å vite at dette har blitt tatt hånd om av selskapet.

Det er viktig å huske at noen internettleverandører kan blokkere tilgangen til Kodi, så brukere som fortsatt vil nyte innhold på denne måten forventes å installere en kompatibel VPN-profil på enheten. Du kan fortsatt streame stutterfritt innhold fra betalte leverandører som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og andre. Videre får kundene støtte for TrueHD- og DTS-lyd med digitalboxen, noe som gjør dette ideelt for å se kraftpakket actionfilm. Bildekvaliteten er også krystallklar og jevn, mens den nytes best på en 4K-TV.

Mens MXQ Pro 4K er utmerket for streaming og åpning av mindre applikasjoner, kan den noen ganger holde seg mens du spiller, som vi har nevnt ovenfor. En skarp utelatelse her er Bluetooth, noe som betyr at du ikke kan legge til spillkontroller etter eget valg til enheten. Dette føler vi vil gjøre det mindre attraktivt for de som søker en Android TV-boks bare for spill. Tastatur og mus fungerer perfekt her, og kan være levedyktige erstatninger for standard fjernkontroll levert av selskapet.

Til tross for at den pakker en kraftig firekjerners prosessor her, varmes ikke MXQ Pro 4K opp, selv om du spiller eller streamer innhold med maksimal oppløsning. Dette betyr at det er beredskap for overoppheting og andre potensielle problemer som kan komme på et elektronisk apparat.

Hvordan klarer dette seg mot konkurransen?

Det er viktig å huske at MXQ Pro 4K ligner mange andre produkter som for øyeblikket er oppført på Amazon. Dette gjør det til like vilkår, uavhengig av funksjonene de tilbyr. Det som er viktig å merke seg er imidlertid at MXQ Pro 4K er priset betydelig lavere enn noen av de identiske konkurrentene. Dette gir den en klar fordel i forhold til konkurrentene, og også øyeepler fra potensielle kjøpere. Så det sier seg selv at dette tilbudet er i en egen liga og står høyt mot konkurrentene.

Konklusjon

Som du kan se, har vi veid inn flere faktorer her, og dermed kommet til en skikkelig konklusjon. Og det er min faste tro at MXQ Pro 4K er en eksepsjonell enhet hvis du bruker den bare for Kodi. Imidlertid, hvis du leter etter en omfattende streaming-boks som fungerer med stort sett alle tjenester, anbefales noe som Amazon Fire TV. Det må påpekes at prisforskjellen ikke er for stor mellom dette tilbudet og noen andre populære Android-streamingbokser / -pinner. Imidlertid er Kodi fortsatt en av prioriteringene for flere kunder som kjøper en av disse, og MXQ Pro 4K treffer et hjemmekjøring i denne avdelingen.

Spill og apper fungerer også bra, slik at du kan bruke skjermen eller TV-skjermen som en forstørret skjerm for smarttelefon / nettbrett. Siden dette er en billig Android TV-boks, vil du også finne mye bloatware og apper som du ikke installerte, selv om du enkelt kan rydde dem opp fra systemet ditt.

Selv om man ville nøle med tanken på bare 8 GB for å lagre apper, løser SD-kortsporet dette problemet i stor grad. Mens Kodi er forhåndsinstallert, er vi ikke store fans av irriterende tillegg som følger med det. Men siden du alltid kan tilbakestille og starte fra fersk eller installere Kodi helt, bør dette ikke bekymre de fleste brukere spesielt.

For en elendig prislapp på 34,99 er MXQ Pro 4K Android TV Box absolutt verdt å se. Men hvis du leter etter et kraftigere tilbud som også kan tilby spill og bedre GPU-ytelse, kommer du definitivt ikke til å finne det her.

Produkt Merke Navn Pris
AMALEN MXQ Pro 4K Android 7.1 TV Box S905X Quard-core Wi-Fi Embedded UHD 4K H.264 Media Center Smart OTT TV Box Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.