7 beste Decibel Meter-apper for å måle støynivåer

I dag ser vi på den beste Decibel Meter-appen for å måle støynivåer. Jobber du på en høy fabrikk og vil se hvor mye skade som skjer i ørene når du "glemmer" øreproppene dine? Kanskje du besøker skytebanen og vil se hvor høyt den nye riflen din vil være før jaktsesongen?

Kanskje du jobber i gruveindustrien der noe utstyr kan være så høyt at når du er i visse områder, må du bruke ørepropper i øre- og ørepropp. Er du en lydtekniker for konserter, amatørband eller kirken din? Kanskje du bare liker å gå på konserter og vil vite hvor høyt det er der du sitter?

Uansett årsak er vi sikre på at det er mange vi ikke har tenkt å liste opp her; men vi vet at det kan være uendelige grunner til å ønske å vite hvor høyt ditt nærmiljø er.

Vi gjetter også at du ikke vil bruke noe fra $ 200 til $ 3000 eller mer på et verktøy for å tilfredsstille din nysgjerrighet. Med det i tankene.

Beste Decibel Meter-apper for å måle støynivåer

beste desibel meter app

1) Lydmåler og støyvarsler

Når vi kommer inn som nummer én, liker vi virkelig "Sound Meter & Noise Detector." Denne appen er utmerket til å tegne lyd mens du kjører i bakgrunnen på enheten din; alt mens du sparer batteri siden skjermen ikke trenger å være på hele tiden. Den eneste grunnen til at denne appen er oppført så lavt på topp 5-listen vår er at den er litt overveldende i annonsens avdeling. Hvis det er noe du kan leve med, må du huske å laste ned og prøve det i dag!

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

2) Lydmåler - Decibel meter og støymåler

På andreplass er "Sound Meter - Decibel meter & Noise meter." I denne appen finner du muligheten til å kalibrere, lagre opptak og flere alternativer som vanligvis bare er tilgjengelige i en pro-app. En veldig unik ting med denne appen er det faktum at du kan tjene mynter ved å se noen få videoer; så kan du bruke disse myntene til å fjerne annonser! Dette er en måte å få en "pro" -app uten å bruke noen av de hardt opptjente pengene dine! Få din i dag!

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

3) Sound Meter Pro

Neste gang har vi en faktisk pro-app ... da denne artikkelen ble skrevet ble "Sound Meter Pro" oppført lavere enn den gjennomsnittlige bensinstasjonen som kom inn på $ 1,50. Mens de lave kostnadene ville være verdt den annonsefrie appen i seg selv; denne appen skinner også ved at den ser ut til å være veldig nøyaktig, selv sammenlignet med profesjonelle dB-overvåkingsverktøy. App-programmereren overvåker regelmessig tilbakemeldinger og oppfordrer e-post til å finne ut hvorfor hvis noe ikke fungerer helt riktig. De har også en blogg der de oppdaterer brukere av all relevant informasjon og legger merke til begrensningene i denne appen. Husk å sjekke denne appen når du laster den ned i dag!

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

4) Lydmåler - Decibel

Vårt valg av fjerde beste dB-meter er "Sound Meter - Decibel." Denne appen har et fantastisk brukergrensesnitt og flere forskjellige måter å vise dB-ene den leser på. Legg til at evnene til å holde skjermen på mens du overvåker, spiller pause eller oppdaterer opptaket; muligheten til å kalibrere enheten avhengig av telefonens maskinvare og mange flere alternativer.

Det du virkelig har her er en profesjonell lydmåler-app med en gratis prislapp. Kos deg når du laster den ned i dag!

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

5) App for lydanalysator

For nummer fem-valget har vi "Sound Analyzer App." Virkelig dette er fullpakket med så mange funksjoner at de skal lade ... heldig for deg og oss, det er gratis! Selv utenfor funksjonene som er tilgjengelige, er eieren lett å nå for støtte og er ivrig etter å forklare hvordan du bruker visse funksjoner i denne appen. Som noen få andre apper som er oppført her, kan denne appen kalibreres til enheten du kjører den på, og gir deg en langt mer nøyaktig lydmåler. Ta tak i deg i dag!

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

6) Decibel - terskel

Neste gang har vi Decibel - Threshold. Denne er i stand til enkelt å måle støy med en innebygd desibelindikator (dB) i sanntid. I tillegg til det, bør det vise deg referanseverdien for hver type miljø som lydnivået vi er (dvs. dette er lyden av en semi-truck som går forbi, eller en vannkoker som går av).

Denne fungerer faktisk veldig bra, og skal fungere med de fleste telefoner. Dette krever at telefonen i det minste kjører Android 5.0.

Last ned den nå: Google Play

beste desibel meter app

7) Lydmåler enkel

Sound Meter Simple er så enkelt som det høres ut. Last opp denne appen, og den innebygde leseren kan vise deg hva dB-nivået i rommet er. Det viser deg støynivåer og advarer deg om hva som er farlig og hva som er bra.

Imidlertid er det ikke et faktisk referansepunkt, bortsett fra i appbeskrivelsen.

Last ned den nå: Google Play

Dommen i den beste Decibel Meter-appen

De fleste appene som er oppført ovenfor har muligheten til å kalibrere dem til enheten din. De fleste vet ikke at den gjennomsnittlige telefonmikrofonen er begrenset til 30-96 dB-området (menneskestemmen er i gjennomsnitt 40-60 DB.) Noen telefonmikrofoner begynner høyere og slutter lavere. For å få de mest nøyaktige resultatene med en hvilken som helst app som er oppført ovenfor, må du kjenne utstyret ditt ... teste det med en faktisk lydmåler og kalibrere den valgte appen til din individuelle telefon; Ved å gjøre det kan du få veldig nøyaktige resultater innenfor telefonens funksjoner. En av disse appene erstatter kanskje ikke en lydmåler helt, men det kan være nyttig når du ikke vil dra det rundt! Uansett hvilken app du velger ovenfor, lykke til og vi håper det fungerer bra for deg!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.