Slik løser du Minecraft kan ikke bli med i verdensfeil på Xbox One

Minecraft-spillere på Xbox-plattformen kan noen ganger støte på et frustrerende problem der man ikke kan bli med i en venns verden. Dette indikeres vanligvis av en feil som sier det. Hvis du har dette problemet akkurat nå, er det to mulige løsninger for det.

Husk at forslagene i denne veiledningen også kan brukes hvis vennen din får feilen "Kan ikke koble til verden" i stedet for deg. Prøv å dele løsningene i denne artikkelen til ham eller henne hvis dette er tilfelle.

Grunner til at du ikke kan bli med i verden i Minecraft (Xbox One)

Det er to årsaker til Minecraft-flerspillerproblemer på Xbox. La oss diskutere hver av dem nedenfor.

NAT-utgave.

En av de vanligste årsakene til at noen Minecraft-spillere har problemer med å bli med i andre verdener, er Xbox One NAT-innstillinger. Hvis Xbox Live-tilkoblingen din fungerer, men du får en feil når du prøver å bli med vennens verden, er det sannsynligvis et NAT-problem.

NAT står for Network Address Translation og er en innstilling som du bare kan endre i ruterenes brukergrensesnitt. De fleste rutere som er levert av Internett, er satt til å gi spillkonsoller en Open NAT, som er det ideelle oppsettet for Xboxen din. Men hvis dette ikke er tilfellet ditt, må du endre ruteren innstillinger for å fikse NAT problemet.

Det er tre typer NAT i en Xbox One: åpen, moderat og streng . Hvis Xbox One har en åpen NAT , bør den kunne tillate deg å spille flerspillerspill uten problemer. Hvis NAT-typen på konsollen er satt til Moderat , bør du fortsatt kunne spille i flerspillerspill, men andre spillere kan ikke være i stand til å spille sammen med deg i en flerspillersesjon. Når du spiller Minecraft, kan det hende at andre spillere ikke kan koble seg til din verden. Hvis du har en streng NAT , vil konsollen din være begrenset til å spille med spillere som har en åpen NAT, og du kan ikke være vert for noen kamp. I noen tilfeller kan en nettverkstest også vise at Xbox One NAT er utilgjengelig.. I dette tilfellet vil du ikke kunne bli med eller opprette en partyprat eller delta eller være vert for noen flerspillerspill.

Xbox Live-kontobegrensninger.

En annen vanlig årsak til at du kanskje ikke kan bli med vennens verden i Minecraft, kan være begrensninger eller innstillinger på Xbox Live-kontoen din. For å kunne spille et hvilket som helst flerspiller på Xbox Live, trenger du et aktivt Xbox Live-abonnement. Hvis du har Xbox Live-abonnementet har utløpt, eller hvis kontoen din er frakoblet, kan du ikke delta i noe online spill i det hele tatt. På toppen av behovet for å ha et aktivt premium-abonnement, må du også sørge for at kontoen er satt til ” Bli med på flerspillerspill ” og ” Du kan opprette og bli med i klubber. ”Hvis kontoens personvern- og sikkerhetsinnstillinger på nettet er begrenset, kan dette være årsaken til Minecraft-problemet.

Å fikse Minecraft "kan ikke bli med i verden" feil

For å fikse Minecraft-feilen "kan ikke bli med i verden", må du gjøre en eller begge av de to løsningene nedenfor.

 1. Bekreft at Xbox One NAT er åpen.

  For å fikse eventuelle NAT-relaterte problemer, må du først sjekke Xboxens NAT-type. Slik gjør du det:

  -Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.

  -Velg System.

  -Velg Innstillinger.

  -Velg Generelt.

  -Velg Nettverksinnstillinger .

  -Under Gjeldende nettverksstatus viser NAT Type-feltet din nåværende NAT-type.

  Hvis NAT-typen ikke sier Åpen , noe som betyr at den kan være moderat eller streng , må du feilsøke ruteren din for å endre noen innstillinger. Noen av feilsøkingstrinnene til ruteren du trenger, inkluderer å slå på UPnP, oppgradere fastvaren, åpne nettverksporter (videresending av port), aktivere DMZ eller   tilbakestille fabrikken . Nøyaktige trinn for hvordan du gjør noen av disse trinnene, avhenger av utstyret ditt. Sørg for å kontakte Internett-leverandøren hvis du ikke har noen anelse om hvordan du skal utføre disse oppgavene.

 2. Sjekk kontoens personvern og online sikkerhetsinnstillinger eller flerspillerinnstillinger.

  For å spille med andre Minecraft-spillere online, bør du sørge for at Xbox Live-kontoen din er konfigurert riktig. Gå til Xbox.com og logg på med Microsoft-kontoen din (e-postadressen for Xbox Live-kontoen din). Gå deretter til kategorien Personvern og online sikkerhet, og angi de riktige innstillingene for å samhandle med andre mennesker. For å la profilen din delta i flerspillerspill, gå til Xbox One / Windows 10 Online Safety- fanen og sørg for at du tillater Bli med i flerspillerspill, og du kan opprette og bli med i klubber .

  Husk at tenårings- eller barnekontoer ikke kan gjøre kontoendringer. Hvis kontoen din er en barn- eller tenåringskonto, trenger du foreldrekontoen for å administrere endringene i nevnte konto.

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du problemer med PS4-internettforbindelse Vil ikke koble til
 • Hvordan teste Internett-tilkobling på PS4 Hastighetstest, NAT, PSN-status
 • Slik løser du en Xbox One som holder på å fryse eller krasje
 • Slik løser du Xbox One vil ikke installere spill Installasjon stoppet feil

Få hjelp fra oss.

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.