5 beste personlige assistenter for Android i 2020 | Droid-fyren

Personlige assistenter har vært tilgjengelig i ganske lang tid nå, og dette førte til den beste stemmekommandoappen for Android-popularitet. Lanseringen av Apples Siri stemmeassistent tilbake i 2011 markerte den vanlige ankomst av stemmeassistenter på mobile enheter. Det var ikke før en stund da Google utviklet Google Now-talekommandoer, som nå har utviklet seg til AI med Google Assistant. Stemmeassistenter er imidlertid ikke begrenset til Googles eller Apples tilbud. Det er flere nye ankomster på scenen, slik at kundene kan velge forskjellige stemmeassistenter. Vi skal snakke om noen av disse tilbudene her i dag. Husk at disse er tilgjengelige gratis, slik at du ikke trenger å bruke en krone for å få stemmeassistentopplevelsen. Noen enheter leveres med stemmeassistenter,selv om allsidigheten til Android-plattformen gjør at andre stemmeassistenter kan brukes sammen.

Gitt den typen alternativer du har, kan det være ganske vanskelig å velge den beste stemmekommandoappen for Android. Med dette i bakhodet skal vi snakke om noen tilgjengelige alternativer for kundene akkurat nå. Det er fornuftig å bruke dem alle, siden de alle er ganske anstendige i seg selv.

Beste personlige assistenter for Android

beste talekommandoprogrammet for Android

1) Amazon Alexa

En av de mest populære stemmeassistentene som går rundt akkurat nå, Amazon Alexa er smart og kan raskt forstå kommandoene dine. Denne assistenten finnes i en mengde Amazon-produkter, inkludert Echo-hjemmet, samt en haug med Amazon Fire-nettbrett. Tatt i betraktning produktets popularitet, har Amazon til og med gjort det tilgjengelig som et nedlastbart tilbud på Google Play Store, og dermed kvitt det eksklusiviteten til Amazons produkter. HTC U11 var et av de første håndsettene som støttet appen. Men senere har flere telefoner blitt lagt til i oppstillingen.

Når det gjelder funksjoner, har du muligheten til raskt å få tilgang til alle dataene du trenger, trekke opp detaljer på dine sammenkoblede Alexa-hjemmeenheter og mer. Du kan til og med bruke denne appen til å kontrollere Alexa-enheter rundt i huset, noe som gjør dette til en ganske spesiell stemmeassistent å ha. Det er en gratis nedlasting, naturlig, og krever ingen investering å bruke. Hvis du ikke har noen Alexa-produkter hjemme, kan du ganske enkelt bruke dette som en smart stemmeassistent på telefonen din. Stemmeassistenten har allerede blitt lastet ned nesten 10 millioner ganger. Og med gode anmeldelser fra kundene, er denne appen absolutt verdt å prøve.

Last ned den nå: her

beste talekommandoprogrammet for Android

2) Google Assistant

En av de smarteste virtuelle assistentene i vår tid, Google Assistant er smart, vittig og rask. Takket være AI-motoren som brukes her, kan brukerne ha en normal samtale med Assistent mens de får oppgavene sine fullført på kort tid. I tillegg til å hente påminnelsene dine eller sjekke været, kan Assistent også raskt ta en selfie med en kommando, slik at den skiller seg ut fra resten av konkurransen. Det kan til og med spille av videoer fra YouTube. Den typen aktiviteter den kan utføre på telefonen din er virkelig svimlende.

Google Assistant driver for øyeblikket selskapets flaggskip Pixel-serie, Google Home og Android Wear 2.0 smartklokker. Selv om det opprinnelig ble antatt å være et eksklusivt for Pixel-enheter, har selskapet siden kunngjort at det vil bli gjort tilgjengelig på Marshmallow- og Nougat-enheter, med Oreo-enheter som følger når oppdateringen blir aktiv for alle enheter. Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis at du kan få Google Assistant på din Marshmallow eller Nougat som kjører Android-smarttelefon. Google velger selektivt enhetene som vil få oppdateringen basert på ukjente faktorer. Men på dette tidspunktet virker det som om selskapet bare inkluderer flaggskipstelefoner. Per nå er Assistent funnet på LG G6, Samsung Galaxy S8 og OnePlus 5, mens eldre enheter som OnePlus 3T, Samsung Galaxy S7 / S7 edge og LG G5 får støtte gradvis.

Last ned den nå: her

beste talekommandoprogrammet for Android

3) Microsoft Cortana

Microsofts bud på det virtuelle assistentområdet kom for omtrent tre og et halvt år siden. Det har ikke vært enormt populært på markedet, men ytelsen er mer enn imponerende. Det kan utføre de fleste innfødte oppgaver som å ringe innstillingspåminnelsene, gi deg oppdateringer på dagen din og så videre. Naturligvis kan det også hente søkeresultater fra Bing hvis du lager en talekommando som ber om bilder eller informasjon om et emne. Det er en godt avrundet tjeneste, og er på vei til å gjøre det til en håndfull enheter takket være Amazon Alexa-integrasjonen.

Som det er tilfellet med enhver stemmeassistent, lærer Cortana også med søke- og bruksmønstre på overtid. Det blir smartere og lærer å tilpasse seg stemmen din når dagene går. Denne funksjonen gjør stemmeassistenter til et veldig praktisk verktøy i vår tid. Cortana anbefales også for kunder som er sammenflettet med Microsofts tjenester, da det har ganske anstendig integrasjon med tjenestene deres. Imidlertid vil ikke alle apper støtte Cortana, så husk å sjekke det. Det er gratis å laste ned på Play Store og er kompatibelt med enheter som kjører Android 4.4 og nyere.

Last ned den nå: her

beste talekommandoprogrammet for Android

4) Lyra

Nok en omfattende tredjeparts stemmeassistent, Lyra er omtrent som Jarvis, men med det viktige tillegget til oversettelse. Stemmeassistenten kan hjelpe deg med å oversette setninger på 80 språk, noe som er en viktig funksjon hvis du er i et fremmed land. Den beste appen for stemmekommando for Android kan angi påminnelser, ta raske notater og gjøre mye mer. Med hurtigtilkomstmodulen på startskjermen kan du raskt starte Lyra i løpet av få øyeblikk. Du kan til og med be Lyra fortelle deg en vits eller sjekke været utenfor. Det er ganske enkelt ingen mangel på funksjonene denne stemmeassistenten kan utføre. Med tanke på dette er stemmeassistenten vel verdt å se. Lyra fungerer med enheter som kjører Android 4.0.3 og nyere, og dekker et bredt spekter av smarttelefoner og nettbrett.

Last ned den nå: her

5) Jarvis

Dette er en intelligent stemmeassistent som kan tjene som et alternativ til de nevnte tjenestene. Selv om det ikke har så mange triks i ermet som de andre tilbudene vi nevnte, er det fortsatt verdt et skudd gitt at det gir et annet sett med funksjoner. Jarvis kommer også med en Android Wear-app nå, slik at du kan lage raske talekommandoer rett fra håndleddet. Jarvis lar deg ringe, skrive meldinger, stille påminnelser og mer med bare stemmen. Videre kan den til og med utføre noen systemoppgaver som å slå på Wi-Fi, Bluetooth, blits osv. Musikkavspilling støttes også.

Siden dette kommer fra en uavhengig utvikler, kommer stemmeassistenten med annonser og kjøp i appen. Dette bør ikke komme i veien for bruk mye. Appen støtter bare det engelske språket per nå.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.