11 beste Verizon-tabletter i 2020 | Droid-fyren

Ønsker du å få Verizon-nettbrett, men er frustrert over begrensninger av bare Wi-FI-teknologi? Det er ikke noe problem fordi mange Verizon-nettbrett kommer med mobiltjenester, i likhet med en smarttelefon. Ikke bare det, men mange av disse nettbrettene kan legges til dataplanen din mot en ekstra linjeavgift.

I et øyeblikk: 11 beste Verizon-tabletter i 2020

  • Ny Apple iPad (10,2-tommers, Wi-Fi + mobil, 32 GB) - sølv (siste modell) Vår toppvalg
  • Apple iPad Air (10,5-tommers, Wi-Fi, 64 GB) - Space Grey (siste modell)
  • Apple iPad Pro (12,9-tommers, Wi-Fi + Cellular, 256 GB) - Space Grey (siste modell)
Produkt Merke Navn Pris
eple Ny Apple iPad (10,2-tommers, Wi-Fi + mobil, 32 GB) - sølv (siste modell) Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad Pro (12,9-tommers, Wi-Fi + Cellular, 256 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad Air (10,5-tommers, Wi-Fi, 64 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab A 10.1 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S5e 64 GB WiFi-nettbrett Svart (2019) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Det er mye billigere enn en smarttelefon og gjør det lettere å rettferdiggjøre. Så hvis du vil ha et nettbrett, og du vil ha en som kan bruke et mobilnett, uansett hvor du går, har du kommet til rett sted.

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg det beste alternativet for pengene du kan få som fungerer på Verizons nettverk. Her er våre toppvalg!

Beste Verizon-tabletter

verizon tabletter

1. Apple iPad (2019)

Apple kunngjorde en håndfull banebrytende produkter på Apple Event i 2019, og den nye Apple iPad var en av dem. Denne kommer inn med en 10,2-tommers Retina-skjerm. Det gir deg en stor skjerm for å se favorittfilmene, TV-programmene og videoene dine på, samt god plass til å jobbe. Og med Retina-panelet, forblir alt ekstremt skarpt og klart.

Den er utstyrt med A10 Fusion-brikkesettet for rask ytelse i spill og apper. Den kommer også med bevegelsesprosessoren, slik at du også kan bruke Apple Pencil med den nyeste Apple iPad.

Kjøp på Amazon verizon tabletter

2. Apple iPad Air 3

Hvis du liker iPad, kan iPad Air 3 være en annen verdt å vurdere. Den viktigste forskjellen mellom iPad Air 3 og iPad er at denne kommer med en større 10,5-tommers skjerm, noe som gir deg mer plass til å se på media, så vel som å jobbe.

En annen fin ting med Apple iPad Air 3 er at den kommer med A12 Bionic-brikkesettet, noe som betyr at du får raskere prosessorkraft og generelt bedre ytelse i apper.

Kjøp på Amazon

3. Apple iPad Pro med mobil

Hvis du trenger å gjøre mye arbeid på farten, må du ikke se lenger enn iPad Pro med mobilfunksjoner. Denne dårlige gutten er et produksjonskraftverk. Med en nesten 13-tommers skjerm kan du håndtere mange forskjellige apper samtidig. Og siden den er mobil, vil du kunne bruke denne nesten hvor som helst du kan få en celleforbindelse.

Det vi liker avocet denne er at du kan feste en TypeCover til den og ganske mye forvandle den til en bærbar datamaskin. Og med den nye iPad OS-programvaren er dette ganske mye en bærbar PC.

Kjøp på Amazon verizon tabletter

4. Samsung Galaxy Tab S5e

Deretter ser vi på Samsung Galaxy Tab S5e. Hvis du leter etter en av de beste verizon-nettbrettene som Android-plattformen har å tilby, er denne fra Samsung det. Samsung prøver å konkurrere med iPad Pro med S5e, slik at du får en toppskjermprofil. Det er en 10,5-tommers Super AMOLED-skjerm med et oppslukende bredformat på 16:10 i bredformat.

Det er nok å si at filmer og TV-ser flotte ut på Galaxy Tab S5e. Den har også perfekt maskinvare inne og kommer til og med med en penn rett ut av esken, ingen ekstra kjøp nødvendig.

Kjøp på Amazon

5. Samsung Galaxy Tab A

Ikke alle trenger Verizon-nettbrett på toppnivå, og det er akkurat der Galaxy Tab A passer inn. Du får fremdeles et utmerket skjermoppsett der - det er 10,1 tommer fast eiendom og i et detaljert forhold på 1.920 x 1.200 piksler. På toppen av det får du fortsatt det samme fengslende 16:10-forholdet som Galaxy Tab S5e kommer med. Og med et skjerm-til-kropp-forhold på nesten 81%, har du ikke tykke rammer som kommer i veien.

Det er fortsatt merkbart raskt, selv om det kjører på mellomstore maskinvare; imidlertid, det viktigste her du kommer til å savne er pennen og relaterte funksjoner i Galaxy Tab S5e. Annet enn det, får du ganske mye den samme opplevelsen, men i et mellomstore spekter.

Kjøp på Amazon verizon tabletter

6. Samsung Galaxy Tab E

Kanskje du leter etter noe som ikke bare er litt mer budsjettvennlig, men også mindre i størrelse. Så bør du vurdere å plukke opp Samsung Galaxy Tab E. Du får fremdeles Samsung-opplevelsen med dette nettbrettet, men ting er mer avanserte så langt som maskinvare og skjermteknologi går.

Galaxy Tab E vil fortsatt være i stand til å håndtere de fleste apper og spill, men det kan hende du finner det litt tregere når du åpner og behandler apper. Du kan fremdeles bruke den på Verizons nettverk!

Kjøp på Amazon

7. Samsung Galaxy Tab S3 LTE

Deretter har vi Samsung Galaxy Tab S3 LTE. Du kan se dette nettbrettet som Samsungs Galaxy S9, men i nettbrettform. Men ja, Samsung har tatt den oppslukende opplevelsen av Galaxy S-flaggskipet og lagt den i et nettbrett.

Når det er sagt, får du den samme glatte og smarte opplevelsen som du ville fått i en Galaxy S-smarttelefon. Den har LTE-teknologi, noe som betyr at du kan kaste et Verizon SIM-kort i denne dårlige gutten og begynne å bruke dette hvor som helst! Det gir deg noen få dollar tilbake, men det er en av de beste Android-nettbrettene på markedet akkurat nå.

Kjøp på Amazon verizon tabletter

8. Samsung Galaxy Tab S2

Deretter har vi Samsung Galaxy Tab S2. Dette er egentlig en Samsung Galaxy Tab S3 så langt som strøm og programvare går, men i en liten skjermprofil. I stedet for en nesten 10-tommers skjerm får du en 8-tommers skjerm.

Dette gjør det litt mer optimalt for bærbarhet, tar med deg på et fly eller til og med bruker for en e-leser. Du får fremdeles mye av den samme flotte maskinvaren, så apper og spill vil forbli raske og raske. Den har også mobilfunksjoner, så det vil ikke være et problem i det hele tatt å bruke dette på Verizons nettverk.

Kjøp på Amazon

9. Apple iPad med mobil

Det kan også være lurt å vurdere å hente Apple iPad med Cellular-teknologi. Dette er en større nettbrett, nesten 10-tommers i størrelse, men du får også Retina-teknologien som finnes i mange av Apples enheter. Med det i tankene får du en nydelig medieopplevelse, enten du ser favorittprogrammene dine på Netflix eller surfer på YouTube.

Den er også pakket med ganske kraftig maskinvare, så den skal kunne håndtere nesten alt du kaster på den, til og med noen iPad-baserte videospill. Selvfølgelig fungerer den også på Verizons nettverk - du må ringe og få den lagt til kontoen din.

Kjøp på Amazon

10. Apple iPad (2018)

Apple iPad fra 2018 er neste gang og er et av de beste valgene du kan hente for Verizon. Faktisk kan du ta det til stort sett alle transportører, så lenge du er villig til å betale for linjetilgangsavgiften for å legge til planen din.

Denne er et ypperlig valg, med en 9,7-tommers Retina-skjerm. Vi elsker Retina-teknologien i den, som gir noen fantastiske detaljer for å se på videoer og filmer, samt gjøre noe medie- eller grafikkredigering.

Kjøp på Amazon

11. Google Nexus 9 med mobil

Google Nexus 9 har eksistert en stund nå, men den er fortsatt like snappy som alltid. Hvis du er i markedet for en god Android-nettbrett som har Android-opplevelsen med topp maskinvare, må du ikke se lenger enn Google Nexus 9-nettbrettet.

Denne har en 8,9-tommers IPS LCD-skjerm som gir deg en oppslukende medieopplevelse, enten du ser på Netflix eller blar gjennom favorittvideoene dine på YouTube. Overraskende nok, for Verizon-nettbrett, har dette et flott kamera - du får et 8-megapiksel kamera som er i stand til å ta noen anstendige bilder. Når det gjelder intern lagring, får du 32 GB plass, samt 2 GB RAM for multitasking og kjøring av flere applikasjoner.

Kjøp på Amazon

Best Verizon Tablets Dommen

Hvis du leter etter verizon-nettbrett som du kan bruke på farten uten å måtte bekymre deg for å finne et Wi-Fi-hotspot, vil noen av disse mobilnettbrettene gjøre det bra. Har du en favorittnettbrett du liker å bruke i et mobilnettverk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Produkt Merke Navn Pris
eple Ny Apple iPad (10,2-tommers, Wi-Fi + mobil, 32 GB) - sølv (siste modell) Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad Pro (12,9-tommers, Wi-Fi + Cellular, 256 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPad Air (10,5-tommers, Wi-Fi, 64 GB) - Space Grey (siste modell) Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab A 10.1 Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S5e 64 GB WiFi-nettbrett Svart (2019) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.