Hvordan fikse Samsung Galaxy Note 5 med en svart skjerm som ikke svarer, andre skjermproblemer

Skjerm som ikke svarer er et tegn på at enten #Samsung Galaxy Note 5 (# Note5) krasjet, og den svarte skjermen kan være et symptom på et mindre fastvareproblem eller et mer komplekst maskinvareproblem. Det er ingen måte å finne ut hva saken er hvis du ikke feilsøker enheten. Så i dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking av Galaxy Note 5 hvis skjerm ble svart og ikke reagerer.

galaxy-note-5-screen-problems

Det er tre problemer jeg adresserte i dette innlegget, så hvis du for øyeblikket er feil av et lignende problem, kan du prøve å gå gjennom problemene nedenfor, da en av dem kan løse noen av problemene du har eller svare på noen av spørsmålene dine.

Før du går til feilsøking, men hvis du har andre problemer med telefonen din, må du passe på å feilsøke Galaxy Note 5 siden vi allerede har publisert hundrevis av problemer med denne enheten. Du kan også kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt for Android og gi oss nødvendig informasjon om problemet.

Galaxy Note 5-skjermen ble svart, telefonen svarer ikke

Problem : Hei gutter. Jeg trenger din hjelp. Min Galaxy Note 5 begynte nettopp å ikke svare av en eller annen grunn. Jeg vet ikke hva problemet er, men skjermen er svart, så jeg kan ikke gjøre noe med det ennå. Hjelp meg å fikse det da jeg sårt trenger telefonen min. Jeg bruker den til jobben min, så jeg har virkelig ikke råd til å ha en enhet som ikke fungerer. Takk så mye!

Feilsøking : Svart skjerm, ikke svarer. De kan være et tegn på at telefonen din lider av appkrasj, firmwareproblemer eller mer komplekse maskinvareproblemer. Basert på disse mulighetene, her er hva du trenger å gjøre:

Trinn 1: Tving omstart enheten

Trykk og hold volum ned og av / på-knappen i 10 sekunder. Hvis problemet faktisk skyldes et fastvareproblem, og det har tilstrekkelig batteri, bør det starte på nytt uten problemer. Denne prosedyren er veldig effektiv når det gjelder å løse mindre firmwareproblemer og maskinvarefeil. Det er i utgangspunktet bare en omstart, men det simulerer frakoblingen av batteriet, noe som tilsvarer batterietrekkprosedyren mange av oss vet om.

Trinn 2: Prøv å starte den i sikker modus

Dette vil utelukke muligheten for at problemet skyldes apper fra tredjeparter. Å gjøre dette vil starte telefonen opp med alle tredjepartsapper og -tjenester deaktivert. Så eventuelle problemer forårsaket av dem vil bli løst:

 1. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 2. Når 'Samsung Galaxy S6' vises, slipper du umiddelbart av / på-tasten og holder deretter nede Volum ned-knappen.
 3. Fortsett å holde volum ned-knappen til telefonen er ferdig med omstart.
 4. Når du ser Sikker modus nederst til venstre på skjermen, slipper du knappen.

Trinn 3: Forsøk å starte den i gjenopprettingsmodus

Denne prosedyren vil deaktivere Android-brukergrensesnittet midlertidig. Betydning at telefonen vil kjøre på barebones når den startes opp i gjenopprettingsmodus, og du kan gjøre noen fastvareorienterte prosedyrer som kan bidra til å løse problemet. Så prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og tørk deretter cachepartisjonen hvis det lykkes:

 1. Slå av Galaxy Note 5.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Hvis dette også mislykkes, kan du søke hjelp fra en tekniker.

Galaxy Note 5-skjermen ble svart på grunn av Gear VR-appen

Problem : Hei, jeg lurte på om det er en løsning på å fikse den svarte skjermen med lite x i bunnen etter at gear vr-appen dukker opp. Jeg lastet aldri ned den appen, men telefonskjermen min blir ofte svart med den lille xen på bunnen. Jeg har allerede tilbakestilt fabrikken begge veier gjennom innstillingene og med startknappen, strømknappen, volum opp-tasten og fortsatt den samme. Jeg lader ikke engang.

Feilsøking : Spillere og teknologientusiaster ønsker å ha en realitet som applikasjoner, slik at de kan få den beste opplevelsen til appene de har etter. Siden Samsung er en av verdens etterspurte elektroniske leverandører, kom de endelig på ideen om å lage Samsung Gear VR.

Det er to scenarier her: (a) du la ikke merke til at du ved et uhell har installert appen på telefonen din, (b) du har aldri installert appen. Her er en fangst av hvilke av disse to scenariene det alltid er denne scenen der telefonens skjerm ofte blir svart med den lille xen på bunnen, selv om du fortsatt har tilbakestilt fabrikken gjennom innstillinger. Deretter skal vi takle og gi løsninger på hvert mulig scenario.

Trinn 1: Tving på nytt om notat 5

I det øyeblikket telefonen fryser eller skjermen blir svart, må du starte enheten på nytt og se om det løser problemet. Trykk og hold både Volum ned og Av / på-tastene sammen i 10 sekunder. Hvis problemet fremdeles oppstår, er en hovedtilbakestilling nødvendig.

Trinn 2: Utfør Master Reset på telefonen

Hvis det første trinnet mislyktes, er det ingen andre muligheter enn å tilbakestille master. Den dårlige nyheten er at du vil miste alt du lagret på telefonen din, inkludert apper, filer og data, men det er et nødvendig trinn for å avgjøre om det bare er et fastvareproblem eller en maskinvarefeil.

 1. Fjern Google-kontoen din og koble fra skjermlåsene for å forsikre deg om at du ikke vil utløse Factory Reset Protection (FRP).
 2. Slå av Samsung Galaxy Note 5.
 3. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 4. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 5. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 6. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 7. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 8. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Trinn 3: Send telefonen inn for reparasjon

Hvis problemet fortsatt eksisterer etter tilbakestillingen, må du ikke kaste bort tiden. Send telefonen til en teknologi og få den sjekket. Det er et ladeportproblem.

Galaxy Note 5 begynte å bli blå og skjermen helt mørk

Problem : Samsung Galaxy (som er flere år gammel) begynte å bli blå i går kveld, og i dag er skjermen helt mørk. Jeg har tatt ut batteriet, men jeg kan ikke starte det på nytt fordi skjermen er svart og jeg kan ikke se et tastatur for å holde de riktige tastene nede. Fordi dette er en eldre modell, lurer jeg på om jeg bare skal få en ny telefon? Jeg er ganske ødelagt akkurat nå, for et barn på college og en annen uten jobb, jeg betaler lånene hennes, yada, yada. Ærlig talt er jeg ikke helt sikker på hvilken modell av Samsung Galaxy jeg har.

Feilsøking : Samsung er den største produsenten av mobiltelefoner i Sør-Korea, og den tredje største i verden. Navnet Samsung har bygget er suksess på grunn av de pålitelige enhetene de introduserte i markedet. Det er tydelig at de fleste som velger Samsung enn noen andre merker, tror at det å ha enheten gjør det mulig for dem å oppleve innovasjon på grunn av funksjonene som har blitt gitt gjennom Samsungs generasjoner.

Selv om det er gammelt og hvor populært produktet kan være i markedet, er det fortsatt ingen måte for det å oppleve tekniske ting. Men hvordan feilsøker vi Samsungs svartskjerm eller svart skjermdødsproblem? Siden du er ferdig med å ta ut og plassere batteriet, fortsetter du og prøver andre løsninger. Du trenger ikke å bekymre deg, nedenfor er trinn du kan ta for å ta vare på dette problemet.

Trinn 1: Bekreft at det ikke skyldes væskeskader

Den beste måten å gjøre dette på er å fjerne SIM-kortskuffen og se på det lille klistremerket inne i sporet. Hvis klistremerket ble rød, lilla eller rosa, er årsaken til problemet væskeskade. Send den inn for reparasjon eller kontroll.

Trinn 2: Forsikre deg om at det ikke skyldes fysisk skade

Hvis årsaken til problemet er fysisk skade, må kraften som fikk skjermen til å se ut på den måten ha etterlatt noen bulker eller riper. Hvis du kan se noen, bekrefter det det. Få apparatet sjekket av en tekniker umiddelbart. Imidlertid, hvis det ikke er væske eller fysisk skade, så fortsett feilsøking.

Trinn 3: Prøv å tørke cachepartisjonen

Hvis problemet oppstod etter en oppdatering, kan du prøve å tørke cachepartisjonen for å slette cachene og erstattes med nye. Dette er hvordan…

 1. Slå av Galaxy Note 5.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Trinn 4: Utfør hovedtilbakestillingen

Hvis problemet vedvarer etter å ha tørket cachepartisjonen, har du ikke noe annet alternativ enn å tilbakestille telefonen. Det kan være et alvorlig fastvareproblem, og du må ha alt tørket av og bygge opp telefonen din fra bunnen av igjen.

 1. Fjern Google-kontoen din og koble fra skjermlåsene for å forsikre deg om at du ikke vil utløse Factory Reset Protection (FRP).
 2. Slå av Samsung Galaxy Note 5.
 3. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 4. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 5. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 6. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 7. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 8. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Du kan også velge å tilbakestille fabrikken via Innstillinger-menyen i stedet:

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger-ikonet.
 3. Under "Personlig" -delen, finn og trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
 4. Trykk på Fabrikkinnstilling.
 5. Trykk på Tilbakestill enhet for å fortsette med tilbakestillingen.
 6. Avhengig av sikkerhetslåsen du brukte, skriv inn PIN-koden eller passordet.
 7. Trykk på Fortsett.
 8. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen din.

Trinn 5: Send telefonen inn for kontroll og reparasjon

Hvis alt annet mislykkes, be om hjelp fra leverandøren din, Samsung eller ta telefonen til en lokal butikk og la teknologien gjøre noen tester på den for å avgjøre problemet.

KOBLE TIL OSS

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.