De 5 beste nettbrettene som kjører Android Nougat 7.0 og høyere i 2020

Googles Android-operativsystem er et av de mest populære i verden akkurat nå. Gitt at det finnes produkter fra en rekke produsenter, er det hundrevis av enheter for en gitt Android-versjon.

Google avduket Android 7.0 Nougat i fjor, som etterfølgeren til Android 6.0 Marshmallow. Selv om det nesten er ett år siden Google kunngjorde den nye Android-oppdateringen, blir den fortsatt ikke sett på alle Android-nettbrett. Noen nettbrett leveres som standard med Android 7.0, og i dag diskuterer vi noen av dem i dag.

Produkt Merke Navn Pris
ASUS ASUS ZenPad 3S 10 Sjekk pris på Amazon
NVIDIA NVIDIA SHIELD K1 8 "Nettbrett - Svart Sjekk pris på Amazon
Lenovo Tab 4, 10.1 \ "Android-nettbrett Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S3 9,7-tommers, 32 GB nettbrett Sjekk pris på Amazon
Google Pixel C 10,2-tommers HD Touchscreen Tablet 64 GB Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Android 7.0 bringer flere nye funksjoner til bordet, inkludert forbedrede varsler, et litt modernisert brukergrensesnitt og bedre innebygd sikkerhet mot skadelig programvare. Noen enheter som er nevnt på denne listen, kommer med Android 6.0 Marshmallow ut av esken, men vil snart bli oppdatert til Android 7.0 Nougat. Sørg for å se nærmere på alle disse nettbrettene.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Dette Samsung-tilbudet kommer med Android 7.0 som standard, så du trenger ikke å bekymre deg for å måtte oppdatere det manuelt. Dette betyr at operativsystemet leveres med alle standard Android 7.0-funksjonene sammen med noen Samsung-spesifikke funksjoner.

Når det gjelder andre maskinvareattributter, kommer Galaxy Tab S3 med en 9,7-tommers Super AMOLED-skjerm på 2048 x 1536, Snapdragon 821 SoC med fire kjerner, 4 GB RAM, 32 GB utvidbar lagring, et 13 megapiksel kamera bak, et 5 megapiksel foran kamera, og et 6000 mAh batteri. Nettbrettet leveres også med en fingeravtrykkskanner og en USB C-port, som muliggjør raskere lading og dataoverføring. Samsung tilbyr også en penn sammen med nettbrettet slik at du kan tegne dine egne skisser og generere kreativt innhold. Et av hovedhøydepunktene på nettbrettet er at den kommer med en 6 mm tykk kropp, noe som er ganske forbløffende til tross for den type maskinvare den pakker under hetten.

Galaxy Tab S3 9.7 selges for tiden via Amazon. Til tross for at det er et godt pakket nettbrett, er håndsettet litt på den dyre siden. Du kan imidlertid aldri sette en prislapp på kvalitet.

Lenovo Tab 4 10

Lenovo lager noen av de beste smarttelefonene og nettbrettene. Den beste delen om produktene deres er at de er utrolig økonomiske til tross for at de pakker avansert maskinvare om bord. Tab 4 10 kommer med Android 7.0 om bord og ledsages av en 10,1-tommers 1280 x 800-skjerm, en 1,4 GHz firekjerners Snapdragon 425 SoC, 2 GB RAM, 16/32 GB lagringsplass og et 7.000 mAh batteri.

Siden dette er et mellomstort nettbrett, kommer Tab 4 10 med et 5-megapiksel bakkamera og et 2-megapiksel frontkamera. Selv om disse ikke nødvendigvis bryter kameraopptak, vil det utvilsomt være tilstrekkelig for videosamtaler og vanlige fotografier. Nettbrettet leveres også med Dolby Atmos-lydforbedring som standard, slik at kundene kan forvente å finne anstendig ytelse fra de innebygde kameraene.

Siden det er et Android-tilbud, har du frihet til å laste ned stort sett alle apper. Det at den kommer med en stor skjerm betyr at den er et perfekt egnet tilbud for multimediainnhold og spill. Du kan få Lenovo Tab 4 10 på Amazon, noe som gjør dette til en av de mest tilgjengelige Android 7.0 Nougat-nettbrettene i markedet i dag.

ZenPad 3S 10

Som vi nevnte tidligere, kommer ikke alle nye nettbrett med Android 7.0 som standard. For slike nettbrett tilbyr produsentene en oppdatering, som kan hentes ved omstart av enheten. Den siste oppdateringen kan sees på Innstillinger-siden på enheten. Så selv om du ikke får den fulle Nougat-opplevelsen som standard, kan du velge å oppdatere når du vil.

Nettbrettet leveres også med en 9,7-tommers 2048 x 1536, 32/64 GB utvidbar lagring, 4 GB RAM, et 8-megapiksel bakre kamera, et 5-megapiksel frontkamera og et 5.900 mAh batteri. Enheten kommer også med DTS HD-lyd ombord, slik at du kan forvente ganske imponerende ytelse fra innebygde høyttalere og med hodetelefoner også. Å drive enheten er et Hexa-core Mediatek MT8176-brikkesett. Det er også en fingeravtrykkskanner og en USB C-port om bord.

Nettbrettet er tilgjengelig via Amazon akkurat nå. Med tanke på hva slags funksjonssett den følger med, pluss programvaren, er ZenPad 3S 10 utvilsomt en av de beste nettbrettene i denne prisklassen.

NVIDIA Shield K1

Dette nettbrettet inneholder det beste fra NVIDIA og gir kundene den beste opplevelsen. Enheten kommer med Android 5.0 Lollipop, men kan oppgraderes til Android 7.0 Nougat kort tid etter oppstart av enheten for første gang. Når det gjelder rå maskinvare, kommer enheten med firekjerners 2,2 GHz Nvidia Tegra K1-brikkesett ledsaget av ULP GeForce Kepler GPU for avansert grafikkytelse.

Telefonen kommer også med et 5-megapiksel kamera på baksiden, et 5-megapiksel frontkamera, 16 GB utvidbart lagringsplass, 2 GB RAM og et 5 200 mAh batteri. Telefonen leveres med en 8-tommers skjerm med oppløsning på 1920 x 1200, slik at du kan være trygg på å få den beste opplevelsen fra denne enheten. Siden nettbrettet forventes å brukes med større skjermer, kommer det som standard med en HDMI-port. Dette er en funksjon som er ganske sjelden blant dagens tabletter.

Dessverre er nettbrettet foreløpig utilgjengelig fra Amazon, selv om vi forventer at det vil være tilgjengelig ganske snart. Tabletten skal være rimelig når den blir gjort tilgjengelig.

Google Pixel C

Pixel C ble lansert for nesten to år siden og leveres med en 10,2-tommers 2560 x 1800 oppløsningsskjerm om bord. Gitt at den kommer fra Google, kommer den med den nyeste og beste versjonen av Android. Selv om den ble lansert med Android 6.0.1 Marshmallow, kan telefonen nå oppdateres til Android 7.1.2 Nougat.

Gitt den enorme størrelsen på enheten, kan den enkelt brukes som et produktivitets- og multimediaorientert nettbrett. Den leveres med en quad-core 1,9 GHz Tegra K1 SoC, kombinert med NVIDIA Maxwell GPU for optimal ytelse. Den kommer i 64 og 32 GB lagringsvarianter, med 3 GB RAM. Enheten leveres også med et 8-megapiksel kamera bak, et 2-megapiksel frontkamera og et 9 240 mAh batteri.

Google Pixel C ser ut til å være mangelvare akkurat nå, selv om Amazon for øyeblikket har det på tilbud. Dette kan virke litt dyrt, men med tanke på hva slags funksjoner det følger med, virker prisingen berettiget.

Produkt Merke Navn Pris
ASUS ASUS ZenPad 3S 10 Sjekk pris på Amazon
NVIDIA NVIDIA SHIELD K1 8 "Nettbrett - Svart Sjekk pris på Amazon
Lenovo Tab 4, 10.1 \ "Android-nettbrett Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab S3 9,7-tommers, 32 GB nettbrett Sjekk pris på Amazon
Google Pixel C 10,2-tommers HD Touchscreen Tablet 64 GB Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.