Beste videospiller for Android

Vi tar ofte videospillerapper for gitt. Nesten alle moderne Android-smarttelefoner kommer med videospilleren om bord. Selv om de stort sett er gode, er det sikkert bedre der ute. Men hvordan finner du den beste videospillerappen for Android når det er tusenvis å velge mellom?

Vel, vi skal lage en liste over de beste videospillerappene for Android for å gjøre jobben enklere for deg. Noen av disse videospillerne er utrolig populære på markedet. Dette betyr at det er sannsynlig at du har kommet over noen få av dem minst en gang. Vi skal også snakke om noen mindre kjente videoapper som kan forbedre videoopplevelsen din betydelig.

Så la oss komme rett på det.

Beste videospillerappene for Android

beste filmspiller-appen for Android

1) VLC for Android

VLC-appen for Android er utrolig populær takket være skrivebordssøsken, som har eksistert i ganske lang tid. Appen tilbyr alle funksjonene du ber om, inkludert trådløs overføring via en WiFi-tilkobling. Naturligvis kan du også legge til medieinnhold manuelt fra en datamaskin også. Det er stort sett alt du trenger fra en mediaspiller-app.

Det jeg spesielt liker med VLC er geststøtten, slik at brukerne kan hoppe fremover, øke / redusere volumet og mye mer med minimal innsats. Naturligvis vil VLC spille praktisk talt alle mediefiler du kaster på den, så det er et utrolig allsidig tilbud.

Folket lager denne appen for folket. Dette forklarer hvorfor det er helt gratis å laste ned og er blottet for kjøp eller reklame i appen. Utviklerne har til og med lagt ut hele kildekoden til appen på nettet, så alle kan jobbe med den som de vil. Kombinasjonen av funksjonene og det faktum at dedikerte brukere støtter det, gjør VLC til et av de mest pålitelige tilbudene der ute. Husk å sjekke det ut i Play-butikken.

Last ned her: her

beste filmspiller-appen for Android

2) MX-spiller

MX Player er nok en videoapp-app som vi anbefaler leserne våre på det sterkeste. Den har et litt mer avansert brukergrensesnitt sammenlignet med VLC og er også noe jevnere med bevegelsene, som ligner litt på det VLC tilbyr.

Det er mer raffinert og polert, noe som gir en sofistikert medieopplevelse. Videoskjermen gir deg informasjon om alle aspekter av mediefilen, inkludert lydspor, undertekster og annen informasjon. Så du trenger ikke å forlate videoskjermen for å endre eller legge til bildetekster i videoen din.

Appen går glipp av DTS og AC3 på grunn av lisensproblemer, selv om brukere kan laste ned tilpassede kodeker for appen fra et utall kilder online. Så langt videoappene går, er MX Player rangert veldig høyt av brukere og eksperter. Den kan lastes ned gratis, selv om det er annonser og kjøp i appen. Gjør et kjøp i appen vil gi deg tilgang til noen flere funksjoner som er verdt å sjekke ut.

Last ned den nå: her

beste filmspiller-appen for Android

3) AllCast

En av de beste appene for å kaste innhold på Chromecast, Amazon Fire TV, Roku eller Apple TV, AllCast kommer fra den anerkjente utvikleren Koushik Dutta som har vært involvert i ClockworkMod-teamet i ganske lang tid. Denne appen lar deg overføre innhold til en større skjerm, så det er ikke en videospiller-app for telefonen din, men skjermen eller fjernsynet. Den kan støtte alle enheter som er kompatible med DLNA, og inkluderer dermed mange enheter i støttelisten.

Den eneste advarselen her er at den gratis versjonen på Play Store har et tak på fem minutter, utover det du trenger et abonnement for å fortsette. Du får premiumversjonen av AllCast til en liten avgift, noe som gjør det til et litt dyrt tilbud, men verdt det med tanke på hva det bringer til bordet.

Den gratis versjonen av AllCast kommer med annonser om bord, men ingen kjøp i appen, noe som betyr at du må skaffe premium-appen separat. Appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste filmspiller-appen for Android

4) Archos videospiller

Brukere er kanskje ikke klar over Archos Video Player gitt dominansen til appene som er nevnt ovenfor i Play Store. Det er imidlertid en veldig funksjonell app med massevis av funksjoner for å guide deg gjennom medieopplevelsen din. Hvis du ikke er klar, kommer denne mediaspilleren fra det franske merket som lager billige smarttelefoner og nettbrett til det europeiske markedet.

Appen kan også spille av videoer fra eksterne lagringskilder, noe som gjør dette til en svært allsidig mediaspiller-app. Det kan til og med overføre innhold til noen Android TV-enheter, med maskinvareakselerasjon som driver media på telefonen eller nettbrettet. Hvis brukeren har flere kilder til videoene, vil appen automatisk liste dem alle sammen, så det er lettere å finne i en stor haug.

Visualene er verdt å nevne her, da de gir et omfattende blikk på alt innholdet du har, inkludert albumkunst eller plakaten til en bestemt tittel. Archos Video Player er gratis å laste ned, men har annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

5) MoboPlayer

Denne appen har eksistert en stund og er også populær blant brukerne. Med over en million installasjoner er appen ikke tilgjengelig uten grunn. MoboPlayer er designet for multitasking, og en funksjon jeg liker spesielt godt er muligheten til å holde videoen avspilt, selv når du minimerer appen, eller hvis du bare skriver om sms. Denne funksjonen, kjent som et flytende vindu, ligner på YouTubes minimeringsfunksjon, så det er ikke akkurat nytt for oss.

Det har også et coverflow-bibliotek, slik at du raskt kan se på innholdet du har på enheten din eller andre kilder. Samlet sett er MoboPlayer et alternativ til noen av de populære appene som MX Player, selv om den ikke får anerkjennelsen som andre populære apper mottar. Appen er gratis å laste ned, men inneholder annonser om bord. Det er imidlertid ingen kjøp i appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.