Beste telefonsamtaler for Android i 2020

Samtaleopptak er en funksjon som nesten alle vil ha på telefonene sine, men av en eller annen grunn har ikke Android-produsenter tatt i bruk denne funksjonen ennå. Heldigvis kan eiere av Android-enheter også prøve hundrevis og tusenvis av apper som er tilgjengelige i Play-butikken. Men gitt det store volumet på appene som er tilgjengelige, kan det være litt forvirrende.

Dette er grunnen til at vi har bestemt oss for å snakke om noen av de beste samtaleopptaker-appene som er tilgjengelige for Android i dag. Du kjenner kanskje igjen noen av disse navnene, men vi har sørget for å inkludere en rekke apper, inkludert noen undervurderte som du sannsynligvis ikke har kommet over før. Vi skal snakke om både gratis og betalte tilbud for å gi deg et godt utvalg av apper. Så her er den beste appopptakerappen som er tilgjengelig på Play Store i dag.

Beste telefonsamtaler for Android

beste samtaleopptakerappen

1. Smart stemmeopptaker

Selv om denne appen ikke spesifikt kaller seg en stemmeopptaker, er det en praktisk app for å ta opp telefonsamtalene dine likevel. Smart Voice Recorder fungerer som en stemmememo-app, men lar deg også velge mellom mikrofon eller telefonsamtale som lydkilder, slik at du kan spille inn telefonsamtalene sømløst.

Den beste delen om denne appen er at den kan fungere selv når skjermen er av, noe som i noen tilfeller kan være nyttig. Denne appen lar deg også velge mellom en ekstern mikrofon, som er koblet til smarttelefonen din separat. Så hva funksjoner angår, er denne appen godt dekket. Brukergrensesnittet er enkelt å navigere, mens de eldre opptakene dine lagres sikkert i appen.

Smart Voice Recorder er gratis å laste ned for Android og kommer med annonser. Det er ingen kjøp i appen her. Appoppføringen nevner at du trenger en enhet som kjører Android 4.1 eller nyere for å kjøre denne appen.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

2. Call Recorder - ACR

Dette er en av de første appene som dukker opp når du søker etter en appopptaker-app, og med god grunn. ACR har eksistert i ganske lang tid og bygget et godt navn for seg selv. Utviklerne har gjort endringer over påfølgende oppdateringer, inkludert når det gjelder det generelle brukergrensesnittet. Hver samtale blir automatisk tatt opp mens funksjonen er aktivert, og du kan til og med velge å synkronisere kontakter med appen for å åpne opptak ved hjelp av kontaktnavn.

En annen hendig funksjon ved ACR er dens evne til å automatisk slette eldre opptak som kan være irrelevante for deg. Denne funksjonen kan imidlertid også slås av. Som du forventer, har appen også en Pro-versjon, som inkluderer støtte for skylagring av filene dine, inkludert tjenester som Dropbox, Google Drive og så videre.

Videre kan kundene også velge å passordbeskytte hvert anrop som de anser som sensitive. Utviklerne av appen anbefaler ikke å bruke ACR sammen med en annen app for samtaleopptak, da det kan forårsake problemer i funksjonaliteten. Call Recorder ACR er en gratis nedlasting på Play Store og kommer med annonser og kjøp i appen. Gitt populariteten til denne appen, er det trygt å si at dette er en av de beste samtaleopptaker-appene som er tilgjengelige der ute.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

3. Stemmeopptaker av Splend Apps

Dette er nok en hendig stemmeopptaker-app som kan fungere som en samtaleopptaker for din Android-smarttelefon. Mens kjernefunksjonaliteten fortsatt tar korte eller lange talememoer, kan den også ta opp telefonsamtalene dine så lenge du velger riktig lydkilde fra innstillingene. Hvert opptak lagres praktisk i appen, og du kan også gi nytt navn til filene når du velger.

Denne appen støtter alle lydformater av høy og lav kvalitet, slik at du kan velge å endre formatet filene lagres i hvis telefonen har lite lagringsplass. Selv om denne appen ikke nødvendigvis fungerer på samme måte som dedikerte apper for opptaksopptakere, kan den fremdeles få jobben gjort. En funksjon jeg liker spesielt godt med denne appen, er tilstedeværelsen av et blinkende varsel. Denne funksjonen fungerer imidlertid bare hvis smarttelefonen din har en varsellampe.

Stemmeopptakeren er gratis å laste ned og har annonser og kjøp i appen som lar deg låse opp flere funksjoner. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

4. Automatisk samtaleopptaker

Dette er enda en populær app for samtaleopptak som mange brukere kan ha opplevd. Men gitt funksjonene den følger med, er det verdt å nevne på denne listen. Appen kan automatisk registrere hver samtale du mottar en på telefonen. Alle innspilte filer lagres automatisk på enheten din. Siden det ikke er noen grense for antall samtaler du kan lagre, er alt du trenger nok lagringsplass på enheten din. Appen kommer også med Google Drive og Dropbox-integrasjon hvis du ønsker å lagre innholdet ditt i skyen.

Til tross for å tilby et bredt spekter av funksjoner for gratis kunder, har Automatic Call Recorder noen få bonuser for sine Pro-kunder. Dette inkluderer muligheten til å lagre opptak fra utvalgte kontakter, som lagres direkte i skyen.

Brukere kan også kontrollere hvilke samtaler som skal spilles inn ved å velge en håndfull kontakter eller bare aktivere opptak for alle samtaler fra ukjente numre. Denne appen er gratis å laste ned og kommer med annonser. Det er ingen kjøp i appen.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

5. Ring opptaker automatisk

Dette er en enkel å bruke samtaleopptaker-app som kommer med et bredt spekter av funksjoner som du vil finne på andre apper i dette segmentet. Men det som gjør at denne appen skiller seg ut, er dens evne til å avsløre kalt ID-er for ukjente numre, og dermed tjene to formål med samme app. Opptak lagres lokalt på telefonen din, mens du kan velge å gruppere opptakene dine basert på datoer, varighet og andre beregninger.

Når du er spilt inn, kan du også velge å dele opptaket med en kontakt du ønsker. Tillegget av disse enkle, men nyttige funksjonene gjør absolutt denne til en av de beste samtaleopptaker-appene der ute, og vi anbefaler deg å sjekke dette ut. Selv om appen er gratis å laste ned, kommer den med annonser og kjøp i appen.

Dette forventes fra freemium-apper i den nåværende generasjonen, og hver annen app for samtaleopptak som vi har diskutert, er ikke annerledes. Call Recorder Automatic fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere. Sjekk appen fra lenken nedenfor.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

6. Cube ACR - Call Recorder

Selv om en relativt ny app sammenlignet med noen av veteranene vi har snakket om på denne listen, er Cube ACR en ganske god app for å registrere telefonsamtalene dine, til og med å slå ut noen av de beste i bransjen. Det som er enda bedre er at denne appen lar deg ta opp samtaler fra andre kilder som Skype, Line, WhatsApp og så videre, noe som gjør det til et virkelig effektivt verktøy å ha på smarttelefonen din.

Denne appen kommer også med en gratis og en egen Premium-versjon. Mens de fleste brukere sikkert er fornøyde med det gratis tilbudet, gir den betalte versjonen mer detaljorienterte funksjoner til bordet, inkludert muligheten til å riste telefonen under en telefonsamtale for å markere den som en viktig del av samtalen. Abonnementet lar deg også sikkerhetskopiere opptakene dine til Google Drive og gjenopprette dem på et senere tidspunkt. PIN-lås er dessverre bare tilgjengelig for Premium-brukere av appen.

Cube ACR er gratis å laste ned på Play Store. Den leveres med annonser og kjøp i appen. Utviklerne nevner at appen vil fungere på smarttelefoner som kjører Android 4.1 eller nyere.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

7. All Call Recorder Lite 2020

Gitt hvor like de fleste apper høres ut, er det ganske vanskelig å skille mellom flere apper for opptak. Heldigvis har denne utvikleren sørget for at appen skiller seg ut fra konkurrentene, selv om vi ønsker at applogoen var litt annerledes. Appen er klar til bruk så snart du starter den, selv om det er verdt å merke seg at samtaleopptak kanskje ikke fungerer på alle enheter på grunn av CPU-begrensninger.

Du kan velge å passordbeskytte samtaleopptakene dine, og dermed tilby et ekstra sikkerhetslag for de innspilte samtalene dine. Videre kan hver innspilte samtale deles med kontaktene dine via e-post, tredjeparts meldingsapper, samt Bluetooth. Brukere får også dyp kontroll over formatet lydopptakene er lagret i, og gjør dette til en ganske anstendig app generelt. Appen er oppdatert for å fungere med 2020-enheter og er gratis å laste ned på Play Store.

All Call Recorder Lite har annonser ombord, men ingen kjøp i appen. Denne appen fungerer med enheter som kjører Android 4.0 og nyere.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

8. Automatisk samtaleopptaker

Denne appen skiller seg ut fra konkurrentene takket være det lyse brukergrensesnittet som også er ganske lett å se på. Når det gjelder funksjoner, tilbyr appen stort sett samme sett med funksjoner som andre apper for samtaleopptak. Du kan velge å ignorere en bestemt del av kontaktene dine, eller registrere alt. Appen vil fortsette å ta opp telefonsamtalene så lenge du har lagringsplass igjen på telefonen.

Brukere kan også velge å lagre samtaleopptakene sine på et microSD-kort hvis de har lite lagringsplass. Det er en dedikert hviteliste- og svartelistefunksjon tilgjengelig på Auto call recorder. Samtaleopptak lagret på telefonen din kan også deles med kontaktene dine ved hjelp av plattformer som Facebook, Dropbox, Google Drive og til og med e-post.

Siden du kan ordne filene og gi dem navn etter ønske, blir det ganske enkelt å søke etter et bestemt lydopptak på denne appen. Auto call recorder kan lastes ned gratis, men kundene må håndtere annonser. Det er ingen kjøp i appen.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

9. Super Call Recorder

Denne appen er litt annerledes når det gjelder utseende, noe som sannsynligvis skyldes at den ikke har fått en UI-makeover på en stund. Men til tross for dette er Super Call Recorder et utmerket tilbud som gjør jobben eksepsjonelt bra. Utviklerne er så sikre på at denne appen fungerer, at de forsikrer hver bruker om at den vil fungere på Android-enheten. Dette er nødvendig å nevne, siden en håndfull apper for samtaleopptak ikke fungerer med en bestemt type prosessor, som vi har nevnt ovenfor.

Selv om brukergrensesnittet kan være litt eldre, tilbyr appen alle de samme funksjonene som vi ser på apper for samtaleopptak, inkludert muligheten til å dele opptak via e-post, WhatsApp eller en rekke andre kilder. Hvis telefonen din har lite lagringsplass, kan du velge å ta sikkerhetskopi av opptakene til et kompatibelt microSD-kort.

Hver telefonsamtale blir tatt opp i MP3-format som lar brukerne oppleve lydopptak av høy kvalitet hver gang. Super Call Recorder er en gratis nedlasting støttet av annonser og kjøp i appen. Denne appen krever enheter som kjører Android 4.3 og nyere.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

10. Call Recorder av Smart Mobile Tools

Dette er enda en hendig samtaleopptaksapp som kan lagre massevis av samtaleopptak på enhetens lagring for å redde deg fra å bli overrasket over en mistenkelig telefonsamtale. Den går i bakgrunnen, og kan automatisk registrere hver innkommende eller utgående samtale du foretar. Videre er appen tilgjengelig på flere språk.

Appen er imidlertid ganske bart når det gjelder tilleggsfunksjonalitet. Mens de fleste apper tilbyr muligheten til å dele opptak med kontaktene dine eller via tredjepartsapper, ser det ikke ut til at denne appen har den funksjonaliteten. Vel, dette antyder at Call Recorder bare anbefales for brukere som ønsker å gå gjennom samtaleopptakene for å huske en samtale eller en viktig detalj som de kanskje har gått glipp av.

Denne appen er gratis å laste ned på Play-butikken, inkludert annonser og kjøp i appen inkludert. Appen krever smarttelefoner som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

11. HD Auto Call Recorder

Dette er en enkel, men effektiv samtaleopptaker-app som kommer med et bredt spekter av funksjoner. I tillegg til å ta opp samtaler du mottar eller foretar, kan appen også la deg ordne alle filene dine i den rekkefølgen du ønsker. Dessuten, siden den synkroniseres med kontaktene dine, kan du også se kontaktnavnene dine ved siden av hvert lagrede opptak.

Innstillingssiden lar deg endre hvor opptakene lagres. Dessverre ser det ikke ut til at appen har et microSD-overføringsanlegg, så telefonens interne lagring må gjøre jobben. Brukere får funksjoner som passordbeskyttelse for opptakene sine, som er en funksjon som hver samtaleopptaksapp må ha etter min mening.

Denne appen er helt gratis å laste ned på Play Store, og kommer med annonser. Det er ingen kjøp i appen, noe som betyr at du skal kunne nyte alle funksjonene i denne appen uten å bruke en krone.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

12. Auto Call Recorder PRO

Mens de fleste apper har en freemium-tag, er dette en av de eneste betalte appene vi kunne finne der ute. Dette er en betalt versjon av en populær gratis samtaleopptaksapp, så det er absolutt verdt krone. Appen er ganske liten i størrelse og krever ikke en aktiv internettforbindelse for å fungere. Brukere kan også beskytte opptakene sine med et passord, mens lydopptak kan lagres i formater som 3GPP eller MPEG4.

Det er også verdt å påpeke at appen er ganske liten i størrelse, så den tar ikke for mye plass på enheten din. Utviklerne spesifiserer at appen ikke vil være i stand til å ta opp samtaler via Wi-Fi eller VoIP-tjenester som Viber, WhatsApp, Skype og så videre. Så til tross for at det er en betalt app, er denne appen ikke uten begrensninger. Det er heller ingen sikkerhetskopifunksjon i skyen på denne appen, så du må lage en hard sikkerhetskopi av opptakene dine hvis du ønsker å endre telefonen. Appen setter deg tilbake med $ 2,99 i Play-butikken.

Last ned her: Google Play

beste samtaleopptakerappen

13. Ring opptaker automatisk

Dette er en av de appene som får jobben gjort. I tillegg til å ta opp telefonsamtaler fra begge retninger, har Call Recorder Automatic også muligheten til å dele opptak med dine nærmeste. Du kan også velge å tildele en fargeblits for hver kontakt når samtalen deres vises.

Hver samtale blir automatisk tatt opp i høy kvalitet med formater som mp3, m4a og ogg som støttes for øyeblikket. Brukere kan også beskytte opptakene sine med en PIN-kode eller et passord. Akkurat som appen vi snakket om ovenfor, kan Call Recorder Automatic fungere helt alene uten noen gang å trenge en internettforbindelse. Dette gjør det tilgjengelig på et gitt sted uavhengig av internettforbindelse.

Appen kan ikke ta opp samtaler som er gjort på VoIP-plattformer som Facebook, WhatsApp og så videre. Heldigvis er det ingen tidsbegrensning for opptakene på denne appen, så du kan til og med lagre timelange samtaler så lenge det er ledig lagringsplass på telefonen din. Call Recorder Automatic er gratis å laste ned på Play Store og leveres med annonser og ingen kjøp i appen. Til tross for manglene er dette absolutt en av de beste appene for samtaleopptakere du kan komme over.

Last ned her: Google Play

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.