9 beste trådløse ladere for Pixel 3

Lading med ledning kan være en ganske frustrerende opplevelse. Du kan ofte komme over brudd i ledningen fra å bruke kabelen så mye, eller du kan til slutt oppleve en funksjonsfeil i ladeporten. Derfor er lading over trådløs så deilig - bare sett Pixel 3 på en ladeplate, og ladingen begynner automatisk. Du trenger ikke å rote med ledninger eller ladeporter!

Redaktørens valg

Vår favoritt trådløse lader er Anker 10W trådløs ladeplate for hurtiglading.

Sjekk pris

Så hvilken trådløs lader skal du hente for Pixel 3? Det er mange forskjellige alternativer å velge mellom der ute, men ikke alle er verdt tiden din. Vi bør også være oppmerksom på at du trenger en trådløs ladeadapter for å følge med Google Pixel 3. Dette er fordi Google gjorde noe rart med Pixel 3, og bare støtter sin egen trådløse lading med telefonen, ikke Qi-standarden som hver annen telefon har. Når det er sagt, før vi setter i gang, skaff deg en Qi-adapter til å gå med Pixel 3 først.

Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg noen av de beste alternativene som er tilgjengelige i dag. Her er våre toppvalg.

Produkt Merke Navn Pris
Anker Anker trådløs lader, Qi-sertifisert trådløs ladestativ Sjekk pris på Amazon
Anker Anker 10W trådløs lader Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Anker trådløs ladeplate

Anker Wireless Charging Pad kommer opp neste på listen vår, men det er en av de beste måtene å få en anstendig trådløs lader til Pixel 3. Det er skifteendring, og kan være betydelig mindre enn en lader / kabelkombinasjon. Etter at du har satt opp Anker Wireless Charging Pad, er det bare å sette Pixel 3 ned på ladeplaten, så begynner den å lade telefonen. Ladning er ikke den raskeste i denne fra Anker, men du vil få jevn lading. Og du holder deg beskyttet mot elektriske problemer som overladning, overoppheting og mer.

Kjøp det nå: Amazon

Ampula nattlampelader

Hvis du vil lade Pixel 3 med stil, kan du ikke gå galt med Ampula sengelampelader. Denne er unik enn resten, og tilbyr deg en Bluetooth-høyttaler, lampe og trådløs lader i en pakke! Den har en elegant og moderne design, som fungerer med de fleste moderne smarttelefoner i dag, inkludert Pixel 3.

Kjøp det nå: Amazon

Trådløs ladestasjon

Yo dawg, vi hørte at du liker trådløs lading, så vi satte en trådløs lader på den trådløse laderen. Meme referanser til side, denne trådløse ladestasjonen uten merkevare er en av de beste, fordi den er designet for å lade opp all elektronikken din i ett slag. Du kan sette Pixel 3 på den ene siden, og deretter AirPods eller en smartklokke du ønsker på den andre siden!

Mophie Wireless Charging Base

Mophie Wireless Charging Base kommer neste på nedtellingen og er en av de beste trådløse ladere du kan få på markedet akkurat nå. Når du har gjort det første oppsettet, setter du bare Pixel 3 på ladeplaten, og Mophie Wireless Charging Base gjenkjenner den og begynner deretter automatisk å lade den. Du får rundt 7,5 watt, noe som fortsatt er relativt høye hastigheter.

Mophie har inkludert en rekke ladningsforholdsregler inne i kretsene, og holder Pixel 3 beskyttet mot overlading, overoppheting, gjenkjenning av fremmedlegemer og mer. Sjekk det selv på lenken nedenfor!

Kjøp det nå: Amazon

Belkin Boost Up

Belkin Boost Up ble opprettet i samarbeid med Apple, men det er fremdeles en flott trådløs lader som fungerer bra med Pixel 3. Den har en total effekt på 7,5 watt hurtigladeteknologi, slik at du kan smøre Pixel 3 i en smule . Den kan lade iPhone raskt, men den kan håndtere en hvilken som helst annen telefon, for eksempel Pixel 3, også.

Dette er trolig en av de mer stilige trådløse ladere på markedet. Det er helt hvitt med noen sølvaktiver for ladeplaten, men det passer perfekt med nesten hvilken som helst stil hjemme eller på kontoret. Det ser ikke ut av sted i det hele tatt.

Kjøp det nå: Amazon

Cubevit rask trådløs lader

Hvis du har et lavt budsjett, men ikke vil ha noe med trådløs ladekvalitet, er Cubevit Fast Wireless Charger et utmerket valg for selv Google Pixel 3. Designet er kanskje ikke så elegant som noen av alternativene fra Samsung eller Anker, men den har fortsatt en utmerket, strukturert design, selv om vi vil si at den ikke er så ren og elegant som Samsungs trådløse ladere.

Det er en trådløs lader, men støtter Qi-lading eksplisitt, så du kan ikke bare bruke dette med Pixel 3, men alt annet som støtter Qi også. Den er også ganske rask - den har hele 10 watt hurtigladekraft i seg.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung konvertibel trådløs lader

Neste opp på listen vår er Samsung Convertible Wireless Charger. Dette er en av favorittene våre på grunn av hvor allsidig den er. Trenger du å lade opp Google Pixel 3, men likevel vil overvåke varsler og telefonsamtaler? Denne konvertible trådløse laderen lar deg “konvertere” den til et stativ som du kan sette Pixel 3 på. Eller kanskje du er ferdig for dagen eller prøver å sove i natt - "konverter" den til den tradisjonelle puteplasseringen, sett Pixel 3 på den, og la den lade hele natten.

Ladehastigheter er ganske imponerende så langt trådløs lading går. Samsung har samlet totalt 9 watt utgang i denne laderen, slik at du kan juice opp Pixel 3 relativt raskt.

Kjøp det nå: Amazon

Scosche MagicMount

Scosche MagicMount er neste på listen vår og er en fin måte å lade smarttelefonen din mens du er på farten. Dette fungerer som en bærbar strømbanklader, så med en adapter til strømbanken kan du holde Pixel 3 ladet over trådløs Qi-lading. Bare husk at MagicMount har en kapasitet på 4.000 mAh, så du må sørge for at det blir ladet før du tar det på farta!

Kjøp den nå: Scosche

Yootech trådløs lader

Vil du ikke bruke for mye på en trådløs lader? Derfor er Yootech en annen favoritt for oss som leter etter en trådløs kvalitetslader. Det er ofte vanskelig å få tak i, men Youutech ser ut til å gjøre en god jobb med å skape den perfekte blandingen mellom budsjett og kvalitet. Det er litt raskere enn de fleste, med Yootech i stand til å levere opptil 7,5 watt ladekraft. På toppen av det har den de nødvendige sikkerhetsforanstaltninger for å lade opp Google Pixel 3 og andre enheter uten spenningsspisser eller elektriske problemer.

Kjøp det nå: Amazon

Kjennelse

Trådløse ladere ser ut til å være overalt nå når flere og flere telefoner støtter Qi trådløs lading. Imidlertid er ikke alle trådløse ladere nyttig tilbehør å kjøpe. Noen av dem har ekstremt lav effekt, noe som betyr at du får en langvarig lading. Når det er sagt, ved å velge en av listen vår, kan du sikre at du får noe som i det minste vil erstatte standard lading i Google Pixel 3.

Har du en favoritt trådløs lader? Gi oss beskjed om hva det er i kommentarfeltet nedenfor!

Produkt Merke Navn Pris
Anker Anker trådløs lader, Qi-sertifisert trådløs ladestativ Sjekk pris på Amazon
Anker Anker 10W trådløs lader Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.