Samsung Galaxy S6 lades ikke når den er koblet til problemer og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S6 er en av flaggskipmodellene til den sørkoreanske giganten som ikke har et avtagbart batteri. Dette betyr at hvis telefoneieren vil bytte batterier, må det gjøres på et servicesenter. Selv om dette kan virke som en ulempe, er det faktisk et godt design, siden det gjør enheten slankere og mer kompakt.

samsung-galaxy-s6

Det har gått mer enn et år siden denne telefonen ble utgitt, og mange mennesker er fremdeles ganske fornøyde med å bruke denne modellen. Det er imidlertid tilfeller der visse problemer kan oppstå på denne enheten. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi ta opp Galaxy S6 vil ikke lade når den er koblet til problem og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 lades ikke når den er koblet til

Problem: Telefonen min lades ikke, når laderen er koblet til den reagerer den og slår seg på, men batteriet er 0%, så det slår seg rett av før det ble helt tomt for en app, jeg må beskytte telefonen min sa at jeg ikke hadde noe virus eller noe annet, jeg har ikke tatt sikkerhetskopi av telefonen min, så jeg er veldig motvillig til å tilbakestille den helt, noe jeg ikke kan gjøre uansett, da den ikke har nok batteri

Løsning: Siden du ikke klarer å slå på telefonen, må du sørge for at batteriet lades. Følg feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor, som skal gjøres i tilfeller som dette.

  • Rengjør ladeporten på telefonen din med en trykkluftbeholder eller ved å blåse inn i den med et sugerør. Målet ditt er å ta ut smuss eller rusk som kan være tilstede i denne havnen og forårsaker dette problemet.
  • Lad telefonen i minst 20 minutter med en annen ladekabel og vegglader. Forsikre deg om at denne ledningen og laderen fungerer ved å sjekke den med en annen enhet.
  • Hvis telefonen fremdeles ikke svarer, kan du prøve å simulere batteriet. Forsikre deg om at telefonen ikke er koblet til laderen når du gjør dette. Trykk og hold inne av / på-tasten og volum ned-tasten i minst 7 sekunder. Hvis alt går bra, bør telefonen starte på nytt.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du sjekke telefonen på et servicesenter.

S6 slår seg ikke på etter å ha falt i vann

Problem: Samsung falt i vann i november 2015 og har fortsatt ikke slått på. Jeg har prøvd å tørke den, legge den i ris i 3 dager, men telefonen vil fortsatt ikke slå seg på. Det var mer eller mindre helt nytt, tror du du kan hjelpe meg, vær så snill? Takk

Løsning: Dessverre ser det ut til at vannet har skadet noen interne komponenter inne i telefonen. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket. På denne måten kan den spesifikke komponenten som har blitt skadet, bli funnet.

S6 Lader ikke raskt

Problem: Jeg la merke til at Samsung Galaxy S6 ikke lenger lades raskt, jeg bestemte meg for å skifte kabel, men problemet vedvarte, jeg har prøvd å tørke cachen og til og med tilbakestilt fabrikken fortsatt det samme problemet. Senere la jeg merke til at telefonen min ikke lenger ble gjenkjent av PCen min. Det vil vise lading, men vil ikke komme opp som en medieenhet som før. Nå tar det omtrent 6 timer for full lading og blir ikke sett av PCen min lenger

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sørge for at ladeporten på telefonen din er fri for smuss eller rusk, da dette kan forstyrre ladeprosessen. Rengjør denne porten med en boks med trykkluft eller ved å blåse inn i den med et sugerør. Når porten er renset, kan du prøve å sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, anbefaler jeg at du kontrollerer telefonen i et servicesenter, da problemet kan være forårsaket av skadet ladeport.

S6 slår ikke på hvordan du får tilgang til filer

Problem: Telefonen slår seg ikke på i det hele tatt, lokale verksteder har sagt at hovedkortet er stekt godt noe i tråd med dem, og jeg trenger tilgang til viktige filer fra telefonen. Er det noen måte jeg kunne få tilgang til dem? Eller reparere telefonen?

Løsning: Du får ikke tilgang til filene på telefonen din med mindre du kan slå den på. Hvis verkstedet kan utføre feilsøking på komponentnivå, kan de ganske enkelt erstatte den berørte komponenten for å løse problemet. Imidlertid, hvis hele hovedkortet skal byttes ut, vil du ikke kunne få tilgang til de lagrede dataene på telefonen din, siden den interne lagringen på enheten er plassert på hovedkortet.

S6 fungerer ikke med mindre den er koblet til laderen etter at telefonen er våt

Problem: Samsung føler i vann i 1 sek. Hadde profesjonelt rengjort. Telefonen fungerer bare på visse ladere. Kan slå på, men slå av etter lasting. Fungerer ikke hvis den ikke er koblet til laderen. Har gjort master reset og problemet gjenstår fortsatt. Alle knappene fungerer. Hadde du skiftet batteri og ladeport, gjenstår problemet fortsatt.

Løsning: Det ser ut til at problemet er med datterbordet på telefonen din. Dette kortet inneholder hodetelefonkontakten, myke knapper og ladeporten. Når det oppstår ladeproblemer på en enhet som ikke kan løses ved de grunnleggende feilsøkingstrinnene, anbefales det å bytte ut datterbrettet.

S6 vil ikke slå seg på

Problem: Skjermen er svart med blått lys, slår seg ikke på. Jobber i Sprint butikk, men ikke hjemme. Forsøkte å trykke på alle tre knappene, mottok velkomstskjermen "Samsung", men kan ikke komme forbi den skjermen. Telefonen blir til slutt mørk. Første blålys forblir på. Skjermen forblir bare svart. Sprint Store er i stand til å lade telefonen (ved hjelp av den samme laderen de gjorde), og de får telefonen til å fungere, men jobber nå hjemme. Vennligst hjelp. Takk!

Løsning: Prøv å koble telefonen til laderen, og slå den deretter på. Hvis telefonen slås på med en lader tilkoblet, kan dette være et strømrelatert problem, muligens forårsaket av et svakt batteri. Du må kanskje skifte ut batteriet for å løse dette problemet.

Hvis problemet fortsatt er, selv når telefonen er koblet til laderen, kan du prøve å starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Hvis du har tilgang til denne modusen, foreslår jeg at du utfører en tilbakestilling av fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette telefondataene dine, så sørg for å ha en sikkerhetskopi klar.

S6 slås av

Problem: Hei, telefonen min har bare slått av og jeg aner ikke hvorfor. Det var 50% ladet, så det døde ikke, og dette har aldri skjedd før. Jeg prøvde noen feilsøking som å holde av / på-knappen og volum ned-knappen i 7 sekunder, men det fungerte ikke. Takk på forhånd.

Løsning: Prøv å sjekke om problemet skyldes et svakt batteri ved å koble telefonen til laderen i minst 20 minutter. Forsikre deg om at ladeikonet vises. Prøv å slå på telefonen. Hvis den ikke slås på, kan du prøve å sjekke om du er i stand til å slå på telefonen i gjenopprettingsmodus. Hvis du får tilgang til denne modusen, foreslår jeg at du tilbakestiller fabrikken. Dette vil slette telefondataene dine.

Hvis trinnene ovenfor mislykkes, bør du sjekke telefonen på et servicesenter.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.