Hvordan starte Fitbit Versa på nytt enkle trinn for nedleggelse

En av de grunnleggende feilsøkingstrinnene på en hvilken som helst Fitbit-enhet gjør en omstart eller omstart. I denne korte opplæringen viser vi deg trinnene for hvordan du starter Fitbit Versa på nytt. Begge metodene er enkle og kan utføres når som helst. Vi foreslår at du gjør noen av dem når du støter på et problem med enheten.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android- eller Fitbit-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvordan starte Fitbit Versa på nytt enkle trinn for nedleggelse

Det er to måter å starte Fitbit Versa på nytt. Lær hvordan du gjør hver og en nedenfor.

Hvordan starte Fitbit Versa på nytt via Innstillinger

Dette er den enkleste måten å starte Fitbit Versa på nytt. Gjør dette hvis du støter på problemer, eller hvis du vil spare batteristrøm. 

  1. På Fitbit Versa, gå til hoved- eller startskjermen. 
  2. Sveip til venstre på skjermen til du ser Innstillinger.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Rull ned og trykk på Om.
  5. Velg Shutdown.
  6. Trykk på Ja for å bekrefte nedleggelse.

Hvis du vil slå på klokken, trykker du bare på og holder nede Tilbake (venstre) -knappen et øyeblikk.

Slik starter du Fitbit Versa på nytt ved å bruke 2-knappers prosedyre

En alternativ måte å starte Fitbit Versa på nytt er ved å trykke på to knapper i stedet for å gå under Innstillinger. Dette er en nyttig måte å starte på nytt hvis klokken din har blitt problematisk eller ikke svarer. Hvis du gjør dette, slettes ikke dataene dine, slik at du kan gjøre det trygt. Slik gjør du det:

  1. På Fitbit Versa trykker du på og holder nede knappen Tilbake og nederst til høyre i noen sekunder. 
  2. Når du ser Fitbit-logoskjermen, slipper du knappene.
  3. Vent noen sekunder til enheten vibrerer. Dette signaliserer at omstarten har vært vellykket.

MERK: Versa har et lite hull (høydemålersensor) på baksiden av enheten. Ikke prøv å starte enheten på nytt ved å sette inn gjenstander, for eksempel binders, i dette hullet, da du kan skade Versa.


Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.