Slik løser du Fitbit Flex 2 som ikke synkroniseres

Dine Fitbit Flex 2-helsesporere fungerer på en veldig grei måte, og den har et veldig enkelt system som fungerer perfekt med andre enheter som kan kobles riktig til den. Imidlertid kan det oppstå tider når problemer med synkronisering kan oppstå; enten synkroniserer den ikke riktig, eller data som overføres mellom trackeren og telefonen er ikke nøyaktige.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking av Fitbit Flex 2 som ikke lenger synkroniseres. Så hvis du er en av brukerne av denne trackeren og for øyeblikket har lignende problemer, kan du fortsette å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg på en eller annen måte.

For de som leter etter en løsning på et annet problem, må du besøke Fitbit Flex 2 feilsøkingssiden, for vi har allerede løst noen av de vanligste problemene med denne enheten. Finn problemer som ligner på din, og bruk gjerne løsningene våre. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt og trykke på send.

Tilbake til feilsøking, her er tingene du må gjøre hvis Fitbit Flex 2 ikke synkroniseres ordentlig ...

Start Flex 2 på nytt først, da systemet kanskje bare trenger oppdatering . Det er ofte tilfelle med de fleste problemene brukerne har rapportert. Faktisk er flertallet av sakene som ble rapportert på nettet løst ved en enkel omstart. Slik starter du Flex 2 på nytt:

  1. Koble ladekabelen til USB-porten på datamaskinen eller en UL-sertifisert USB-vegglader.
  2. Fjern rullesteinen fra armbåndet og trykk den inn i rommet på ladekabelen. Pinnene på ladekabelen må justeres med de tilsvarende pinnene på baksiden av rullesteinen for å låses på plass. Du vet at forbindelsen er sikker når rullesteinen vibrerer og du ser indikatorlampene blinke.
  3. Finn knappen på ladekabelen under sporingsrommet.
  4. Trykk på den tre ganger i løpet av fem sekunder. Sporeren vibrerer hver gang du trykker på knappen. Noen få sekunder etter tredje trykk vil alle lysene blinke samtidig. Dette betyr at rullesteinen har startet på nytt. Hvis du savner lysblitsen, men merker at rullesteinen har gjenopptatt, er det også en bekreftelse på at omstarten var vellykket.
  5. Fjern rullesteinen fra ladekabelen og sett den tilbake i armbåndet.

Oppdater forbindelsen mellom telefonen og trackeren din . For å gjøre dette, må du starte telefonen på nytt først, og når den blir aktiv, deaktiver og aktiver Bluetooth på nytt i Flex 2. Gå til Innstillinger> Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Tillat et minutt eller to for enheten å koble til igjen, og prøv deretter å se om problemet fortsatt oppstår eller ikke.

Tving lukk Fitbit-appen og åpne den igjen . Etter å ha forsikret deg om at forbindelsen er stabil mellom enhetene dine og problemet fortsatt oppstår, er det neste du må gjøre å oppdatere appen på telefonen din. Så tving lukk Fitbit-appen på smarttelefonen din og åpne den igjen. Hvis problemet fortsatt oppstår, avinstaller Fitbit-appen og installer den deretter på nytt. Det burde løse problemet. Hvis ikke, ring support eller ta med trackeren din tilbake til butikken eller butikken.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.