Slik løser du Google Play Store som slutter å fungere eller fortsetter å krasje på Nokia 6 2019 (enkle trinn)

Akkurat som andre Android-apper, kan Google Play Store-appen også oppleve tilfeldige problemer og nedetid på grunn av mange faktorer. Likevel er disse sannsynligvis programvarerelaterte og derfor mulig å fikse hjemme. Blant de vanlige utløserne du må se på når du håndterer dette problemet, vil inkludere men ikke begrenset til utilstrekkelig lagring, nettverksforbindelsesfeil, korrupt SD-kort, uberegnelige cache-filer og data fra Download Manager og Google Play Services. Hvis du støter på et problem med Google Play-butikken på Nokia 6 2018, som når den plutselig slutter å svare eller ofte krasjer, er det første du bør gjøre å sjekke internettforbindelsen og sørge for at den er sterk og stabil.En aktiv og stabil internettforbindelse er en nøkkel som er nødvendig for å la enheten kommunisere med Google-serverne når du laster ned nye apper eller installerer appoppdateringer via Play Store-appen. Hvis Internett fungerer bra, men fortsatt har problemer med Google Play Store som stadig krasjer på Nokia 6 2018, kan du feilsøke programvareproblemer på enheten din som kan ha forårsaket noen konflikter. Kartlagt nedenfor er blant de mulige løsningene og foreslåtte løsningene du kan prøve. Les videre og få hjelpLes videre og få hjelpLes videre og få hjelp

For smarttelefoneiere som fant nettstedet vårt mens de prøvde å finne en løsning, prøv å se om telefonen din er en av enhetene vi støtter. Hvis det er det, kan du gå til feilsøkingssiden for den enheten, bla gjennom den for å finne problemer som ligner på din, og bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Imidlertid, hvis du fortsatt trenger hjelp etter det, så fyll ut vårt spørreskjema for Android og trykk Send for å kontakte oss.

Første løsning: Tving Play Store-appen til å lukkes.

En enkel løsning du muligens kan gjøre når noen av appene dine krasjet eller plutselig sluttet å virke, er å tvinge den uberegnelige appen til å lukke eller bare avslutte den. Du kan bruke den samme prosedyren med Play Store-appen på Nokia 6 2018-håndsettet når det krasjer. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Hjem- tasten.
 2. Trykk deretter på X i Google Play Store eller Play Store- appen.

Å lukke alle andre apper som kjører i bakgrunnen, kan også hjelpe hvis problemet skyldes noen av disse appene som blir ødelagt eller krasjer i bakgrunnen.

For å avslutte alle andre apper som kjører i bakgrunnen, trykker du bare på Hjem-tasten og sveiper deretter opp gjennom alle appene. Trykk på Fjern alt for å bekrefte handlingen .

Prøv å starte Google Play Store- appen og se om hvordan det gjør etter at du har startet den på nytt.

Andre løsning: Start telefonen på nytt (soft reset).

En myk tilbakestilling eller enkel omstart av enheten kan effektivt løse mindre programvarefeil som kan ha forårsaket at Play-butikken slutter å fungere eller krasjer oftere. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du prøve og se hvordan appen fungerer etterpå. Slik gjør du en myk tilbakestilling på Nokia 6 2018:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen .
 2. Trykk på alternativet for å slå av på neste skjerm.
 3. Trykk deretter på OK . Telefonen din blir deretter slått av.
 4. Etter 30 sekunder, trykk og hold inne strømknappen igjen til enheten starter opp. Dette skal gi enheten en ny start.

Alternativt kan du tvinge Nokia 6 2018 til å starte på nytt. Dette ville være nødvendig hvis skjermen på enheten din ikke svarer eller fryser etter at Play Store-appen krasjet. En tvungen omstart er en samtidig batterifjerningsprosess. Og i likhet med en myk tilbakestilling, hjelper en tvungen omstart til å løse mindre feil som forårsaket konflikt med andre apper, inkludert Google Play Store. Slik gjør du det:

Trykk og hold nede Volum opp- knappen og Av / på-knappen samtidig til enheten slås på eller starter på nytt.

I likhet med en myk tilbakestilling gir dette et positivt resultat uten å påvirke dataene dine som er lagret i internminnet på enheten.

Tredje løsning: Fjern hurtigbuffer og data fra Google Play Services og Download Manager.

Når en bestemt cache-fil fra Google Play Services blir ødelagt eller ødelagt, kan Play Store-appen også bli buggy. I dette tilfellet vil tømming av hurtigbuffer og data fra Google Play-tjenester fikse det. Følg disse trinnene for å tømme hurtigbuffer og data fra Google Play Services:

 1. Åpne Innstillinger- appen.
 2. Trykk på Apper .
 3. Trykk på Mer (tre vertikale prikker) -ikon.
 4. Velg Vis system fra de gitte alternativene.
 5. Rull ned og trykk på Google Play Services.
 6. Trykk på Lagring .
 7. Velg alternativet for å fjerne hurtigbuffer.
 8. Trykk på Administrer plass .
 9. Velg alternativet for å fjerne alle data.

Åpne Google Play Store-appen, og se hvordan den fungerer denne gangen.

Tøm cache og data fra Download Manager

Hvis Google Play Butikk plutselig slutter å fungere mens du prøver å laste ned en app, vil det sannsynligvis løse det å tømme cache og data fra Download Manager . Følg disse trinnene:

 1. Trykk for å åpne Innstillinger- appen.
 2. Trykk på Apper .
 3. Trykk på Mer (tre vertikale prikker) -ikonet for å se flere alternativer.
 4. Velg Vis systemalternativ .
 5. Trykk på Download Manager.
 6. Trykk deretter på Lagring .
 7. Trykk på Fjern hurtigbuffer .
 8. Trykk på Fjern data.

Hvis tømming av hurtigbuffer og data gir et ikke bra resultat, går du videre til neste gjeldende løsning.

Fjerde løsning: Avinstaller og installer Play Store-oppdateringer på nytt.

Noen oppdateringer kan inneholde feil og feil. Dette kan muligens føre til at appene eller selve enheten din støter på feil og blir falske. For å utelukke dette fra den mulige utløseren, prøv å avinstallere og installere Play Store-oppdateringer på nytt på Nokia 6 2018. Før du begynner, må du kontrollere og forsikre deg om at telefonen din er koblet til en stabil Wi-Fi-tilkobling.

 1. Trykk for å åpne Innstillinger- appen på telefonen din.
 2. Trykk deretter på Apper .
 3. Rull ned og trykk på Google Play Butikk.
 4. Trykk på Mer- ikonet og velg deretter alternativet for å avinstallere oppdateringer.
 5. Hvis du blir bedt om å endre Play Store- appen til den opprinnelige (fabrikk) versjonen, trykker du på OK for å bekrefte.

Start telefonen på nytt, og prøv å åpne Google Play Store og se om den allerede fungerer stabilt.

Bortsett fra Play Store-appoppdateringer, kan installering av den nyeste Android-systemoppdateringen også bidra til å løse problemet, spesielt hvis det utløses av noen feil eller utdaterte systemfiler.

For å se etter Android-oppdatering, gå til Innstillinger-> Om telefonen-> Systemoppdateringsmenyen .

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere ny Android-oppdatering på telefonen.

Femte løsning: Fjern og konfigurer Google-kontoen din igjen.

Noen ganger kan ikke Play Store-appen fungere som beregnet når noe går galt med Google-kontoen som er konfigurert på telefonen din. For å forsikre deg om at dette ikke påfører problemer, kan du prøve å fjerne og konfigurere Google-kontoen din på telefonen igjen.

 1. For å fjerne Google-kontoen din, gå til Innstillinger-> Personlig-> Kontoer-> Google- menyen, og velg deretter kontoen du vil fjerne. Når kontoen er valgt, trykker du på Mer og deretter velger du alternativet for å fjerne konto.
 2. For å legge til Google-kontoen din på nytt, gå til Innstillinger-> Personlig-> Kontoer-> Legg til konto-> Google. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettprosessen for Google-kontoen.

Etter Google-kontooppsettet, start telefonen på nytt, og start deretter Google Play-butikken på nytt og se om problemet allerede er løst.

Be om ytterligere hjelp

Kontakt Google Support for andre alternativer hvis ingen av de tidligere metodene er i stand til å løse problemet, og Google Play Store-appen fremdeles krasjer på din Nokia 6 2018-smarttelefon. Det kan være noen andre alvorlige problemer i appen som bare en dedikert programvare fra Google kan fikse. Og dette er det rette tidspunktet for å søke ytterligere hjelp.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 Plus som viser "Dessverre har innstillingene stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 Plus som nå går sakte etter en måneds bruk [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du Samsung Galaxy Note8 som ikke kan sende / motta tekstmeldinger [Feilsøkingsveiledning]
 • Verizon Galaxy Note 8 lange meldinger delt opp i mindre meldinger, SMS er ute av drift, andre sms-problemer
 • Samsung Galaxy S7 Edge fryser og starter på nytt når den er koblet til laderproblemer og andre relaterte problemer