Hvordan hardt tilbakestilles på Galaxy Tab A 10.1 | enkle trinn for å tilbakestille fabrikken eller tilbakestille master

Å vite hvordan du kan tilbakestille hardt på Galaxy Tab A 10.1, en prosedyre som også er kjent som tilbakestilling av fabrikken eller hovedtilbakestilling, kan være en effektiv måte å løse programvareproblemer på. I denne korte veiledningen viser vi deg de tre måtene å utføre en tilbakestilling av fabrikken på nettbrettet. Hver av disse metodene kan brukes avhengig av situasjonen du er i.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvordan hardt tilbakestilles på Galaxy Tab A 10.1 | enkle trinn for tilbakestilling av fabrikken eller hovedtilbakestilling

Nedenfor er de spesifikke trinnene for hard tilbakestilling av Galaxy Tab A 10.1.

Metode 1: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 via Innstillinger-menyen

Dette er den enkleste måten å tørke av Galaxy Tab A 10.1. alt du trenger å gjøre er å gå under Innstillinger-menyen og følge trinnene nedenfor. Vi anbefaler denne metoden hvis du ikke har problemer med å gå under Innstillinger.

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data og fjern Google-kontoen din.
 2. Åpne Innstillinger-appen.
 3. Bla til og trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Velg Tilbakestill fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 6. Les informasjonen, og trykk deretter på Tilbakestill for å fortsette.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen.

Metode 2: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis saken din er at telefonen ikke starter opp, eller den starter, men Innstillinger-menyen er utilgjengelig, kan denne metoden være nyttig. Først må du starte enheten til gjenopprettingsmodus. Når du har fått tilgang til Gjenoppretting, er det på tide at du begynner med riktig tilbakestillingsprosedyre. Det kan ta noen forsøk før du får tilgang til Recovery, så vær tålmodig og bare prøv igjen.

 1. Hvis det er mulig, kan du lage en sikkerhetskopi av dine personlige data på forhånd. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 2. Du vil også sørge for at du fjerner Google-kontoen din. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 3. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 4. Trykk og hold Volum opp-knappen og Av / på-knappen samtidig i 5 sekunder.
 5. Slipp strøm- og volum opp-knappene.
 6. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå.
 7. Bruk Volum ned-knappen til du markerer ' Tørk data / tilbakestilling av fabrikken '.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge 'Wipe data / factory reset.'
 9. Bruk Volum ned for å markere Ja .
 10. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte tilbakestilling av fabrikken.

Metode 3: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 ved hjelp av Finn min mobil

Find My Mobile er Samsungs egen tjeneste som lar eiere av Samsung-enheter eksternt spore enheten, låse opp skjermen, sikkerhetskopiere data, blokkere tilgang til Samsung Pay eller slette alle data (tilbakestilling av fabrikken). Fremgangsmåten for å tørke av enheten ved hjelp av Finn min mobil er veldig grei. Det viktigste å gjøre først er imidlertid å sørge for at du setter den opp. Du kan ikke bruke Find My Mobile-tjenesten hvis du ikke har aktivert den på enheten før du mistet den.

Hvis det er første gang du bruker denne tjenesten, må du gjøre følgende for å konfigurere den:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Sikkerhet.
 3. Gå til Finn mobilen min.
 4. Trykk på Samsung-konto.
 5. Skriv inn Samsung-kontodetaljene dine.
 6. Vi antar at du allerede har opprettet en Samsung-konto før dette. Hvis du ikke har en, må du først opprette en Samsung-konto. Bruk deretter informasjonen din for å aktivere Finn min mobil.

I fremtiden, hvis du mister telefonen og du vil slette dataene eksternt, kan du gjøre følgende:

 1. Gå til Finn nettstedet mitt på datamaskinen din: //findmymobile.samsung.com.
 2. Logg på med legitimasjonen til din Samsung-konto. Informasjonen skal være den samme som du brukte på telefonen.
 3. Når du er logget på, klikker du bare på Slett data-ikonet for å starte tilbakestillingen til fabrikken.
 4. En advarsel vises for å spørre deg om du vil fortsette, så bare klikk på ERASE.

Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.