Slik får du tilbake på Snapchat etter å ha mistet det

Hvis du er en ivrig Snapchat-bruker, vet du helt sikkert hva en Snap-stripe er. En Snap-stripe er et scoringssystem innen Snapchat som lar deg gå på "striper" med vennene du snap mest.

Slik det fungerer, er generelt at du får et "flamme" -ikon ved siden av vennen din, med et antall hvor lenge streken din har gått. Du må sende et snap og motta et snap til og fra vennen din hver dag for å øke stripen din.

Noen ganger vil denne streken ta slutt, og du må begynne på nytt hvis verken du eller vennen din sender et øyeblikk i samtalen din. Denne streken kan noen ganger forsvinne på grunn av feil og nettverksproblemer også. Det er opprørende, men bekymre deg ikke, det er en måte å få Snapchat-stripen tilbake og rulle igjen fra der du slapp.

Hva er snapstreker?

Snapchat har et morsomt poengsystem for de hyppigste brukerne: Snap-striper. Den grunnleggende ideen er at du starter en strek når du sender vennen din et snap, og vennen din sender en tilbake.

Snaps - selvfølgelig - må sees for å starte strekningen. Hvis du gjør dette minst en gang om dagen, vil du se et "flamme" -emblem ved siden av vennenes navn etter å ha gjort dette i tre påfølgende dager. Det er vanligvis et tall som sitter til venstre for denne flammen, noe som indikerer hvor mange dager på rad din har gått.

Snapchat-strekningen din er i fare for å gå tom hvis verken du eller vennen din knipser hverandre innen en 24-timers periode. Hvis Snapchat-stripen din nærmer seg slutten, vil det vises en eggtimer ved siden av flammen for å indikere at Snapchat-stripen din er i ferd med å slutte. Det er i utgangspunktet en advarsel om å sende vennen din et snap for å holde snapstreak i gang!

Hvis 24-timersgrensen går ut, forsvinner flammen, og du må starte Snapchat-strekingen på nytt. Det vil ta ytterligere tre dager med å snappe frem og tilbake, minst en gang om dagen, for å få det flammeemblemet tilbake.

Det er verdt å merke seg at bare å sende tekstbaserte meldinger med Snapchat ikke vil telle som et snap, og derfor ikke vil starte en Snapchat-stripe. Vi bør også nevne at snapstriper ikke fungerer sammen med grupper - snapstriper fungerer bare på individnivå med bilder og video.

Dessverre er Snapchat ikke den perfekte appen, og har sine egne feil og feil noen ganger. Og noen ganger kan Snapchat-stripen din bli påvirket av dette. Snapchat-stripen din kan forsvinne uten tilsynelatende grunn, spesielt etter en oppdatering av Snapchat. Det er andre tider når eggetimeren starter, du og vennen din sender et snap frem og tilbake, og Snapchat, av en eller annen merkelig grunn, vil ikke gjenkjenne snapet sendt, slik at timeren løper ut og ødelegger streken din. Så opprørende!

Hvordan få en stripe tilbake

Hvordan få en Snapchat-stripe tilbake

Første trinn er å sjekke Snapchat Support's  Contact Us-  delen. Under "Hva kan vi hjelpe deg med?" Velg "Mine øyeblikksstreker forsvant." Deretter blir du bedt om å fylle ut et skjema med ganske lang lengde for å beskrive situasjonen din.

Du må fylle ut klageskjemaet ditt om den tapte Snap-stripen. Du trenger ganske mye informasjon for at Snap kan se på problemet. Du trenger: brukernavnet ditt, e-postadressen, telefonnummeret, enhetsmodellen og vennenes brukernavn du hadde strek med. Du må da oppgi en dato når du begynte å ha problemet, fortelle dem hvor lenge streken varte, og om timeren din så eller ikke.

Til slutt vil de at du skal skrive så mange detaljer om problemet ditt som mulig. Du må gi rikelig informasjon for at de skal kunne undersøke problemet, fikse problemet og deretter få tilbake streken din innen 24 timer.

Få streken din tilbake på den gammeldagse måten

Hvis det ikke virker å få den pågående Snapchat-stripen din tilbake fra Support, er det eneste valget du skal gjøre på den gammeldags måten: begynn å snappe igjen. Det er ingen annen måte å få tilbake Snapchat-strek, bortsett fra hardt arbeid! Send snaps til vennene dine hver dag for å starte en stripe, og sørg for at de begynner å slå tilbake på deg!

Og husk at det er den viktige delen - å få venner til å snappe deg tilbake! Du kan minne deg selv hele dagen på å sende snaps, men stripen starter ikke før vennene dine begynner å slå deg tilbake hver dag også!

Det kan være lurt å sette en påminnelse slik at du ikke mister streken din igjen.

Sett påminnelser

Når du begynner å jobbe med å få tilbake streken din, og vil sørge for at du holder streken din, er en god måte å holde det på, å sette deg selv daglige påminnelser om å snakke med noen. Du vil også være sikker på at de vet å knipse deg også hver dag.

Du trenger ikke å bruke Clock-appen på telefonen din for å gjøre dette heller - det er faktisk apper utviklet bare for å minne deg om å sende ut dine daglige snaps!

Strekalarm

En av disse appene heter Streak Alarm. Denne er ekstremt enkel, og minner deg om striper så ofte du vil. Du kan faktisk sette opp egendefinerte påminnelsesintervaller fra 1 til 11 timer, og varselpåminnelsen vil faktisk forbli til striper blir sendt, slik at du ikke går glipp av det igjen!

Det er en ganske elegant og ren applikasjon med en brukervennlig brukergrensesnitt, basert på Googles retningslinjer for materialdesign. Det er absolutt ikke noe fancy, men er egentlig bare en grunnleggende app for å minne deg om dine striper.

Last ned den nå: Google Play

Kjennelse

Heldigvis er det en måte å få streken tilbake. Det er ingen måte å glide deg tilbake i en stripe - du må faktisk snakke med Snapchat kundesupport for å få Snap-stripen tilbake.

Snap kommer vanligvis til disse problemene ganske raskt, så hvis du virkelig hadde en feil eller feil med Snapchat, bør snap-stripen din med den spesifikke vennen gjenopprettes ganske raskt. Det er verdt å merke seg at til slutt er snap streak-restaureringen opp til Snap. De har det siste ordtaket der, så hvis de finner ut at det ikke var en feil som avsluttet streken, vil du ikke få streken din tilbake og må starte på nytt.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.