Samsung Galaxy S6 kan ikke koble til PC og andre relaterte bekymringer

S6.PC

De fleste av oss har lyst til å dele bilder, videoer og andre mediefiler til våre venner og kjære. Den enkleste måten å ta bilder og spille inn videoer på er via den mobile enheten vår, da den er bærbar og kan bæres hvor som helst vi går. Når vi kommer hjem, vil vi beholde en kopi for filtrering eller oppbevaring, og vi henvender oss til PCene eller bærbare datamaskinene våre for å få hjelp. Når ting går greit, er vi glade. Men slik er ikke tilfelle hver gang. Vi støter på noen problemer mens vi går gjennom prosessen, og vi har en tendens til å være tapt og vil ikke vite hva vi skal gjøre. Det er der vi (GalaxyS2) kommer inn. Vi har samlet noen problemer som våre ivrige lesere sendte inn for å få hjelp med. Vi ga noen løsninger på disse problemene som kan hjelpe deg og dem også.

Hvis # SamsungGalaxyS6 ikke blir oppdaget av datamaskinen, kan det være lurt å prøve disse feilsøkingstrinnene:

  1. Windows-brukere - last ned de nødvendige USB-driverne og Smart-Switch for Samsung Galaxy S6. Mac- og Linux-brukere - ingen grunn til å installere drivere eller programvare. Telefonen din skal oppdages automatisk.
  2. Bruk den originale USB-kabelen til å feste enheten til en tilgjengelig USB-port, helst på baksiden av PCen.
  3. Telefonen din bør varsle deg om noen alternativer å velge mellom. Alternativet Connected as media Device> Media device (MTP) er tilkoblet fil- / medieoverføring fra telefon til PC og omvendt. Ved å velge Tilkoblet som medieenhet> Kamera (PTP) kan du ta bilder med telefonen.
  4. Hvis det lykkes, skal Samsung Galaxy S6 vises under Computer / This PC for Windows-brukere og Desktop / Finder for Mac OSX-brukere.

 Hvis du tilfeldigvis eier en Samsung Galaxy S6 eller en hvilken som helst annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet, eller du kan også sende oss en e-post på [email protected]. Sørg for å fylle ut skjemaet religiøst  , da dette vil hjelpe oss med å måle problemet du får og også gi en nøyaktig løsning. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på hver e-post vi mottar. 

 Hei folkens. Jeg har en helt ny Galaxy S6 som jeg ikke kan koble til min Windows 7-PC. La meg avklare, den kobles til som et modem under Enheter og skrivere. Jeg mottar en melding om at “MTP USB-driverinstallasjon mislykkes, og en feilmelding“ banen ikke spesifisert ”. Jeg har prøvd alt i min amatørhær for datakompetanse, inkludert Samsung Support Chat, kurirens tekniske støtte og mange andre foreslåtte løsninger via Google-søk. ALLE har mislyktes. Vennligst hjelp! - Ed

Beslektet problem: Hei. Jeg har nylig kjøpt Samsung Galaxy S6. For to uker siden prøvde jeg å koble den til datamaskinen min. Telefonen er koblet til, men gjenkjennes ikke av datamaskinen min. Enheten vises under Enheter og skrivere i stedet for som en USB. Jeg må overføre bildene mine fra telefonen sammen med å laste opp litt musikk. Dette blir frustrerende. Vennligst hjelp. Takk skal du ha. - Sinthuja

Løsning: Hei Ed og Sinthuja. Erstatter du USB-kabeldelen av løsningen som ble foreslått for deg? Hva med å installere spesifikke USB-drivere som kan hjelpe datamaskinen med å oppdage telefonen din? Android trenger nødvendige drivere for å være installert på datamaskinen for at den skal bli gjenkjent. Samsung har gitt ut den nødvendige komplette driverpakken som vil sikre at hver funksjon blir lagt ut nøyaktig. Disse driverne er nødvendige for at datamaskinen din skal kunne gjenkjenne telefonen riktig. Samsung Galaxy S6 kommer med 32 GB lagringsplass, slik at den kan ta imot en enorm mengde data, inkludert noen drivere og dine egne filer. USB-driverne for Galaxy S6 følger alltid med Samsung KIES- og MTP-drivere. For at dette skal fungere, må du bruke telefonens originale USB-kabel.Last ned og installer Samsung USB-drivere (trinn 1 ovenfor) før du kobler telefonen til PC-en. Vent til enheten blir gjenkjent av datamaskinen. Flere drivere vil bli installert inkludert modemet og MTP-tjenesten. Når installasjonen er fullført, sjekk underMin datamaskin hvis det er et nytt medium tilgjengelig. Hvis det er det, er enheten din nå klar til å overføre filer til datamaskinen. Håper dette hjelper.

Så frustrert over Samsung. Jeg kan ikke se filer på S6 via PC. Windows 8 og 10 bråker begge når jeg kobler til via USB, men ingen telefon vises noen gang i explorer. Installerte og installerte driverne fra Samsung som samsvarer med Verizon S6. Telefonen er i Dev-modus med USB-feilsøking på. Prøvde Kies, det ba meg om å installere Smart Switch. Jeg gikk uansett inn i Kies, og det fortalte meg at telefonen min ikke støttes. Installert Smart Switch og det sa at denne telefonen ikke støttes. Avinstallert begge deler og til slutt installert AirDroid slik at jeg kunne få filene mine på datamaskinen min. Det er sakte som en skilpadde over Wi-Fi, men i det minste er jeg ikke fanget. Det eneste unike jeg kan tenke meg er at jeg ikke har fått SIM-brikken min, så er dette en blokkeringsfunksjon fra Verizon / Samsung? Dette er en HORRIBLE utvikling for en Android-telefon, og det lengter meg etter en inngjerdet hage som Apple, jeg mener hvorfor skulle jeg bruke Samsung / Android hvis de skal behandle meg som Steve Jobs ville gjort? - Nathon

Løsning: Hei Nathan. Jeg forstår hvor frustrerende dette kan være, spesielt med et nytt produkt. En ting jeg imidlertid er sikker på er at SIM-kortet ikke har noe med tilkoblingsproblemet å gjøre, da alle filene skal lagres på den interne lagringen. Det er der datamaskinen prøver å koble til og ikke på SIM-brikken. Nettverksleverandøren kan ikke blokkere forbindelsen til telefonen din til datamaskinen. Jeg er også positiv til at USB-kabelen som brukes fungerer som PC-en ser ut til å oppdage tilkoblingen. Hvilke versjoner av Windows 8 og 10 kjører du? De utvidede versjonene krever en Media Feature Packfor at andre medier skal fungere eller bli oppdaget på pc-en. Prøv å installere Media Feature Pack for N- og KN-versjoner av Windows 8.1, og se om det løser problemet. Det er den eneste grunnen til at jeg kan tenke på hvorfor telefonen ikke blir oppdaget. Det kan også være lurt å prøve en annen tredjeparts synkroniseringsapp som SyncDroid hvis Kies egentlig ikke fungerer etter installasjon av pakken. Spesielt at AirDroid ikke er rask nok. Det fungerte for meg.

_______________________________________________________________________________________

Gi oss beskjed hvis du eller noen du kjenner, støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.