Slik får du NAT Type A på Nintendo Switch Port Forwarding

Har du problemer med tilkobling, for eksempel at du ikke kan bli med på nettkamper eller spille sammen med vennene dine? Hvis du er det, kan Nintendo-bryteren ha et NAT-type problem. I denne korte guiden vil vi vise deg hvordan du endrer NAT-typen på konsollen din med videresending av port. Hvis du ikke har hørt om NAT eller portvideresending, kan du lese videre.

Hva er NAT?

Hvis du har et problem å spille online på Nintendo Switch med venner, er det sannsynligvis forårsaket av en restriktiv NAT-type. Så hva er NAT?

Hver enhet på hele nettet trenger en unik IP-adresse for å kommunisere med hverandre. Siden en ISP bare gir en IP-adresse for hver kunde, må enheter i et lokalt hjemmenettverk finne en måte å få en gyldig IP for å kunne snakke med andre datamaskiner over internett. For å gjøre dette, må ruteren din, som har en ISP-tildelt IP-adresse, administrere et sett med IP-adresser for enhetene dine.

Network Address Translation lar ruteren din gi en IP-adresse til enheter som er koblet til den. Bare enheter som har gyldig IP-adresse som er tildelt ruteren, kan koble til internett.

Nintendo Switch NAT-typer

I en Nintendo Switch er det fem NAT-typer : A, B, C, D og F. Hvis konsollen din har NAT-type A, er det en indikasjon på at den vil fungere med andre enheter med alle typer NAT. NAT type B er ok da den også kan fungere med de fleste typer NAT. En bryter med NAT type C kan synes det er vanskelig å få kontakt med noen spillere som har begrensende NAT-typer. NAT type D er restriktiv siden den bare kan fungere med spillere som har NAT type A. NAT type F er veldig problematisk da den blokkerer alle typer kommunikasjon, noe som betyr at Switch ikke vil være i stand til å få kontakt med andre spillere i det hele tatt.

Hvorfor få NAT type A på Nintendo Switch?

Med mindre du har tenkt å bruke Nintendo Switch bare for offline spill, vil du ha NAT type A til enhver tid. Å ha denne typen NAT reduserer sjansen for å møte problemer betydelig når du spiller online med andre spillere.

Hvordan få NAT Type A på Nintendo Switch?

For å gjøre Nintendo Switch tilgjengelig for andre konsoller på internett, vil du til slutt få NAT-type A. Dette oppnås ved portoverføring. 

Port forwarding er et begrep i spill som gjør en konsoll eller PC åpen for andre datamaskiner eller konsoller. Port videresending av Nintendo Switch kan forbedre tilkoblingshastigheten, matchmakinghastigheten og online lastetider.

Så hvordan sender du en bryter videre?

Følg trinnene nedenfor.

 1. Samle nødvendig nettverksinformasjon.

  Det er tre nettverksinformasjoner du trenger - IP-adresse, nettverksmaske og standard gateway .

  Du kan bruke datamaskinen eller smarttelefonen for å skaffe dem.

  For demonstrasjonsformål gir vi deg trinn for hvordan du gjør det på en Windows 10-PC. Hvis du har en smarttelefon eller Mac, kan du bruke Google til å søke etter de nøyaktige trinnene for hvordan du trekker ut disse nettverksdetaljene.

  -På Windows 10-datamaskinen din velger du startlinjen nederst til venstre og skriver cmd i søkefeltet.

  -Velg ledetekst.

  -Skriv ipconfig / all og trykk Enter

  -Nettverkets IP-informasjon skal nå vises i en liste. Bla gjennom listen for å finne IPv4-adresse eller IP-adresse, nettverksmaske og standard gateway .

 2. Sett opp statisk IP-adresse på Nintendo Switch.

  Når du har den nødvendige nettverksinformasjonen, tar du ut Nintendo-bryteren og går til startskjermen. Følg resten av trinnene nedenfor: 

  -Åpne systeminnstillinger .

  -Velg Internett .

  -Velg Internett-innstillinger.

  -Gå til de avanserte innstillingene i nettverket ditt. Hvis du bruker wifi, velger du wifi-nettverket.

  -Velg Endre innstillinger .

  -Finn IP-adresseinnstillinger og velg den.

  -Velg Manual .

  -Velg IP-adresse og hold nede B- knappen for å slette den eksisterende IP-adressen (den er som standard null).

  -Tast inn IP-adressen du får fra datamaskinen din. Endre deretter de siste sifrene i IP-adressen ved å legge til 20. For eksempel hvis datamaskinens IP-adresse er 192.168.2. 10 , IP-adressen du skal angi på bryteren din, skal være 192.168.2. 30.

  -Velg Subnet Mask , og trykk deretter på B- knappen for å slette den eksisterende subnetmasken.

  -Tast inn i nettverksmasken slik den vises i nettverksinnstillingene, og velg deretter OK.

  -Velg Gateway , og trykk deretter på B- knappen for å slette den eksisterende gatewayen.

  -Tast inn standardgatewayen slik den vises i nettverksinnstillingene, og velg deretter OK.

 3. Endre ruteren innstillinger.

  Nå som du har endret IP-adressen til konsollen din til statisk, er du klar til å endre innstillingene i ruteren din for å fullføre portoverføringsprosessen. Fra dette tidspunktet kan vi bare gi generelle trinn for hva du trenger å gjøre.

  Hver ruter har sin egen måte å få tilgang til innstillingene på. Hvis du ikke aner hvordan du går inn i ruterenes innstillinger, kan du se i manualen eller kontakte produsenten. Hvis ruteren din ble levert av Internett-leverandøren din, kan du kontakte dem for nøyaktige trinn.

  Når du har logget på ruterenes GUI eller grafiske brukergrensesnitt, finner du stedet der du kan utføre portoverføring. Den nøyaktige plasseringen avhenger av ruteren din, men innstillinger for portvideresending finner du vanligvis i brannmur, virtuell server, sikkerhet, applikasjoner eller spill.

  I Port Forwarding-delen, sørg for å bruke "Nintendo Switch" hvis den ber om applikasjonsnavn. Dette gjør det lettere for deg å identifisere Nintendo Switch-oppsettet hvis du trenger å endre noen innstillinger senere.

  Deretter vil du sikre at du angir riktig UDP-protokollportområde . Angi startporten og sluttporten for å videresende. For Nintendo Switch-konsollen er dette port 1 til 65535 .

  Deretter skriver du inn IP-adressen du har tildelt konsollen (som i trinn 2). Merk deretter av Aktiver eller Bruk for å slå på denne regelen. Forsikre deg om at du lagrer endringene før du lukker ruteren GUI.

 4. Bekreft NAT-typen.

  Sørg for å sjekke om Nintendo Switch nå får NAT-type A ved å kjøre en internettforbindelse-test. Bare gå til Systeminnstillinger> Internett> Testforbindelse .

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du Nintendo Switch Wifi holder frakobling Enkle løsninger
 • Slik får du en våtdrakt, svømmer og dykker i kryssing av dyr: Nye horisonter
 • Hvordan begrense spilletid på Nintendo Switch (foreldrekontroll)
 • Slik sjekker du Nintendo Switch Play Time For Legend Of Zelda: BOTW

Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for mer feilsøkingsvideoer.