Å fikse problemer med frysing eller treg ytelse på Galaxy Note 4

Merknad 4

Har du lagt merke til noe forsinkelses- eller fryseproblem på # GalaxyNote4 i det siste? Det kan være RAM-problem, eller noe mer alvorlig. Uansett hva den virkelige grunnen er, vet vi på førstehånd hvor frustrerende det kan være å tilbringe flere sekunder av livet vårt og stirre på lasteskjermen (spesielt når dette ikke var tilfelle før). Sakte ytelsesproblemer kan manifestere seg i mange former, men løsningene deres er ofte like. Vi håper at disse tre sakene nedenfor kan belyse saken.

 1. Problemer med frysing eller treg ytelse på Galaxy Note 4
 2. Apper på Galaxy Note 4 fryser og lukkes, så låser telefonen skjermen
 3. Galaxy Note 4 fryser når du laster apper

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.


Problem nr. 1: Problemer med frysing eller treg ytelse på Galaxy Note 4

Hallo! Jeg har en note 4 som gradvis har blitt tregere og langsommere til det punktet det tar minst 5-10 sekunder før du svarer på å berøre en app og åpne ... Spesielt Facebook krasjer regelmessig - vanligvis daglig. Og når jeg avslutter den (trykk på den nederste venstre knappen for å avslutte appen og alt), start deretter appen på nytt, den åpnes fortsatt til enten en svart eller en hvit side, og jeg må stenge / avslutte appen flere ganger og starte den til den starter om endelig på nytt. De fleste ganger til og med på nytt logge inn på Facebook selv ... Ved å krasje, mener jeg at den faktisk ikke lukker seg tilfeldig. Det fryser faktisk enten på skjermen jeg er på, og vil ikke gå tilbake eller tillate meg å trykke på noe på skjermen. Eller det vil gjøre skjermen svart eller hvit.På det tidspunktet er det eneste alternativet å som sagt helt avslutte / lukke appen og starte på nytt flere (minst 3-4) ganger til den bestemmer seg for å jobbe igjen ...

Mange ganger når jeg prøver å ringe, vil jeg trykke send, det viser kort (i et delt sekund) ringeskjermen med telefonnummeret, poof-skjermen er borte og jeg må ringe på nytt. Noen ganger (selv om det ikke er veldig ofte) vil det ikke engang tillate meg å ringe det nummeret i det hele tatt - det fortsetter bare å synke. Ingen ringing eller noe.

Det er ekstremt tregt å lade på en hvilken som helst lader som ikke er originalen. OG når jeg prøver å koble den til datamaskinen for å overføre bilder, vil den IKKE koble til og vises på datamaskinen.

Og selv om jeg bruker den originale laderen, er det tilfeldig hvis jeg er heldig som får den til å koble til eller ikke. På telefonskjermen vil den si at den lades, men datamaskinen vil ikke vise at den engang er tilkoblet. I tillegg når jeg endelig får det til å koble til, er det veldig vanskelig og frustrerende å prøve å overføre bildene. 99% av tiden datamaskinen sier at den ikke svarer, og jeg må fysisk koble telefonen fra laderen og starte på nytt - koble til, vent til den blir gjenkjent HVIS den til og med kommer til å ...

Jeg har ikke ekstremt mange apper på telefonen min heller. Å, det er en Malwarebytes-ting som også kommer tilfeldig opp. Ikke sikker på om det er ok, eller om det kan forårsake problemer.

En ting til, Note 4-kameraet er forferdelig ... Mannen min har en iPhone og kameraet på den er fantastisk, nesten makro. Jeg er fotograf og det frustrerer meg virkelig fordi dette kameraet koster $ 7! + ... det fokuserer kontinuerlig (eller prøver uansett) og refokuserer igjen og igjen. Selv om det "fokuserer", er det alltid uklart og tar evig tid. Når jeg trykker på skjermen der jeg vil at den skal fokusere sjelden, vil den fokusere på det. Vanligvis vil det late som om det kommer til å fokusere og deretter enten fokusere et annet sted eller bare være uskarpt ... Det er nesten umulig å prøve å trykke på skyte-knappen. Det tar tid å tenke på om den vil skyte ... De fleste ganger mangler skuddet ...

Uansett håper jeg virkelig at alt dette kan "ordnes" ... Gi meg beskjed om hva jeg skal gjøre.

Takk skal du ha! - Nikkia

Løsning: Hei Nikkia. Treg ytelse, tilfeldig frysing, feil kamera og muligens andre nevnte problemer på telefonen din kan være forårsaket av skadelig programvare, ødelagt firmware, defekte apper eller en kombinasjon av de tre. Å begrense hvilken av dem som er den virkelige årsaken - som vi vanligvis anbefaler når du blir konfrontert med enklere problemer - kan være litt upraktisk i ditt tilfelle, da det innebærer å bruke betydelig tid på å observere. Den mest effektive og forhåpentligvis effektive tilnærmingen ville være å tørke telefonen ren via tilbakestilling av fabrikken.

Gjør en tilbakestilling av fabrikken

Vi anbefaler normalt å tilbakestille fabrikken etter at en bruker har brukt opp all relevant feilsøking, men siden du har flere problemer, vil det faktisk fungere til din fordel. Denne prosedyren vil ikke bare løse problemene du nevnte, men vil sikre at operativsystemets feil minimeres.

Fabrikkinnstilling, også kjent som master reset, vil slette alt av Note 4s primære lagringsenhet, så sørg for å ta en sikkerhetskopi av dine personlige filer som bilder, videoer, kontakter osv. Før du fortsetter.

Hvis du ikke har utført en tilbakestilling av fabrikken før, følger du bare disse trinnene:

 •  Slå av Galaxy Note 4 helt.
 • Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 • Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Volum opp-tasten.
 • Bruk Volum ned-tasten til å markere 'wipe data / factory reset' og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 • Merk nå 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å starte tilbakestillingen.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 • Merknad 4 starter på nytt, men den vil være lenger enn vanlig. Når den kommer til startskjermen, begynn deretter oppsettet.

Vær forsiktig med apper du installerer

Å tørke av telefonen betyr ikke at vi er ferdige. Langt ifra. Siden det er en sjanse for at problemet kan skyldes skadelig programvare, vil du installere apper som er kjent for å være rene. Virus, trojanere og andre former for skadelig programvare kan finne veien til en mobil enhet via apper eller nedlastet innhold.

Men hvordan kan jeg fortelle hvilke av appene mine som er rene, kan du spørre. Vel, det er ikke noe direkte svar på det, da selv den mest avanserte mobile antivirusappen akkurat nå kan bli lurt til å tro at en bestemt app du skanner ikke er skadelig. Det er et helt annet tema skjønt. Den generelle tommelfingerregelen når det gjelder installering av apper (med hindring av skadelig programvare i tankene) er denne: hold deg til offisielle, vanlige eller populære apper. Selv om denne regelen ikke er absolutt, er den mest effektiv bare fordi en bruker vil tenke seg om to ganger før han installerer minst kjente apper. Logikken her er at apputviklere, hovedsakelig men ikke alle, oppretter apper med inntekter i tankene. Gratis apper som ikke er populære nok, gir vanligvis lite eller ingenting tilbake til utviklere når det gjelder økonomisk gevinst. For å tjene penger på produktet deres,Noen utviklere kan ty til ulovlige midler som å bombardere enheter med annonser eller tvingeomdirigerer til noen digitale produkter , som en måte å få tilbake investeringene sine.

Andre apper er selvfølgelig designet for å være ondsinnede fra starten og er ment å kompromittere en enhet eller stjele verdifull informasjon. Disse appene kan ha mange former, men mange av dem kan utgjøre gratis og ufarlige spill eller attraktive produktivitetsapper.

Poenget er at når du har utført en tilbakestilling av fabrikken, må du fremdeles se på hvilke apper som blir lagt til enheten for å forhindre at problemer oppstår igjen. Som de sier, er forebygging mye mer effektivt enn å løse problemer. Hvis du har mange apper, er det på tide å gi slipp på de du ikke nødvendigvis bruker. Hvis du ikke har brukt en app på to uker, er sjansen stor for at den ikke fortjener plass i telefonen. Det er opp til deg hvilken app du skal installere, men når problemene oppstår igjen, bør du prøve å avinstallere apper til du har eliminert årsaken.

Problem nr.2: Apper på Galaxy Note 4 fryser og lukkes, og deretter låser telefonen skjermen

Nylig oppdaterte jeg Note 4 til Lollipop, men helt siden den har hatt feil og problemer,

 • Jeg bruker låse opp fingerskanning, etter at jeg har skannet fingeren, låses skjermen opp, men blir svart. Jeg må trykke på startknappen for å komme tilbake til den ulåste startskjermen.
 • Noen apper fryser og lukkes, og telefonen går til låseskjermen.
 • Batteriets levetid ser ut til å bli brukt opp raskere enn normalt. - Noel

Løsning: Hei Noel. De to første problemene kan løses ved å tørke systembufferen. Å vite årsaken deres kan være vanskelig, da vi må sjekke en rekke ting. Problemene kan være forårsaket av en feilaktig nærhetssensor, defekte drivere, dårlig firmware eller ødelagt tredjepartsapp eller apper. Det beste vi kan gjøre er å tørke cachepartisjonen først, og deretter tilbakestille fabrikken hvis ingenting endres.

Slik sletter du cachepartisjonen:

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast, Av / på-knapp.
 • Når telefonen vibrerer, slipper du av / på- og starttasten, men fortsett å trykke og holde nede Volum opp-tasten.
 • Fortsett å holde volum opp-tasten til Android System Recovery-menyen vises, og slipp den deretter. Dette trinnet kan ta flere sekunder.
 • Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

For det raske batteriets tappeproblem, kan du henvise til et innlegg vi har skrevet tidligere. Det var ment for Galaxy S4 og S5, men noen av prinsippene kan fortsatt brukes på din Note 4.

Problem nr.3: Galaxy Note 4 fryser når du laster apper

Hei der. Jeg har hatt disse 3 problemene i omtrent 3 uker nå.

 • Mens jeg bruker SAMSUNG TASTATUR og jeg vil bruke en annen type bokstav ex: a - á. Ikke hver gang, men de fleste ganger står det "Samsung-tastaturet svarer ikke".
 • Når jeg bruker en app og trykker på Hjem-knappen for å gå til startskjermen, fryser den et sekund og går til startskjermen, men alt er tomt og tomt, så begynner appene å komme tilbake etter 2-3 sekunder (aldri har jeg sett dette problemet på andre enheter).
 • Det er bare ikke raskt, Galleri-appen åpner sakte, etter å ha tatt et bilde tar det 6 sekunder å gå til Galleri-appen med eller uten SD-kort.

Takk for svarene! - Adem

Løsning: Hei Adem. Det første du må gjøre er å sikre at telefonens minne (RAM) fungerer bra. Android-operativsystemet skal automatisk administrere RAM-bruk uten brukerinngang, men noen ganger blir dette i seg selv problematisk av en eller annen grunn. Selv om det er uvanlig, er det fortsatt ikke uhørt at en kraftig enhet som din Note 4 lider av RAM-hikke, så det kan være lurt å tilby en hjelpende hånd.

Fjern RAM

En note 4 pakker 3 GB RAM, og det skal være nok til å håndtere til og med opptil 10 apper som kjøres samtidig. Noen ganger skjønt, er RAM-styring ikke effektivt implementert forårsaker lag og fryser. Hvis dette skjer, er det du bare kan slå av noen apper som kjører for å laste ned noe av enhetens RAM. For å gjøre det, gjør du bare disse trinnene:

 • Mens du er på startskjermen, trykker du på knappen Nylig brukte apper (den til venstre for Hjem-knappen). Nylig app-nøkkel i note 4
 • Når du ser appene du nylig har åpnet, drar du bare appen til venstre eller høyre for å fjerne den fra listen. For å åpne en app, trykk bare på den.
 • Hvis du vil lukke alle apper, trykker du på Oppgavebehandling-ikonet og velger AVSLUTT ALLE-knappen.

Tørk programbuffer og data

For å håndtere tastaturproblemet, slett bare cache og data. Dette er hvordan:

 • Gå til Innstillinger.
 • Fortsett til applikasjoner.
 • Velg Administrer applikasjoner.
 • Trykk på Alle-fanen.
 • Se etter tastaturappen og trykk på den.
 • Derfra vil du se knappene Clear Cache og Clear Data.

Merk: Tørking av tastaturets data vil slette alle innstillinger og nedlastede / installerte elementer som språkpakker og lignende.

Slett systembufferen og tilbakestill fabrikken

Hvis tømming av RAM ikke vil gjøre noe, kan du prøve å tørke cachepartisjonen og tilbakestille fabrikken etterpå (trinnene gitt ovenfor).


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.