Hvordan fikse skjerminnbrenning eller misfarging på Samsung Galaxy S8

Dagens innlegg vil adressere skjerminnbrenningsproblemer på en Galaxy S8. Skjerminnbrenning eller spøkelse oppstår ofte etter at en enhet har vist det samme statiske bildet i lang tid. Vedvarende bilder eller spøkelsesbilder kan vises på skjermen og blir synlige til enhver tid, uavhengig av hvilken app du åpner. Disse vedvarende bildene er resultatet av fosforforbindelser som viser lys når et bilde vises og mister intensiteten etter å ha vært brukt i lang tid.

Problem: Samsung Galaxy S8 har røde appskygger eller misfarging av skjermen (innbrenning av skjermen)

Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S8 for halvannet år siden, og telefonen min har røde app-skygger, men jeg trodde det var en del av telefonen og bare børstet den til side, så på Thanksgiving hadde broren min og kjæresten hans den samme telefonen, og telefonen deres hadde ikke har ikke det, så jeg begynte å lete etter hva det kunne være. Jeg fant dette nettstedet som sa at mange klaget over dette problemet, så jeg dro til cricket hvor jeg kjøpte telefonen, og de sa at jeg måtte gjøre et forsikringskrav som koster meg 250,00. som jeg ikke har, og jeg betalte rundt 775,00 for denne telefonen. dette nettstedet sier at det er et telefonfeil eller maskinvareproblem eller noe med telefonen, og det er ingenting jeg har gjort for å forårsake et problem.

Jeg har kjøpt Samsung Galaxy-telefoner siden bryteren kom ut, og jeg ville ikke ha en annen merkevare-telefon, så jeg spør hvordan jeg kan få dette løst uten å måtte kjøpe en annen telefon som jeg ikke har råd til akkurat nå fordi jeg lever av en uførhetskontroll og jeg har andre regninger å betale. men jeg trenger en telefon på grunn av helseproblemene mine og disse røde appene som nettstedet kaller innbrenner, gjør det vanskelig å se hva jeg gjør på telefonen, og synet mitt er ikke så bra, og dette gjør det verre.

Kan Samsung hjelpe meg siden dette er et maskinvareproblem? Takk skal du ha.

Løsning: Det er ingen enkel løsning for innbrenning skjermen. I de fleste tilfeller er problemet forårsaket av maskinvarefeil eller skade, slik at feilsøking av programvare er nytteløst. Vi anbefaler likevel at du prøver forslagene nedenfor for å se om saken din kan løses på ditt nivå.

Tøm cachepartisjonen

Å sørge for at Android bruker god systembuffer er viktig. Når en systembuffer er ødelagt, kan det noen ganger gjøre programvareopplevelsen svak og noen funksjoner fungerer ikke som de skal. For å se om du har et systembufferproblem, prøv å tømme hurtigbufferpartisjonen med disse trinnene:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Observer i sikker modus

Noen apper kan forstyrre Android, noe som kan føre til problemer eller mindre feil. For å se om de røde app-skyggene du ser skyldes en app, må du starte enheten på nytt i sikkermodus. I denne modusen er nedlastede apper suspendert, så hvis misfarging eller innbrenning av skjermen forsvinner, skyldes det sannsynligvis en dårlig app.

Slik starter du Galaxy S8 i sikker modus:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemer, bør du starte telefonen tilbake i sikker modus og følge disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S8 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Fabrikkinnstilling

Fabrikkinnstilling fungerer ved å tilbakestille alle programvareinnstillinger til standardinnstillingene og tørke alle brukerdata. Hvis skjerminnbrenningen du ser skyldes en programvarefeil, kan det hjelpe å tørke enheten og tilbakestille alle innstillingene til fabrikkinnstillingene.

Husk å sikkerhetskopiere viktige brukerdata før du tørker av telefonen. Hvis du ikke bruker skytjenester for å sikkerhetskopiere filene dine, foreslår vi at du prøver Samsung Smart Switch. Dette vil tillate deg å lage et bilde av telefonen din. Hvis du ikke har hørt om Smart Switch før, må du besøke denne siden: Hvordan lage sikkerhetskopi fra Samsung-enhet til datamaskinen din via Smart Switch.

Når du har opprettet en sikkerhetskopi, følger du disse trinnene for å tilbakestille S9 til fabrikken:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Bruk en tredjepartsapp

Noen brukere hevder at de var i stand til å fikse skjerminnbrenning på Android-enhetene sine ved hjelp av en app som heter OLED Tools. Vi foreslår at du sjekker det i Play-butikken og ser om det vil fungere. Konseptet med en slik app er å redusere eller eliminere innbrenning av skjermen over tid ved å vise en rekke primærfarger på skjermen. Angivelig vil dette gjenopprette de “brente” pikslene ved å la dem bevege seg i stedet for å bli på samme sted i lang tid. Gi oss beskjed hvis noen av disse appene fungerer.

Arbeid med Samsung

Hvis problemet vedvarer på dette tidspunktet, bør du bruke garantien på enheten din for å få den løst eller erstattet. Og ja, dette er kanskje ikke gratis, selv om Galaxy S8 fortsatt er innenfor garantien. Snakk med din lokale Samsung-representant for eventuelle garantitvister eller spørsmål.