Razer Phone 3 Utgivelsesdato, pris og spesifikke rykter - Referansehåndbok

Razer som selskap er synonymt med spillere for å tilby best ytelse med tilbehør eller til og med Android-baserte konsoller. Selskapet gikk inn i smarttelefonvirksomheten for et par år siden med Razer Phone og fulgte den opp med Razer Phone 2. Gitt at det er ett år siden forgjengeren ble kunngjort, er ryktemøllen full av rapporter om tredje generasjon modell, kjent som Razer Phone 3.

Siden det ennå ikke er lansert, er det veldig lite vi vet om enheten. Vi har imidlertid mottatt biter av informasjon, som vi kan dele sammen for å danne et bilde av hvordan den splitter nye Razer Phone eller la oss si en "razer phone 3 prototype" skal være. Vi skal diskutere stort sett alt vi vet om denne telefonen så langt.

Razer Phone 3 Utgivelsesdato, pris og spesifikke rykter

Hva vet vi så langt?

Til å begynne med har det vært noen ikke så gode nyheter for Razer tidligere i år. Selskapet kunngjorde noen permitteringer som antydet at arbeidet med Razer Phone 3 kan ha blitt stoppet. Imidlertid har ikke selskapet bekreftet dette, mens ytterligere rapporter har nevnt at selskapet fortsatt er i utvikling av enheten. Bransjekilder har nevnt at Razer ønsker å “ øke konkurranseevnen til sin spillhåndsettvirksomhet ”. Så vi har forhåpningene våre, og går av forgjengeren, det virker som om Razer Phone 3 helt sikkert vil sette nye referanser for en gaming-smarttelefon.

De viktigste spillfunksjonene samt RGB-belysningen på baksiden som følger selskapets logo, skal også være til stede på den tredje iterasjonen av Razer Phone.

Vise

Razer Phone 2 pakker et 5,76-tommers 2560 x 1440 LCD-oppløsning, som har en oppdateringsfrekvens på 120Hz, noe som gjør det ideelt for spill med høy intensitet. Det er sannsynlig at Razer vil holde seg til denne vakre skjermen med etterfølgeren, da det ikke er noe reelt behov for å endre noe som ikke er ødelagt. Men når det er sagt, har det vært noen klager på bruken av LCD-panel sammenlignet med et OLED-panel som er høyt rangert som den mest effektive og beste skjermen for mobile enheter. Kanskje Razer vil lære av sine tidligere tilbud og velge et AMOLED-panel i stedet.

Noen brukere klaget over den blokkerende utformingen av Razer Phone 2, så vel som dens relativt tykke rammer som ubehagelig under langvarig bruk. Dette kan føre til at selskapet går etter en mer passende rammeløs design som for tiden er populær i mobilindustrien.

Kamera

Dette er et område der det ikke er mye informasjon tilgjengelig, selv om vi ikke vil bli overrasket om selskapet velger et tredobbelt kameralayout som forventes å vises på flere nye flaggskip i år. Det er også mulig at utviklerne vil øke frontkameraet for å hjelpe utvidede virkelighetsfunksjoner som støttes av Razer Phone-serien.

Opptreden

Razer gjorde det til et poeng med forgjengeren å pakke Razer Phone 2 med datidens avanserte brikkesett. Vi forventer ikke noe annerledes i år, og det er sannsynlig at vi ser Snapdragon 855-brikkesettet, som også vil vises på flere flaggskip senere i år. Med dette brikkesettet er det ingen tvil om at Razer Phone 3 vil være en av de beste telefonene i 2020, spesielt gitt spillets dyktighet kombinert med rå maskinvare.

Razer Phone 3 kan også se en ujevn lagring. 2. generasjons modell kom bare med 64 GB intern lagring. Selv om det er et microSD-kortspor på enheten, foretrekkes alltid større intern lagring av kundene. Så det er greit å si at Razer kanskje vil tilby en 128 GB-modell i år. Det vil sannsynligvis være et microSD-kortspor ombord uavhengig av intern lagring det tilbyr. Når det gjelder RAM-kapasiteten, vil Razer kanskje holde seg til sin massive 8 GB-enhet. Selv om dette ikke i vesentlig grad vil påvirke den virkelige verdens ytelse, vil det absolutt se bra ut på spesifikasjonsarket.

Mens sidemonterte fingeravtrykkskannere vanligvis ikke er populære i markedet, er det en ekstremt effektiv måte å autentisere enheten på. Razer Phone 2 brukte denne metoden, og brukerne hadde ikke for mange klager. Men gitt produsentenes vilje til å legge til nye funksjoner på enhetene sine, bør det ikke komme som et sjokk hvis vi ser en skjermmontert fingeravtrykkskanner på Razer Phone 3. Jeg vil imidlertid gjerne se den sidemonterte fingeravtrykkskanneren en gang til.

Gitt at ASUS 'ROG-telefon også snart forventer en etterfølger, må Razer øke spillinformasjonen betydelig for å ha en fordel i bransjen. Slik det ser ut er spill et nisjemarked med rundt 100.000 spillsmarttelefoner som angivelig selges hvert år. Med denne lille marginen er det fornuftig for produsenter å bruke sine kjernefunksjoner. Så vi bør se selskapet kunngjøre noen nyere spillfunksjoner for Razer Phone 3.

Tilkobling og batteri

Razer tilbød ikke 3,5 mm hodetelefonkontakt med fjorårets tilbud, og det er usannsynlig at trenden vil endre seg med Razer Phone 3. Du vil også se en retur av den reversible USB C-porten, som nå er standarden blant Android-smarttelefoner. . Andre standardfunksjoner som Bluetooth 5.0, NFC, GPS osv. Vil alle være tilstede på Razer Phone 3.

Razer Phone 2 pakker et massivt 4000 mAh batteri med hurtigladestøtte. Med dette i bakhodet er det trygt å anta at Razer kanskje vil selge den samme batterienheten, siden størrelsen på batteriet er ganske uvesentlig nå takket være hurtiglading. Vi bør også forvente å se rask trådløs lading ved 15W med Razer Phone 3. Dette er et aspekt der Razer tydelig har gjort leksene sine og egentlig ikke har noe å bekymre seg for. Razer vil sannsynligvis også tilby den samme trådløse laderen som den gjorde med forgjengeren, da det ikke er noe reelt behov for å endre eller oppgradere den.

Programvare

Selv om Razer Phone 2 kom med Android 8.1 Oreo i fjor, var selskapet raskt ute med å kunngjøre oppdateringen for Android 9.0 Pie. Dette er hva de fleste flaggskipsenheter forventes å pakke i år til Googles Android Q-operativsystem blir kommersielt tilgjengelig. Så vil Razer Phone 3 se Android Q? Det vil det nesten helt sikkert. Så kundene til denne telefonen som ennå ikke er lansert, er i veldig gode hender.

Priser og tilgjengelighet

Priser er et område der vi ikke kan komme med noen nøyaktige spådommer før Razer gir ut offisielt ord. Men hvis forgjengeren er noe å gå etter, kan Razer Phone 3 koste hvor som helst utover $ 999, bare for den typen funksjoner den pakker. Som referanse ble den første generasjonen Razer Phone priset til $ 699,99 mens etterfølgeren så en bump til $ 799,99. Med dette i bakhodet er det stor sannsynlighet for at Razer vil bryte $ 1000-barrieren ganske snart.

Når det gjelder tilgjengelighet, er det for tiden snakk om at Razer har presset utgivelsen til senere i år. Dette kan være en god ting eller en dårlig ting, avhengig av selskapets årsaker til forsinkelsen.

Tilbehør

En ting Razer klarte veldig bra er tilbehørsdelen av mobilvirksomheten. Selv om det ikke burde være mye sammen med Razer Phone 3, bør selskapets nettside tilby et bredt utvalg av alternativer for å tilpasse telefonen eller til og med forbedre ytelsen med Bluetooth Android-spillkontroller og trådløse ladere. Dette er et aspekt som Razer egentlig ikke trenger å endre med sin nye enhet. Selv om det er sannsynlig at Razer vil tilby flere mobile vesker / deksler og lydtilbehør til smarttelefonen.

Bør du vente på Razer Phone 3?

Vel, Razer Phone 3 er fortsatt et stykke unna en offisiell utgivelse, så det er ganske mye å vente på å gjøre. Men som vi nevnte ovenfor, bryter ASUS ROG Phone 2 ikke for lenge fra nå, og med tanke på maskinvaren den forventes å pakke, kan Razer ha sterkere konkurranse i den stramt omstridte mobile smarttelefonindustrien.

Men det er helt åpenbart at Razer fortsatt er foran kurven når vi vurderer gaming-smarttelefonvirksomheten. Mens ASUS har god erfaring innen mobilindustrien, var ROG-tilbudet fra i fjor det første offisielle inntoget i smarttelefonindustrien. Det burde være unødvendig å si at Razer har vært bekymret for konkurransen, og ting kan virkelig varmes opp i år.

Kanskje Razers forsinkelse med å bringe Razer Phone 3 skyldes den forestående ankomsten av ASUS ROG Phone 2. Ved å vente vil Razer spille trygt, da det får god tid til å lære hva konkurrentene har tilbudt og gjøre de nødvendige justeringene i samsvar med dette. Det er også bekymringen rundt Razers ryktede intensjon om å avbryte enheten. Dessverre har vi ikke fått bekreftelse fra selskapet på begge fronter, men spillere kan bare håpe at Razer ikke vil skuffe.

Når vi tar hensyn til alle disse faktorene, kan det virke mulig å vente på Razer Phone 3, selv om det kan være et stykke unna. I mellomtiden må du sjekke ut ASUS 'ROG Phone 2 når den bryter dekning neste måned.

Er det noen spesiell funksjon du vil se på Razer Phone 3?