Løst Samsung Galaxy Note 8 lades ikke

#Samsung #Galaxy # Note8 er den nyeste modellen i Note-serien som bringer med seg massevis av nye funksjoner. Den har en 6,3-tommers Super AMOLED-skjerm som ikke bare fungerer med berøringsinngang, men også med en penn. Telefonen bruker Snapdragon 835 / Exynos 8895-prosessor kombinert med 6 GB RAM, slik at den enkelt kan kjøre flere apper samtidig. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med Galaxy Note 8 uten lading og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 8 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Merknad 8 Lades ikke

Problem: Ha en note 8, og plutselig begynte den ikke å lade når den ble koblet til uten kostnadssymbol og ikke økte i prosent ladning. Prøvde forskjellige ledninger hjalp ikke. Viste alltid ladesymbol på trådløs ladestativ, men viste ikke alltid økning i prosent eller veldig sakte. Ladet med strøm av til anstendig hastighet. Synes å lade på trådløst når det er noe raskere nå. Har funnet ut at når jeg har plugget den ikke viser ladning, men den vil holde prosent og ikke utlades selv under bruk (video, facebook, samtale, uansett bare gratis) Så snart jeg kobler ut, utlades den med det som virker som en normal hastighet . Gikk gjennom feilsøke Samsung Galaxy Note 8, ikke lading og problemer med langsom lading unntatt hovedtilbakestillingen Ingen endring. Sørg for at strømporten er ren.

Løsning: Hvis du allerede har prøvd å rengjøre ladeporten på telefonen og brukt forskjellige ledninger for å lade enheten, er det veldig sannsynlig at dette allerede er forårsaket av en defekt maskinvarekomponent. Prøv å lade telefonen fra en USB-port på datamaskinen. Hvis telefonen lades, er det mest sannsynlig at en av pinnene på ladeporten på telefonen er skadet. Jeg vil imidlertid foreslå at du tilbakestiller fabrikken for å eliminere muligheten for at dette skyldes programvarefeil. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er dette mest sannsynlig forårsaket av en defekt maskinvarekomponent, muligens strøm-IC. Jeg anbefaler at du sjekker dette på et servicesenter hvis dette er tilfelle.

Merk 8 Batteriet tømmes veldig raskt

Problem: Hei! I det siste har Galaxy Note 8 hatt batteriproblemer. Jeg ville la den være koblet fra over natten, men mest ladet og våknet opp til en død telefon. Generelt tømmes batteriet veldig raskt. For to dager siden våknet jeg opp til en død telefon. Jeg koblet den til og det ville være batteriladningsskiltet (det med lynet), men det slår seg bare ikke på - selv etter at det har ladet i over en dag. Vennligst hjelp!

Løsning: Prøv å gjøre en myk tilbakestilling ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Hvis telefonen fortsatt ikke svarer, fortsett med trinnene nedenfor.

  • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk.
  • Lad telefonen i minst 20 minutter med en annen ladekabel og vegglader. Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å gjøre det fra en USB-port på datamaskinen. Hvis du har en trådløs lader tilgjengelig, kan du også bruke denne.
  • Slå på telefonen.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, bør du sjekke dette på et servicesenter.

Merknad 8 Fryser seg og slås av under oppstart

Problem: Jeg fikk en telefon fra en venn og ble bare bedt om å fikse den. Beklager, men jeg er ikke sikker på hvordan det skjedde, men jeg kan forklare hva som er galt. Når jeg holder inne av / på-knappen i telefonen, vibrerer den og går deretter til Samsung Galaxy Note 8-skjermen. Den fryser og slås av. Så av seg selv vibrerer den igjen og prøver å starte på nytt. EN gang fikk jeg den på Verizon-skjermen på en eller annen måte enn til låseskjermen. Men så frøs den og døde igjen. Jeg vil virkelig sette pris på litt hjelp, jeg prøvde alt.

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet er å sørge for at telefonbatteriet har tilstrekkelig lading. Følg trinnene nedenfor for å lade telefonen.

  • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk.
  • Lad telefonen i minst 20 minutter ved hjelp av en vegglader. Forsikre deg om at ladeindikatoren er tilstede i telefonen.
  • Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å lade den fra en datamaskins USB-port. Hvis du har en trådløs lader, kan du prøve å bruke denne også.
  • Slå på telefonen ved å holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.