7 beste skrivere for varmeoverføring på T-skjorter i 2020

Vi liker alle å ha kule T-skjorter med meldinger som er unike for oss. Den enkleste måten å komme i gang med dette er å lage T-skjorte-designet. Men å gjøre dette er ikke alltid så enkelt som det ser ut, og krever riktig type utstyr for å komme i gang.

Produkt Merke Navn Pris
Epson Epson Artisan 1430 trådløs fargeformat blekkstråleskriver Sjekk pris på Amazon
Epson Workforce WF-7710 trådløs bredformat farge blekkskriver Sjekk pris på Amazon
Silhuett Silhouette SILHOUETTE-CAMEO-3-4T trådløs skjæremaskin Sjekk pris på Amazon
Epson Epson Stylus C88 + blekkskriver Sjekk pris på Amazon
Generisk 3D Vaccum Sublimation Heat Press Machine for Mugs Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi kommer til å hjelpe deg med å forstå skriverens vanskeligheter som lar deg skrive ut på T-skjorten din. Det er ganske mange der ute, men det kan være vanskelig å finne det beste alternativet for din bruk. Med tanke på dette har vi besluttet å lage en liste over de beste skriverne der ute som støtter varmeoverføring for skrivere.

Hvis du lurer på hvorfor du ikke kan få dette gjort på en vanlig skriver, det er noen utfordringer. Noen skrivere er ikke ment for tykkere materialer eller utskrifter som du senere kan feste på T-skjortene. Heldigvis er det dedikerte skrivere for å få jobben gjort her. Vi skal snakke om noen få av dem i artikkelen vår i dag. La oss dykke rett inn.

1. Epson WorkForce WF-7710

Dette er en helt moderne skriver med alle funksjonene du kan forestille deg. Den leveres med innebygd Wi-Fi Direct, slik at du kan skrive ut bilder fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt trådløst. Skriveren kan returnere utmerkede bilder, og takket være Amazon Dash trenger du aldri å bestille blekk igjen. Skriveren har også muligheten til å kopiere, skanne og fakse dokumenter, så det er absolutt ikke en eneste ponni.

Papirkapasiteten er oppført på 250 ark, noe som er tilstrekkelig for en storformatskriver som denne. Den kan skrive ut bilder på opptil 13 x 19 tommer, noe som gjør den godt utstyrt til å håndtere T-skjorteutskrifter. Epson nevner at skriveren bruker 80% mindre strøm sammenlignet med laserfargeskrivere, noe som er gode nyheter. Videre kommer den med påfylling av Amazon Dash aktivert, slik at du aldri blir tom for blekk igjen. Denne pene lille skriveren er for øyeblikket tilgjengelig på Amazon. Kundeanmeldelser er ganske positive, noe som gjør dette til et øyeblikkelig valg for oss.

2. Epson Stylus C88 +

I tillegg til å tilby vakre bilder som er kompatible med varmeoverføring, kommer Epson Stylus C88 + også med en anstendig monokrom utskriftsfunksjon, og gir hastigheter på 23 sider per minutt. Du kan få fotografiene dine skrevet ut i 5760 x 1440 dpi, noe som gjør dette til et veldig sjenerøst tilbud. Den har en anstendig 120-arks skuff, slik at du ikke trenger å løpe for papirforsyninger ofte.

Det kan ta bilder uten rammer i 4 × 6, 5 × 7, 8 × 10 og 8.5 × 11 som dekker stort sett alle mulige fotoformater. En ting som må påpekes her er at selv om fargene på utskriften kan se litt falmede ut, ser de helt fine ut når den varmes opp. Selskapet nevner at bruk av DURABrite Ultra-pigmentblekk vil tilby flekkfrie bilder og dokumenter.

Stylus C88 + har ikke Wi-Fi ombord, så du er begrenset til å bruke USB eller en Ethernet-kabel på Windows eller Mac. Dette tilbudet er for øyeblikket tilgjengelig på Amazon.

3. Epson Artisan 1430

Høyt rangert som en av de beste skriverne for høyoppløselige fotoutskrifter, og er en ideell skriver for å få det designet du alltid har ønsket på en T-skjorte. Det er en bredformatskriver, noe som betyr at den kan tillate utskrift av flere papirstørrelser og ark, noe som gjør den egnet for store bilder eller til og med plakater.

Som en bonus kommer skriveren også med en CD / DVD-utskriftsfunksjon, men med tanke på at disse formatene er ganske foreldede i dag, tror vi ikke dette vil hjelpe for mange mennesker. Denne skriveren lar deg også skrive ut mønstre fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Wi-Fi.

Når det gjelder kvaliteten, tilbyr denne skriveren utskrifter i en oppløsning på 5760 x 1440 ppt, noe som gir deg virkelige bilder. Denne typen tilstand finnes svært sjelden på hjemmeskrivere. Så det sier seg selv at dette bør være ditt beste valg hvis du ønsker å få noen egne T-skjorteutskrifter. Epson Artisan er en av de dyreste skriverne på listen vår, med tanke på gjeldende noteringspris. Imidlertid, med tanke på typen funksjoner, den pakker, bør ikke prisingen være et problem for entusiastene.

4. Silhouette Cameo

Silhouette Cameo er et ganske allsidig tilbud med en flott og enkel å bruke programvaren, som hjelper deg med å lage flere design og skrive dem ut uten problemer. Kunder nevner at nettopp denne skriveren er utmerket med vinyl, og åpner en bred aveny med designideer for brukerne.

Berøringsskjermkontrollene på enheten sørger for at du vet nøyaktig hva som skjer. En ting til som er verdt å påpeke her er at denne enheten er spesielt holdbar og gir samme utskrift selv etter fortsatt bruk. Produktet følger også med medlemskap for programvaren deres, som vi anbefaler på det sterkeste at du sjekker ut.

Det beste er at Silhouette Cameo Heat Transfer Starter Kit Bundle er betydelig billigere enn Epson-skriveren ovenfor. Husk å sjekke det ut på Amazon.

5. Ving 3D

Dette er en litt annen enhet på listen vår, da den lar deg overføre vakkert kunstverk til T-skjorten din. Den bruker varme og en kombinasjon av 3D vakuumpresse for å trykke bilder på T-skjortene. Dette er stort sett den eneste skriveren du trenger å få, da den også kan skrive ut på en rekke andre ting som kaffekrus, putetrekk, smarttelefondeksler osv. Selskapet hevder at det kan skrive ut 12 kaffekrus om gangen.

Dette sier seg selv, men bruk bare dette produktet hvis du er klar over trykk på stoff og andre syntetiske materialer. Påfyllingen er ikke for dyr, så du trenger ikke å bekymre deg for å skyte en bombe hver gang du går tom.

Til slutt er produktet ekstremt holdbart, noe som gjør dette ideelt for langvarig bruk. Det er enkelt å sette opp det, og veiledningene / brukerveiledningen skal hjelpe deg med å komme i gang med det grunnleggende umiddelbart. Denne vakuumpressen er for tiden tilgjengelig på Amazon.

6. Mophorn Heat Press

Hvis du leter etter en maskin som kan håndtere å produsere mange produkter, vil du kanskje vurdere en faktisk varmepresse over en skriver som kan overføre varme. Noe som Mophorn Heat Press kan overføre varme til tonnevis av forskjellige typer produkter, og i stor mengde også.

Denne er enkel for selv nybegynnere å bruke, er utstyrt med en LCD berøringsskjerm. Det er også et skuffedesign som gjør dette litt mer brukervennlig, komfortabelt og mer praktisk å bruke. Du kan bruke denne til ikke bare t-skjorter, men også krus, flasker, telefonvesker og mer!

7. Fancierstudio DG Heat Press

Mophorn Heat Press er mye dyrere enn de fleste alternativene i dag. Men hvis du er en gjennomsnittsforbruker som ønsker å komme inn i vinyl og varmepresser som en hobby, vil noe mer brukervennlig være Fancierstudio DG Heat Press.

Denne fungerer bra i både kommersielle og personlige omgivelser, slik at du også kan tjene litt sidepenger på siden med denne. Fancierstudio sier at den kan håndtere alle størrelsesjobber, spesielt i en mengde du trenger å levere. Den har et brukervennlig design og har høy varme- og trykklassifisering, noe som sørger for at temperaturen og designoverføringen varer livet på t-skjorten eller materialet du overfører til.

Produkt Merke Navn Pris
Epson Epson Artisan 1430 trådløs fargeformat blekkstråleskriver Sjekk pris på Amazon
Epson Workforce WF-7710 trådløs bredformat farge blekkskriver Sjekk pris på Amazon
Silhuett Silhouette SILHOUETTE-CAMEO-3-4T trådløs skjæremaskin Sjekk pris på Amazon
Epson Epson Stylus C88 + blekkskriver Sjekk pris på Amazon
Generisk 3D Vaccum Sublimation Heat Press Machine for Mugs Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Kjennelse

Mange av disse klarer ikke å få plass til en skjorte inni, men noen gir deg ganske gode utskrifter av høy kvalitet. Hvis du ser på å feste logoer og design på tilbehør og klær, vil du heller gå med en av varmepressene her.

Har du en favorittenhet du bruker til å lage t-skjorter, krus og annet tilbehør? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor, og du finner det kanskje på listen vår neste!