Hvordan flytte bilder til SD-kort

Hvis Android-telefonen din bare har et 16 GB internt minne, er det mer sannsynlig at du går tom for plass etter noen måneders bruk, spesielt hvis enheten har gode kameraer og at du er glad i å ta bilder av alt du møter hver dag. Telefoner med lav lagringskapasitet har ofte et microSD-kortspor for utvidbart minne.

Selv om du kanskje ikke kan flytte alle appene dine til en ekstern lagringsenhet, kan du sikkert flytte filer, bilder og videoer. Hvis du leter etter måter å frigjøre plass til andre apper, må disse filene lagres på SD-kortet. I dette innlegget vil jeg veilede deg om hvordan du kan flytte bildene dine til SD-kortet. Så les videre, da denne artikkelen kan være i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte.

Hvordan flytte bilder fra intern lagring til SD-kort

Jeg vil alltid anbefale denne metoden, ettersom du ikke trenger å bruke noen enhet eller datamaskin for å utføre dette bortsett fra telefonen. Enhver Android-enhet har sin egen filbehandling, og du vil bruke den appen til å få tilgang til bildene du vil flytte. Jeg antar at du allerede har montert microSD-kortet ditt og formatert det slik at det blir brukbart. Slik gjør du det ...

 1. Fra et startskjermbilde, naviger: Apper> Verktøy> Filbehandling.
 2. Trykk på Bilder.
 3. Trykk og hold på et av bildene til avmerkingsboksene vises på venstre side av hvert element.
 4. Velg nå et bilde du vil flytte ved å merke av i boksen ved siden av det, eller hvis du vil flytte dem alle, setter du krysset i boksen øverst.
 5. Når du allerede har valgt bildene, trykker du på Mer øverst til høyre.
 6. Velg nå mellom Flytt eller Kopier. Hvis du velger Flytt, blir alle bildene kuttet fra gjeldende plassering og flyttet til et nytt sted du velger. Men hvis du velger Kopier, oppretter Android en kopi av hvert bilde til stedet du spesifiserer.
 7. Velg SD-kort.
 8. Naviger til en mappe du vil at bildene skal flyttes eller kopieres, eller du kan opprette en.
 9. Vent til telefonen er ferdig med å flytte bildene, og det kan ta noen minutter å fullføre, avhengig av antall bilder.

Hvordan flytte bilder til SD-kort ved hjelp av en datamaskin

Hvis du ikke er vant til å få tilgang til filer ved hjelp av filbehandleren på telefonen, må du kanskje koble enheten til en datamaskin. På denne måten vil du også ha tilgang til bildene dine, og du kan bare dra og slippe dem til et nytt sted. Slik gjør du det ...

 1. Koble telefonen til datamaskinen din ved hjelp av den originale kabelen. Det meste av tiden Android-enheter kan oppdages og gjenkjennes av en datamaskin uten å installere driverne.
 2. Når du blir bedt om å velge en tilkoblingstype, trykker du på Medieenhet (MTP).
 3. Åpne File Explorer på datamaskinen din.
 4. Klikk på Android-telefonens navn. Hvis du ikke finner den, kan du prøve å klikke på Denne PCen i venstre sidefelt.
 5. Dobbeltklikk på mappen "Intern lagring".
 6. Dobbeltklikk på "DCIM" -mappen. Dette er standardmappen der alle bilder og videoer tatt av telefonens kamera lagres.
 7. Dobbeltklikk på "Kamera" -mappen.
 8. Velg bildene du vil overføre, og høyreklikk deretter på valgte bilder, og velg Kopier.
 9. Klikk på Android-telefonens navn igjen, og denne gangen klikker du på SD-kort.
 10. Naviger til mappen der du vil flytte bilder eller lage en.
 11. Høyreklikk på mappen og klikk lim inn eller trykk CTRL + V.
 12. Vent til datamaskinen din er ferdig med å flytte filene.
 13. Når overføringen er fullført, kobler du telefonen fra datamaskinen. Du kan da få tilgang til bildene dine fra SD-kortet ditt ved hjelp av Galleri eller Bilder.

Når det gjelder å flytte bilder til SD-kort, er disse to metodene de enkleste å gjøre. Jeg håper at denne guiden har hjulpet deg med å utføre denne oppgaven på telefonen din.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.