Samsung Galaxy S6 sender tekstmeldinger om sitt eget problem og andre relaterte problemer

I dag er en av de mest populære måtene å kommunisere med venner eller familie på, ved å sende en tekstmelding ved hjelp av en smarttelefon. #Samsung #Galaxy # S6 er for eksempel en smarttelefon som utmerker seg når det gjelder å sende ut og motta tekstmeldinger. Bortsett fra tekster, lar telefonen også bilder settes inn i meldingen som forbedrer måten du kommuniserer med personene i kontaktlisten din. Mens det er ganske enkelt å sende og motta tekstmeldinger fra denne enheten, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien tar vi tak i Galaxy S6 sender tekstmeldinger om sitt eget problem og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 sender tekstmeldinger alene

Problem: Så jeg har hatt galaksen s6 i nesten 2 år nå, og nylig har den begynt å sende meldinger til folk i kontaktene mine som jeg aldri har sendt. Disse meldingene vises heller ikke på telefonen min, men de vises på mottakerens enhet. Det skjedde i morges med to forskjellige personer på nøyaktig samme tid, bare forskjellige tekststiler som jeg aldri sendte. Jeg er ganske freaked ut og vil sette pris på hjelpen!

Løsning: Normalt skal ikke en telefon sende ut tekstmeldinger alene. Den eneste gangen dette vil skje er at telefonen din har skadelig programvare, eller at en tredjepartsapp installert på enheten sender tekstmeldingene. Det du bør gjøre først i dette tilfellet er å sjekke om en app forårsaker problemet ved å starte telefonen i sikkermodus. Når telefonen kjører i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som får kjøre mens nedlastede apper forhindres i å kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet fortsatt oppstår selv i sikkermodus, er det sannsynlig at noe skadelig programvare forårsaker dette problemet. Hvis dette er tilfelle, må du sikkerhetskopiere telefondataene og deretter tilbakestille fabrikken.

S6 kan ikke motta tekstmeldinger

Problem: Jeg kan ikke motta tekstmelding, jeg kan bare sende meldinger. Jeg prøver allerede å tilbakestille det flere ganger, og det fungerer ikke.

Løsning: Prøv å sende en tekstmelding og send den til deg selv. Hvis du ikke får tekstmeldingen, kan du prøve å sjekke om noe nummer er plassert i nettsøppelisten. For å sjekke om dette er tilfellet, bør du åpne meldingsappen, og deretter trykke på "Mer" øverst til høyre og velge Innstillinger. Gå inn i spamfilter, og trykk deretter på administrer spamnumre. Hvis du ser noen tall i listen, bør du prøve å fjerne dem.

En annen mulig årsak til at du ikke får meldingene, er på grunn av en tredjepartsapp installert på telefonen. For å bekrefte om dette er tilfelle, bør du starte telefonen i sikkermodus. Hvis du kan motta tekstmeldinger i denne modusen, er problemet mest sannsynlig forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet vedvarer, er et siste feilsøkingstrinn du bør vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du kontakte operatøren om denne saken.

S6 Tekstsending mislyktes Feil

Problem: Så, telefonen min sier konstant "sending mislyktes" med nesten hver tekst jeg sender. Men saken er at meldingene ikke sendes! De sender fremdeles! Og noen ganger får folk flere av den samme meldingen. Jeg får stadig 2 eller 3 av samme melding fra de som er sendt til meg også. Jeg har en Samsung Galaxy s6

Løsning: Det første du bør gjøre i dette aktuelle problemet er å tømme hurtigbufferen og dataene til aksjemeldingsappen, da problemet kan være forårsaket av korrupte data i selve appen. Når du har utført dette trinnet, starter du telefonen på nytt. Hvis problemet fortsatt oppstår, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Sjekk om en app du installerte forårsaker problemet ved å starte telefonen i sikkermodus. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app du installerte. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis problemet fortsatt oppstår, selv etter at du har utført trinnene ovenfor, bør du kontakte operatøren din angående dette problemet, da det allerede kan være et nettverksrelatert problem.

S6 Får ikke varsler for tekstmeldinger

Problem: Jeg har en Galaxy S6 aktiv. Nylig har telefonen sluttet å gi lyder eller skjermvarsler for tekstmeldingene mine. Jeg har prøvd å endre ringetonen, slå den på og av, samt slå av telefonen min. Er det ikke noe annet jeg kan prøve å tilbakestille telefonen min helt og måtte sette opp alt igjen?

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sjekke varslingsinnstillingene på telefonen. For å gjøre dette, gå til Innstillinger, og trykk deretter på Lyd- og varslingsdelen. Bla til delen Appvarsler og se etter meldingsappen. Forsikre deg om at varselbryteren for blokkering er slått av, og sørg for at settet som prioritetsbryter er slått på.

Hvis innstillingene er riktige og du fortsatt ikke får beskjed om tekstmeldingene dine, bør du prøve å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Start telefonen på nytt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, bør du sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

S6 tale til tekstmelding er duplisert

Problem: når du bruker tale til tekst for både e-post og tekstmeldinger, dupliseres meldingen med flere setninger som er nær det jeg vil, som tvinger meg til kontinuerlig å slette flere setninger. Dette skjer for alle ordene jeg snakker. Det skjedde nettopp med den nyeste sw-oppdateringen. Kan jeg gå tilbake til forrige oppdatering?

Løsning: Dette ser ut til å være et vanlig problem blant flere enheter i det siste. En løsning som ser ut til å fungere, er å avinstallere oppdateringen av Google-appen.

  • Åpne Google Play-butikken
  • Velg “Mine applikasjoner og spill” fra sidemenyen
  • Finn alternativet “Installert”, velg “Google”
  • Trykk på menyknappen øverst til høyre ved siden av søkeknappen, fjern avmerkingen for "Automatisk oppdatering"
  • Slett oppdateringer Google-appen ved å bruke "Slett oppdatering"

Selv om dette bare er en midlertidig løsning, bør du også prøve å tilbakestille fabrikken på telefonen din hvis problemet fortsatt oppstår. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

S6 Tekstvarsling fungerer ikke hvis Meldings-appen er åpen

Problem: De gjorde nettopp en telefonoppdatering. Nå når jeg har meldinger åpne og noen meldinger åpnes, vil det ikke varsle meg når en ny tekst kommer gjennom. Jeg fikk det til å vibrere, men ingen lyder. Men når meldinger lukkes, fungerer det bra. Jeg vet at det var oppdateringen som ødela meldingen min. Hvis jeg ikke kan fikse det i noen innstillinger, hvordan sletter jeg telefonoppdateringen? Takk.

Løsning: Dessverre er dette en funksjonsendring som oppdateringen medfører, og kan ikke endres gjennom telefoninnstillingene. Hvis du ikke vil ha denne nye funksjonen, må du tilbakestille telefonprogramvaren til den forrige versjonen, som jeg ikke anbefaler. For å tilbakestille programvaren på telefonen din, må du blinke den forrige fastvareversjonen av enheten manuelt. Du kan få den forrige firmwareversjonen fra Sammobile-nettstedet. Dette nettstedet har også instruksjoner om hvordan du kan blinke telefonen.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.