Slik løser du Samsung Galaxy S4 som sitter fast i oppstartsløyfen etter oppdatering av lollipop

Vi mottok flere e-poster fra Samsung Galaxy S4-eiere som klaget på enheten som fortsetter å starte på nytt etter Android 5 Lollipop-oppdateringen. Det er faktisk to varianter av dette problemet. Noen sa at telefonen fungerer bra, men det er tilfeldige omstarter, mens andre rapporterte at enheten ikke kunne starte opp igjen umiddelbart etter oppdateringen.

Galaxy-S4-Reboot-Boot-Loop

Hvis du har dette problemet med telefonen, så les videre, da jeg vil veilede deg gjennom feilsøking av enheten og få den til å fungere igjen. Tilsynelatende er det et fastvarerelatert problem, og oftere forårsaker korrupte data og / eller cacher konflikten i systemet som forhindrer at telefonen starter opp normalt.

Imidlertid, hvis du har andre problemer, kan du gå til Samsung Galaxy S4 feilsøkingsside siden vi allerede har adressert hundrevis av problemer før. Mest sannsynlig har problemet ditt allerede blitt løst. Prøv løsningene vi ga, og hvis de ikke fungerte for deg, kan du sende oss en e-post på [email protected], så hjelper vi deg med å finne løsningene.

 1. Galaxy S4 starter på nytt tilfeldig etter lollipop-oppdateringen
 2. Galaxy S4 kan ikke komme ut av oppstartsløyfen etter oppdatering av lollipop

Galaxy S4 starter på nytt tilfeldig etter lollipop-oppdateringen

Problem : Hei gutta. Hvordan har du det? Jeg har et problem med Galaxy S4. Jeg oppdaterte den nylig til lollipop, og alt gikk glatt som de forrige oppdateringene. Imidlertid starter telefonen min på nytt tilfeldig flere ganger om dagen. Det gjorde ikke dette før oppdateringen, så jeg tror oppdateringen gjorde dette eller har noe med det å gjøre. Jeg ringte leverandøren min, men de ville at jeg skulle komme til butikken deres for å få sjekket telefonen. Jeg vurderer det alternativet, men hvis du vet en måte å løse dette på, vil det sikkert redde meg fra alt bryet. Takk skal du ha! - Kevin

Oppgave 2 :Så jeg oppdaterte nylig Samsung Galaxy S4 til lollipop, men så begynte det å få litt hikke. Først var det disse tilfeldige frysningene eller forsinkelsene som oppstår når som helst. Når det skjer, blir telefonen helt ubrukelig, og det er tider når den ikke kommer ut av den. Så jeg tar bare ut batteriet og starter telefonen opp igjen. Den andre og den mest irriterende av alle er tilfeldig omstart. Det skjer flere ganger om dagen. Telefonen slås bare av og kommer tilbake på egenhånd. Etter omstart, fungerer telefonen imidlertid bra. Men tingen er at det allerede skjedde med meg to ganger at telefonen startet på nytt mens jeg var i en samtale. Selvfølgelig ble samtalen koblet fra, og det virket som om jeg frakoblet den. Jeg er forretningsmann og vil ikke at kundene mine skal tenke slik. Hvordan kan jeg løse disse problemene? Beklager at jeg må plage deg med disse problemene,det er bare det at jeg virkelig ikke har peiling på hvordan jeg kan fikse dem. Takk. -Mike

Feilsøking : Når det oppstår et problem etter en oppdatering, spesielt en større oppdatering, er det mer sannsynlig forårsaket av korrupte data og / eller cacher. Store oppdateringer som fra Kitkat til Lollipop har mange endringer i avhengigheten til noen apper. Dette alene kan forårsake en haug med problemer når den nye firmware begynner å kjøre på enheten din. Det er også denne andre tingen. Android-systemet oppretter filer for apper (både nedlastet og forhåndsinstallert). Disse filene brukes til å gjøre dem kjøre jevnere, og noen av dem inneholder brukernes preferanser. Når den nye fastvaren er installert, blir disse filene foreldede, men hvis de ikke blir ryddet, kan de fortsatt bruke dem. Det er der problemet begynner å skje. På grunn av konflikter kan systemet forsinke, fryse eller forårsake omstart.

Det første du bør gjøre for å løse dette problemet, er å starte telefonen i sikker modus og se om de fortsatt fryser, henger og starter på nytt.

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når Samsung Galaxy S4-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-knappen.
 4. Så snart du slipper av / på-knappen, trykk og hold nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til telefonen har fullført omstartsprosessen.
 6. Hvis du kan lese 'Sikker modus' nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-tasten. Ellers gjenta prosessen til du kan starte telefonen i sikkermodus.

Forutsatt at problemene alle er løst i sikker modus, kan vi nå vurdere at noen av de nedlastede appene dine forårsaket dem. Det er fornuftig med tanke på fastvareoppgraderinger som Samsung (eller operatøren din har lansert) kommer med oppdateringer for forhåndsinstallerte apper. Med det, prøv å se om det er tilgjengelige oppdateringer for appene dine i Play-butikken. Etter at du har oppdatert dem og problemet fortsatt vedvarer, er det på tide at du utfører tilbakestilling av fabrikken. Gjør det samme hvis problemene vedvarer i sikker modus. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av alle dataene dine, da alle blir slettet, og følg deretter disse trinnene:

 1. Trykk på menytasten på startskjermen.
 2. Trykk på Innstillinger og deretter på fanen Kontoer.
 3. Trykk på Sikkerhetskopier og tilbakestill under delen Alternativer for sikkerhetskopiering.
 4. Trykk på Fabrikkinnstilling.
 5. Trykk på Tilbakestill enhet.
 6. Trykk på Slett alt.

Galaxy S4 kan ikke komme ut av oppstartsløyfen etter oppdatering av lollipop

Problem : Hei. Jeg oppdaterte Galaxy S4 i går, og siden den gang vil den ikke starte. Det tennes bare opp til logoen og starter deretter på nytt. Det har vært slik i mer enn en dag nå, og jeg ringte leverandøren min, og de sa at de skulle sende telefonen inn slik at teknologien deres kan se på den. Jeg kan tenke på at selv om det ville forlate meg uten telefon i en uke eller to, men hvis dere vet hvordan du skal fikse det, vil du redde meg fra mange problemer. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal fikse dette, og jeg er sikker på at det skjedde etter at jeg oppdaterte telefonen min. Jeg vet ikke hvilke detaljer jeg skal gi deg, men vær så snill å hjelpe meg med dette. Takk skal du ha! - Kap

Oppgave 2 : Hei gutter! Jeg håper du kan hjelpe meg fordi jeg sårt trenger telefonen min. Det var et varsel om en oppdatering som stadig dukket opp, så jeg lastet den ned og det tok evig tid å fullføre. Etter det startet telefonen på nytt på egenhånd, og siden den nekter den å starte som før. Den viser logoen under oppstart, så forblir den på den svarte skjermen til den starter på nytt, og det samme skjer igjen og igjen. Hvis jeg hadde visst at dette ville skje, skulle jeg aldri ha tillatt at telefonen min ble oppdatert. Det gikk perfekt før denne oppdateringen, så tydelig at Samsungs oppdatering ødela enheten min for meg. Kan du hjelpe meg med å ordne opp i det, vær så snill? - Clair

Feilsøking : Hvis dere er kjent med å rote og blinke tilpassede ROM-er i telefonen, vil du finne dette problemet normalt fordi det skjer hele tiden når du prøver å installere en ny firmware. Akkurat som det første problemet, er det fortsatt relatert til korrupte cacher og / eller data, bare denne gangen forhindres Android-systemet fra å laste inn Android-grensesnittet. Og oftere, på grunn av konflikter, kan ikke telefonen starte opp normalt, noe som resulterer i uendelig oppstartsløyfe. Å tørke cachepartisjonen er en måte å håndtere den på. Faktisk er det veldig effektivt å fikse problemer med oppstartsløyfen. Slik gjør du det ...

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast, Av / på-knapp
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsett å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge. Telefonen starter automatisk på nytt etter at hurtigbufferen er tørket.

Hvis problemet oppstod selv etter at du har tørket cachepartisjonen, kan du prøve å starte telefonen i sikker modus for å se om den kan. I så fall må du sikkerhetskopiere alle dataene dine, ellers fortsett med å utføre hovedtilbakestilling umiddelbart.

Slik mestrer du tilbakestill Galaxy S4

 1. Slå av telefonen.
 2. Hold nede Strøm-, Volum opp- og Hjem-knappene samtidig i omtrent 10 sekunder. Slipp dem når Android-logoen vises på skjermen. Dette vil åpne opp / tilbakestill-menyen.
 3. For å navigere gjennom denne menyen, bruk volum opp / ned-knappene for å bla opp og ned og av / på-knappen for å bekrefte valg.
 4. Bla ned og velg Tørk av data / tilbakestilling av fabrikk.
 5. Rull ned og velg Ja - Slett alle brukerdata.
 6. Når du blir bedt om det, blar du til og velger Start systemet på nytt. Telefonen starter deretter på nytt til fabrikkinnstillingene.

Etter tilbakestillingen og telefonen fremdeles ikke kan starte opp, må oppdateringen ha gått galt. Den nye firmware må reflekteres. Det kan være lurt å kontakte operatøren eller tjenesteleverandøren for den saks skyld.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så send dem gjerne på [e-postbeskyttet] Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.