Hvordan se ESPN live online uten kabel

ESPN kan være en av de vanskeligste kanalene å dele med hvis du planlegger å kaste kabelabonnementet ditt for noe mindre kostbart og uten kontrakter. Du kan kanskje leve uten forestillinger som NCIS og 60 minutter, men ingen vil savne Monday Night Football, Thursday Night Football og spesielt sesongkampene på søndager.

På et øyeblikk: Hvordan se ESPN live online uten kabel

  • Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Vår toppvalg
  • Roku Ultra | 4K
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Hvis du håpet at du ville være i stand til å finne en måte å holde ESPN i arsenalet ditt på jakt etter streamingtjenester uten kontrakt, vel, du har flaks! Du kan fremdeles se ESPN, selv uten kabelabonnement - følg med nedenfor og vi viser deg hvordan!

Streaming-enheter

Et av de beste stedene å begynne å se på ESPN online er gjennom en streaming-enhet. Hvis du leter etter noe rimelig, er både Amazon Fire TV og Roku Ultra fantastiske alternativer for deg. Og de er ikke bare rimelige, men de har også høy kvalitet - du får en ekte filmopplevelse ut av disse enhetene.

Og selvfølgelig vil du også kunne fange favoritt ESPN-programmene dine på disse enhetene. Både Fire TV og Roku Ultra har WatchESPN-appen tilgjengelig i sine respektive appbutikker. Det er så enkelt som å laste ned appen og logge på med WatchESPN-kontoen din. Du vil være i stand til å fange alle favorittsportspillene dine (og kommentarene) direkte uten kabel.

Kom i gang med en av lenkene nedenfor.

Kjøp på Amazon Kjøp på Amazon

Hvordan se ESPN live online uten kabel

1. SlingTV

Hvis du ikke kjøper en streaming-enhet, er en av de beste måtene du kan se ESPN live online uten kabelabonnement, via SlingTV, en à la carte-streamingtjeneste. Hvis du vil fange ESPN (og mange andre kanaler) billig, kan du registrere deg for SlingTV Orange-pakken.

Selvfølgelig vil du kanskje ikke betale ut en månedlig avgift med en gang uten å sjekke den ut. Derfor tilbyr Sling en gratis prøveversjon av tjenesten. Før du gir ut penger, kan du prøve gratis hva de har å tilby i 7 dager. Kom i gang på lenken nedenfor.

Kjøp på SlingTV

2. Hulu med Live TV

Hvis du i det hele tatt er kjent med Hulu, kan du bli overrasket over å se at den opprinnelige video-on-demand-streameren nå tilbyr Live TV. Vel, de er det, og for en skrikende avtale! For en månedlig avgift får du tilgang til en rekke live TV-kanaler, inkludert ESPN. Ikke bare det, men inkludert i prisen er tilgang til Hulus hele video on-demand-bibliotek.

Sjekk det ut på lenken nedenfor.

Kjøp på Hulu

Youtube

3. YouTube TV

Google tilbyr en live TV-tjeneste via YouTube nå, og kaller det passende YouTube TV. Google tilbyr en lignende pris her, og slår knapt Hulu i verdi. Du kan få tilgang til mange kanaler for en månedlig avgift, inkludert ESPN. Det er vanskelig å rettferdiggjøre dette abonnementet bare fordi du ikke også får tilgang til et massivt video on-demand-bibliotek som du gjør med Hulu, og ikke bare det, men YouTube TV er kjent for hyppige avbrudd, så du kan savne et show på grunn av til det.

Kjøp på YouTube TV

4. DirecTV nå

DirecTV Now er en annen utmerket streamingleverandør, og tilbyr også live visning av ESPN til alle sine kunder. Og vi mener alle sammen, ettersom du kan begynne å se ESPN på DirecTV Nows laveste streaming-pakke "Live a Little." Du kan streame ESPN og mange flere av favorittkanalene dine mot en månedlig avgift med denne pakken. Sjekk det ut nedenfor.

Kjøp på DirecTV nå

Hvordan se ESPN live online uten kabeldommer

Så, med alle disse alternativene, hva bør du gjøre? Vi anbefaler at du registrerer deg for SlingTV. Av alle disse alternativene er det den billigste og mest verdifulle der ute, og slår alle konkurrentene. For en månedlig avgift (det er praktisk talt et Netflix-abonnement!) Får du tilgang til ESPN og alle favorittkanalene dine! Og for noen få ekstra kroner kan du begynne å legge til på dusinvis av andre kanaler, hvis du noen gang vil. Det er uten tvil det beste alternativet her.

Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.