Slik løser du Fitbit Alta HR Quick View-funksjonen som ikke lenger fungerer

Fitbit Alta HRs Quick View-funksjon vekker automatisk skjermen når du løfter håndleddet. Det er en god funksjon, og mange synes det er nyttig, men det er de som er irritert over det, siden en liten bevegelse av håndleddet kan slå på skjermen. Som du kanskje allerede vet, stoler den så mye på bevegelsessensoren som drives av en tjeneste som kjører i bakgrunnen. Hvis det ikke fungerer, vil det alltid være to muligheter; enten er det bare et mindre systemproblem eller et maskinvareproblem.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom feilsøking på Alta HR som ikke lenger slår på skjermen når håndleddet løftes eller vendes oppover. Jeg vil også dele med deg løsningen som mange har rapportert å ha løst problemene sine. Så hvis du er en av eierne av denne enheten, kan du fortsette å lese, da denne artikkelen kan være i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte.

Men før vi faktisk går videre til feilsøking, hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til Fitbit Alta HR feilsøkingsside, siden vi allerede har adressert noen av de vanligste problemene med denne enheten. Hvis du trenger mer hjelp med problemet ditt, kan du fylle ut spørreskjemaet vårt og trykke på send for å kontakte oss.  

Her er ting du må gjøre hvis hurtigvisningsfunksjonen til Fitbit Alta HR ikke lenger fungerer ...

 1. Forsikre deg om at Quick View er aktivert.
 2. Start Alta HR på nytt.
 3. Koble trackeren til laderen.

Det første du må gjøre hvis Quick View ikke fungerer, er å sørge for at den er aktivert. Du kan gjøre dette i appen:

 1. Trykk eller klikk på kontoikonet fra Fitbit-appens dashbord.
 2. Trykk eller klikk på enhetsbildet ditt.
 3. Finn et alternativ for å slå av / på Quick View.

Forutsatt at alt er riktig satt, er det neste du bør gjøre, og den mest effektive løsningen på dette problemet, å tvinge om å starte Fitbit Alta HR.

 1. Koble ladekabelen til en USB-port på datamaskinen eller en UL-sertifisert USB-vegglader.
 2. Fest den andre enden av ladekabelen til porten på baksiden av trackeren. Pinnene på ladekabelen må låses sikkert med porten. Du vet at tilkoblingen er sikker når trackeren vibrerer og du ser et batteriikon på trackerens skjerm. Din tracker begynner å lade.
 3. Trykk på knappen på ladekabelen tre ganger i løpet av få sekunder, og hold en pause midlertidig mellom trykk. Knappen er på enden av ladekabelen som er koblet til datamaskinen. Når du ser Fitbit-logoen og trackeren vibrerer, betyr dette at trackeren har startet på nytt.
 4. Koble trackeren din fra ladekabelen.

Denne neste metoden er å, kalibrere enhetens maskinvare. Det var eiere som rapporterte at trackeren deres fungerte helt bra etter at de hadde fulladet den. Dette er din siste utvei, så etter at du har ladet batteriet fullt og problemet fortsetter, må du bringe det tilbake til butikken eller ringe teknisk support.

Jeg håper at vi har kunnet hjelpe deg med å løse problemet med enheten din. Vi vil sette pris på det hvis du hjalp oss med å spre ordet, så vennligst del dette innlegget hvis du synes det var nyttig. Tusen takk for at du leser!

RELEVANTE POSTER:

 • Hva skal jeg gjøre med Fitbit Alta HR som ikke lenger lades
 • Slik løser du Fitbit Alta HR som ikke mottar varsler fra Android-enheten
 • Slik løser du Fitbit Alta HR som ikke synkroniseres

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.