Løst Samsung Galaxy S8 SD-kortfeil som ikke støttes

#Samsung #Galaxy # S8 er et flaggskip som ble utgitt i fjor, og det er fortsatt en av de beste Android-enhetene du kan få i dag. Telefonen har en 5,8 tommers Super AMOLED-skjerm og bruker Snapdragon 835 / Exynos 8895-prosessor. En flott funksjon ved denne enheten er at selv om den har 64 GB intern lagringsplass, kan dette fortsatt økes ytterligere ved å legge til et microSD-kort. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med Galaxy S8-støttet SD-kortfeil og andre relaterte problemer.

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S8 SD-kortfeil som ikke støttes

Problem: S8 hadde ingen problemer med å godta sd-kortet mitt, så en dag fikk den lille jenta min telefonen min ... idk hvis hun faktisk gjorde noe med det eller hva som skjedde, men siden den dagen har det ikke fungert riktig ... det står at sd-kortet mitt er støttes ikke og må formateres, men når jeg prøver å formatere det, går det til 20% og gir en feilmelding ... Jeg har prøvd å formatere kortet på pc-en ... og brukt andre kort, men fremdeles den samme ikke-støttede SD-kortmeldingen ... tydelig det er et problem med telefonen min.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å slå av telefonen og deretter ta ut microSD-kortet. Undersøk metallkontaktene på SD-kortet, og rengjør det om nødvendig med en klut. Sett inn kortet på nytt, og slå deretter på telefonen. Hvis problemet fortsatt vedvarer, er neste trinn å sjekke om datamaskinen kan lese kortet. Hvis det ikke kan leses, er det på tide å få et nytt microSD-kort. Hvis datamaskinen imidlertid kan lese kortet, bør du sikkerhetskopiere dataene som er lagret på kortet, og deretter formatere det ved hjelp av datamaskinen. Sett kortet tilbake i telefonen, og sjekk om det kan leses.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er et siste feilsøkingstrinn du bør vurdere å tilbakestille fabrikken. På denne måten kan du sjekke om problemet skyldes en programvarefeil. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller. Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S8 kan ikke lagre på microSD-kort

Problem: Galaxy S8 gjenkjenner SD-kortet mitt, men ingenting lagres på det. Jeg kan ikke finne ut hvordan jeg slår på "Lagre på SD-kort-alternativet" på omtrent hva som helst. Telefonen min har gått tom for minne nå på grunn av den. Dette problemet frustrerte meg til dette punktet i dag fordi det antas å være et alternativ på Audible-appen for å laste ned bøkene til SD-kortet i stedet for telefonen, men det alternativet vises bokstavelig talt ikke en gang på appen min, så jeg ' Jeg er ikke sikker på om det er et telefonproblem eller appen, men siden jeg ikke kan finne ut hvordan jeg kan gjøre noe annet lagret på SD-kortet automatisk, antar jeg at det kan være telefonen.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sjekke om du er i stand til å lagre data på microSD-kortet ved hjelp av datamaskinen. Fjern kortet fra telefonen, og la datamaskinen lese den. Du trenger en kortleser for å gjøre dette. Prøv å kopiere en fil fra datamaskinen til kortet. Hvis filen kan kopieres, setter du kortet inn i telefonen igjen.

Deretter må du stille telefonen for å lagre data på kortet. La oss starte med kameraappen.

 • Åpne "Kamera" -appen.
 • Velg tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre på skjermen.
 • Rull ned og trykk på "Lagringssted".
 • Velg “SD-kort” etter ønske.

For å flytte filene dine til SD-kortet

 • Trykk på Apper fra hvilken som helst startskjerm.
 • Trykk på Mine filer.
 • Trykk på Enhetslagring.
 • Naviger inn i enhetens lagring til filene du vil flytte til det eksterne SD-kortet.
 • Trykk på MER, og trykk deretter på Rediger.
 • Sett en sjekk ved siden av filene du vil flytte.
 • Trykk på MER, og trykk deretter på Flytt.
 • Trykk på SD-minnekort.
 • Naviger inne i det eksterne minnekortet dit du vil flytte filene eller mappene.
 • Trykk på Flytt til.
 • For å kopiere filen, trykk på Lim inn her.

Følg trinnene nedenfor for å overføre lydbøkene dine til SD-kortet.

 • Åpne Audible-appen
 • Trykk på hamburgermenyen øverst på hjørnet av skjermen, etterfulgt av Innstillinger.
 • Trykk på Last ned innstillinger.
 • Trykk på Last ned plassering fra siden Nedlastingsinnstillinger.
 • Velg SD-kortet fra listen over nedlastingssteder.

S8 leser ikke microSD-kort

Problem: Samsung Galaxy S8-minneporten min er feil ... når jeg setter inn et minnekort i den, viser den at minnet er tomt i varslingspanelet ... derav kan jeg ikke få tilgang til noen fil på minnekortet .. men jeg har samme minne i andre telefoner, og det fungerer bra ... og når jeg går til innstillinger for å prøve å formatere eller montere minne, virker det som om operasjonen blir utført, men deretter stopper og ingenting skjer

Løsning: Prøv å sette inn et annet microSD-kort i telefonen, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis ikke, kan problemet skyldes en programvarefeil. Prøv å tilbakestille fabrikken og se om dette løser problemet. Du må ta sikkerhetskopi av telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

Hvis telefonen fremdeles ikke kan lese andre microSD-kort, er dette sannsynligvis et maskinvarerelatert problem, i så fall må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.