Hvordan fikse Galaxy Note5 ugyldig SIM-kortfeil

Her er en annen feilsøkingsartikkel for dagen. Dette innlegget vil dekke noen rapporterte problemer for # GalaxyNote5. Vi har tildelt nok plass til et spesielt tilfelle i dette innlegget om ugyldig SIM-kortfeil. Hvis din Note5 nylig har vist denne feilen, kan denne korte feilsøkingsveiledningen hjelpe.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Problem nr. 1: Slik løser du Galaxy Note5 ugyldig SIM-kortfeil

Jeg mottar en melding om et ugyldig SIM-kort. Dette forstyrrer meg når jeg prøver å sende tekstmeldinger. Derfor kan jeg ikke sende eller motta tekstmeldinger. Jeg prøvde å starte telefonen på nytt som telefonstatus, og den fungerer ikke. Du kan ikke ta ut batteriet for å gjøre en myk tilbakestilling fordi baksiden av telefonen ikke åpnes. Jeg prøver å ikke gjøre en hard tilbakestilling. Vennligst hjelp!

Jeg vet heller ikke hvilken type Android-programvare som er på denne telefonen. Jeg trenger noen som viser meg hvordan jeg finner informasjonen. Derfor har jeg valgt andre nedenfor.

Løsning: Hvis du får en ugyldig SIM-kortfeil, kan det bety noe av det følgende:

 • kontoen din hos operatøren din har blitt deaktivert eller problematisk
 • SIM-kortet er defekt
 • det er enhetsnettverksfeil
 • det er en meldingsapp-feil
 • enheten ikke leser eller oppdager SIM-kortet

For å feilsøke dette problemet, følg våre forslag nedenfor.

Tving omstart

Mindre feil kan noen ganger løses ved å starte enheten på nytt. I ditt tilfelle kan du prøve å simulere et batteritrekk slik at telefonens minne (RAM) tømmes og hele systemet oppdateres. Slik gjør du det:

 1. Trykk og hold nede Power + Volume Down-knappene i omtrent 10 sekunder eller til enheten slår på. La flere sekunder før skjermbildet Maintenance Boot Mode vises.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Du kan bruke volumknappene til å bla gjennom de tilgjengelige alternativene og nedre venstre knapp (under volumknappene) for å velge. Vent i opptil 90 sekunder til tilbakestillingen er fullført.

Sett inn SIM-kortet på nytt

Koble fra SIM-kortet, oppdaterer vanligvis mobilkonfigurasjonen til en enhet. I noen tilfeller er dette nok til å løse problemer med meldinger eller taleanrop. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du koble fra SIM-kortet mens enheten er PÅ. Vent deretter i minst 5 sekunder før du setter den inn igjen. Mens du er i gang, må du også sjekke om SIM-skuffen er løs, da dette kan være grunnen til at telefonen din kanskje ikke oppdager SIM-kortet.

Se etter operatøroppdateringer

Samsung-enheter er satt til å laste ned og installere oppdateringer som standard. Hvis du endrer denne oppførselen, må du sørge for å se etter oppdateringer manuelt - både for apper og operativsystem. Noen nettverksproblemer kan bare løses ved å lappe programvaren. Dette gjøres av operatører i stedet for av Google eller Samsung. Pass på at du ikke hopper over noen systemoppdateringer hvis de blir tilgjengelige.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

En annen flott måte å løse problemer som ligner på deg, er å oppdatere nettverkskonfigurasjonen til en enhet. Hvis du ikke har gjort det ennå, følger du disse trinnene:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Generell styring> Tilbakestill innstillinger.
 3. Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.
 4. Hvis du har konfigurert en PIN-kode, skriver du den inn.
 5. Trykk på Tilbakestill innstillinger. Når du er ferdig, vises et bekreftelsesvindu.

Fabrikkinnstilling

Dette er et nødvendig feilsøkingstrinn i denne situasjonen, spesielt hvis ingenting har fungert så langt. Fabrikkinnstilling vil slette alle personlige data, så sørg for å sikkerhetskopiere filene dine før du gjør det. Slik gjør du det:

 1. Lag en sikkerhetskopi av dataene dine.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Få hjelp fra nettoperatøren din

Ideelt sett bør du hoppe over all feilsøking på enheten og jobbe først med operatøren din. Ugyldig SIM-kortfeil indikerer vanligvis et kontoproblem, så feilsøking av telefonen i stedet for kontoen vil ikke gjøre noe. Ved å rapportere feilen til operatøren din, bør de kunne sjekke om det er noe klargjøringsproblem i kontoen din, eller gi deg råd om det er et pågående problem med deres nettverkstjenester. Generelt bør de hjelpe deg med å identifisere hvor problemet ligger. Forslagene ovenfor bør også dekkes hvis de kan bekrefte at det ikke er noe problem med kontoen din i det hele tatt. Hvis både enheten og kontoen er bra, kan problemet være SIM-kortet, så avhengig av feilsøkingstrinnene som er tatt, kan det også anbefales å bytte ut SIM-kort.

Hvordan se etter programvareversjonen din

For det andre spørsmålet ditt er det veldig enkelt å sjekke hvilken programvareversjon din Note5 har. Bare gå under Innstillinger> Om telefonen> Programvareinformasjon .

Problem nr.2: Hva skal jeg gjøre hvis Galaxy Note5 har problemer med sakte lading eller batteridrift etter en oppdatering

Hallo. Så jeg lærer at etter at notatet 5 har oppdatert til de siste oppdateringene, kan dette være årsaken til langsom lading og / eller batteritapp. Akkurat nå har jeg dette problemet og vil gjerne vite når dette problemet blir løst. Jeg har prøvd å tilbakestille og slette cache; Men siden dette er mer av selskapets oppdateringsproblem, håper jeg at dette er noe som vil bli løst snart. Vennligst la meg vite. Jeg vil sette stor pris på det Takk og nyt resten av dagen.

Løsning: Det er mulig at Samsung kan ha trukket et Apple på sine eldre enheter, men så langt er det verifiserbar informasjon om det. Android-fellesskapet er like våken overfor denne typen urettferdig praksis, så vi bør få mer opprør fra brukerne hvis det noen gang skjer. I mellomtiden kan du anta at batteridriftproblemet du opplever skyldes generelle årsaker. Langsom lading kan skje hvis det er et problem med ladekabelen, adapteren eller ladeporten. Andre ganger kan dårlig batteri også klandres. Siden du har begge problemene som skjer samtidig, er det stor mulighet for at ett av følgende stemmer:

 • batteriproblem (forringelse, kapasitetstap, fysisk skade)
 • for mange apper som kjører samtidig
 • skjermens lysstyrke
 • skadelig programvare / virus

Prøv å tørke av telefonen gjennom tilbakestilling av fabrikken og se hvor raskt batteriet tømmes når det ikke er installert tredjepartsapper. Hvis det ikke er noen signifikant forskjell med batteriytelsen etter en tilbakestilling av fabrikken, eller hvis telefonen forblir også under lading, kan du satse på at maskinvaren er skylden. I dette tilfellet bør du vurdere å bytte ut batteriet via Samsung-reparasjon.

Problem nr.3: Galaxy Note5 slås ikke på

Jeg har en Samsung Galaxy Note5-telefon som er halvannet år gammel. Jeg meldte meg med telefonen min og mottok meldinger, så telefonen min fungerte helt normalt. Jeg hadde telefonen på laderen og la merke til at det blå lyset blinket som der som et varsel, så jeg tok den opp og trykket på starttasten. det var da jeg la merke til at kameraet blinker, og telefonen vil ikke slå seg på. Jeg prøvde å starte den etter instruksjonene jeg så online: å trykke på av / på-knappen og volum ned-knappen sammen i 10 sekunder. ingenting fungerer.

Løsning: Det kan være et problem med ladetilbehøret du bruker. Forsikre deg om at både kabelen og adapteren fungerer. Hvis du har et annet sett med offisiell Samsung Note5 USB-kabel og adapter, kan du bruke dem til å lade enheten i minst 30 minutter. Hvis det ikke vil fylle opp batteriet eller slå på telefonen, må det være maskinvareproblemer. Besøk ditt lokale Samsung-servicesenter slik at de kan sjekke enheten og gi deg råd om den trenger reparasjon.

Problem nr.4: Galaxy Note5 e-postkonto synkroniseres ikke

E-postene mine sluttet å fungere på telefonen min i går. Jeg har sjekket alle innstillingene, og jeg har tilbakestilt synkroniseringsinnstillingene osv., Men de vil fortsatt ikke fungere. Jeg har prøvd å sette opp kontoen igjen, og det står at kontoen ikke kan bekreftes !! Meldingen jeg får er Kunne ikke bekrefte at brukernavnet eller passordet er feil, eller at POP3 / IMAP-tilgang ikke er slått på for denne kontoen. Sjekk innstillingene for e-postkontoen din på nettet, og prøv igjen. Jeg har gjort alt dette, og det vil fortsatt ikke fungere. Vennligst hjelp!

Løsning: Har du prøvd å logge på e-postkontoen din ved hjelp av nettleseren din? Dette kan skyldes inntasting av feil brukernavn eller passord. Hvis det ikke er noe problem med kontolegitimasjon og e-postkontoen din fungerer normalt (du kan få tilgang til den på en annen enhet eller i Note5-nettleseren din), er den mest sannsynlige årsaken sikkerhetsrelatert. Her er hva du kan gjøre:

 1. I din Note5, åpne e-postappen og slett den aktuelle e-postkontoen.
 2. Åpne en nettleser og få tilgang til e-postkontoen din.
 3. Gå inn under kontoens sikkerhetsinnstillinger og deaktiver tofaktorautentisering og / eller andre lignende sikkerhetsinnstillinger.
 4. Åpne e-postappen din igjen og legg til e-postkontoer.
 5. Når kontoene er lagt til i appen, slår du på sikkerhetsinnstillingene igjen i nettleseren din.