Hvordan lade Galaxy Buds | Fire metoder for å lade Galaxy Buds

Å lade Galaxy Buds er en av de grunnleggende tingene du bør vite som bruker. Du må lade Galaxy Buds før du bruker den for første gang, eller når du planlegger å bruke den i en lang periode. Forsikre deg om at batteriet er fulladet for å unngå problemer mens du bruker øreproppene. I denne korte opplæringen viser vi deg de enkle trinnene for å lade Galaxy Buds.

Slik lader du Galaxy Buds

Det er fire måter å lade Galaxy Buds på. Dette gjør denne dingsen allsidig da du har flere alternativer for å fylle på batteriet, selv om du ikke er i nærheten av ditt offisielle Samsung-tilbehør. Nedenfor er metodene for å lade øreproppene.

Metode 1: Lad Galaxy Buds med USB-kabel

Galaxy Buds kan bruke USB-lading akkurat som de fleste elektroniske dingser er i stand til akkurat nå. Dette er faktisk hovedalternativet for å lade øreproppene. Forsikre deg om at du bruker den medfølgende USB Type-C-kabelen fra Samsung som følger med esken for å unngå inkompatibilitetsproblemer. 

 1. Åpne ladekofferten.
 2. Sjekk retningen på hvert ørepropp og sett dem riktig inn i de tilsvarende sporene i ladetasken. Venstre ørepropp skal være i venstre spor og den andre i høyre spor. Bytte ut øreproppene kan skade dem eller forårsake problemer under lading.
 3. Lukk ladekofferten.
 4. Koble den medfølgende USB Type-C-kabelen til laderen og koble USB-kabelen til en laderport.
 5. Koble laderen til en stikkontakt eller til en kompatibel ladeadapter.

MERKNAD : For å unngå å forårsake ladeproblemer eller skade på Galaxy Buds, må du holde deg til offisielt Samsung-tilbehør. Bruk av tredjepartskabel eller adapter kan tillate for mye strømoverføring til batteriet og kan føre til skade. Hvis mulig, bruk ladekabelen og adapteren til Galaxy S10 eller Note10-serien. Eldre Samsung-ladere kan fortsatt fungere for lading kan være tregere på grunn av lavere elektrisk strøm. Dette er det samme hvis du bruker tredjepartskabel eller ladere.

Når Galaxy Buds er fulladet, må du koble USB-kabelen fra ladetasken. 

Metode 2: Lad Galaxy Buds med trådløs lader

En annen måte å lade Galaxy Buds på er ved å bruke en trådløs lader. Ladetasken er utstyrt med trådløs ladeteknologi, så en kompatibel trådløs skal fungere med den. 

Når du bruker en trådløs lader, må du kontrollere om det er metall eller ledende materiale mellom laderen og ladingskassen. Dette kan redusere ladehastigheten og forårsake problemer.

Nedenfor er trinnene for bruk av trådløs lading på Galaxy Buds:

 1. Åpne ladekofferten.
 2. Sjekk retningen på hvert ørepropp og sett dem riktig inn i de tilsvarende sporene i ladetasken. Venstre ørepropp skal være i venstre spor og den andre i høyre spor. Bytte ut øreproppene kan skade dem eller forårsake problemer under lading.
 3. Lukk ladekofferten.
 4. Plasser ladetasken midt på den trådløse laderen.

MERKNAD : Ikke alle trådløse ladere er kompatible med Galaxy Buds. Hvis Galaxy Buds ikke ser ut til å lades med en trådløs lader som ikke er fra Samsung, må du ikke tvinge den til. Fjern den med en gang, da det kan føre til overoppheting eller skade. Prøv å bruke den offisielle Samsung trådløse laderen så mye som mulig for å unngå problemer.

Metode 3: Lad Galaxy Buds med en kompatibel telefon

Det er først til nylig at telefonene begynner å tilby omvendt trådløs lading. Omvendt trådløs ladefunksjon betyr at en telefon kan lade andre enheter trådløst. På dette tidspunktet er det bare et par flaggskiptelefoner som tilbyr denne funksjonaliteten: Galaxy S10 og Note10-serien, og Huawei P30 Pro og Mate 20 Pro. Hvis du har en Galaxy S10-serie eller en Note10-serie, kan du bruke den til å lade Galaxy Buds på farten. På disse Samsung-enhetene kalles denne omvendte trådløse ladefunksjonen Wireless Powershare. Slik bruker du denne funksjonen til å lade Galaxy Buds:

 1. Åpne ladekofferten.
 2. Sjekk retningen på hvert ørepropp og sett dem riktig inn i de tilsvarende sporene i ladetasken.
 3. Lukk ladekofferten.
 4. Slå på Wireless PowerShare på hurtigpanelet for mobilenheter.
 5. Med øreproppene i ladetasken, plasser saken mot midten av mobilenheten.
 6. Plasseringen av den trådløse ladespolen kan variere fra enhet til enhet. Juster enheten og ladekassen for å opprette en sterk forbindelse.
 7. Når lading er ferdig, skiller du Galaxy Buds ladetui fra telefonen din.

Metode 4: Lad Galaxy Buds med en PC eller andre ladere

Som nevnt ovenfor kan du bruke tredjepartsenheter for å toppe Galaxy Buds. Hvis du ikke får tilgang til noe offisielt ladetilbehør, kan du koble Galaxy Buds til en strømdrevet USB-port på en datamaskin. Andre ladeadaptere kan også fungere. Vær imidlertid oppmerksom på at slike tredjeparts strømkilder ikke gir den nødvendige elektriske strømmen, slik at ladingen kan være treg eller kanskje ikke fungerer i det hele tatt. Det verste tilfellet kan være det faktum at du kan ende opp med å skade knoppene dine ved hjelp av disse ladealternativene. 

Lad med ladetasken

Du kan sjekke batterinivået til hver av øreproppene ved hjelp av Galaxy Wearable-appen. Bare åpne appen og sjekk gjenværende batteristrøm i delen Ørepropper. Pass på at ørepluggene dine kobles aktivt til telefonen når du gjør dette.

I tilfelle du ikke vet det, har ladetasken til Galaxy Buds sitt eget batteri, som igjen kan lade ørepluggene på farten. Hvis du kjører på juice på den ene eller begge ørepluggene, er det bare å sette dem inn i ladingskofferten, lukke den og vente. Ladetasken skal lade øreproppene overtid. Bare vær sikker på at ladetasken i seg selv er fulladet (indikert med grønt lys) før du bruker den til å lade øreproppene.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.