5 beste spill som Elite Dangerous | Droid-fyren

Elite: Dangerous er en MMORPG, som i hovedsak tar et par hint fra EVE Online, spesielt hvis du gjerne vil spille flere av de beste spillene som Elite Dangerous. Hvis du leter etter et ekspansivt romunivers som du kan utforske, har Elite Dangerous 400 milliarder galakser på en skala 1: 1 som spillere kan dra gjennom. Det er en massiv sandkasse hvor spillere vil være i stand til å kontrollere sine egne romskip, og deretter stige gjennom rekkene for å bli den beste hunden i galaksen.

Produkt Merke Navn Pris
IGS X3: Terran-konflikt Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Dessverre kan ekspansive univers som dette være en stor tidsinvestering, og malingen kan bli ganske kjedelig over tid. Så hvis du ønsker å friske opp Elite: Dangerous-opplevelsen, vil du kanskje vurdere et lignende romfartsspill. Ikke sikker på hva som er bra der ute? Her er noen av våre beste valg!

Beste spill som Elite Dangerous

Beste spill som Elite Dangerous

1) EVE Online

Vi kommer inn som vårt favorittalternativ, og vi har EVE Online, en tittel som du utvilsomt allerede har hørt om. Det er et rombasert spill som foregår i en vedvarende verden. Det er mange spillere i Eve Online i dag, og alle kan delta i en rekke profesjonelle spill. Det er gruvedrift, piratkopiering, produksjon, handel, leting, kamp og mer. Vi bør merke oss at dette spillet er litt mer på den vanskelige siden, ettersom spillere som har en seriøs økonomisk og kampfordel gjør det vanskelig for nykommere å komme seg av bakken.

Kjøp det nå: Eve Online

Beste spill som Elite Dangerous

2) X3: Terran-konflikt

X3: Terran Conflict er definitivt et av de eldre romspillene på nedtellingen, men den har fortsatt et massivt og dynamisk univers som spillerne vil kunne utforske. Det ligner på Elite: farlig i så måte. Men i tillegg er det en oppslukende historielinje, som til og med har en ganske dramatisk finale som spillerne vil elske.

Det er mye for spillere å gjøre i X3: Terran Conflict, selv om det er på den eldre siden. Du kan spille som frilanspilot, leve utenfor loven som en useriøs pirat eller smugler, og de kan til og med bli en militær juggernaut for å dominere galaksene. Eller, spillere kan gå opp til økonomisk suksess som en kraftig kjøpmann, som flagrer din makt og rikdom over hele galaksen.

Kjøp det nå: Amazon

Beste spill som Elite Dangerous

3) Stjernekonflikt

Kommer opp neste, har vi Star Conflict. Dette er forskjellig fra Elite: Farlig ved at det er en MMO; med et vakkert romtema, vil spillerne imidlertid elske det Star Conflict har å tilby. Dette spillet er litt mer begrenset fordi Star Conflict er mer en romsimulering - spillere vil spille som en Elite Pilot, og da vil du være i stand til stadig og regelmessig å delta i inter-galaktisk krigføring.

Det er noen oppdrag og oppdrag som du kan delta i; Star Conflict er imidlertid for det meste en spiller-mot-spiller-arena.

Kjøp den nå: Steam

Beste spill som Elite Dangerous

4) Perpetuum

Neste gang har vi et spill som heter Perpetuum. En annen som bare er tilgjengelig via Steam, er Perpetuum en vedvarende, sandkasse, enkelt server, massivt multiplayer sci-fi RPG (MMORPG). Det ligner på EVE Online i denne forstand, selv om EVE har litt mer av et ekspansivt univers. Spillet er fremdeles tilgjengelig for å spille - og det er veldig gøy; imidlertid har offisielle servere blitt stengt. Du kan fremdeles opprette din egen server og sette spillet på det, noe som krever litt tinkering. Det er vel verdt det hvis du leter etter et alternativ til Elite: Dangerous.

Det er mange elementer som ligner på EVE Online og Elite: Dangerous i dette spillet; det som skiller det ut er imidlertid at spillerne kan kreve en del av verden for seg selv ved å bruke terrorforming og kompleks infrastruktur. Det er bokstavelig talt en sandkasse med mange tilpasninger som skal gjøres.

Kjøp den nå: Steam

5) Evochron leiesoldat

Og til slutt når vi kommer inn som nummer én på nedtellingen, har vi Evochron Mercenary. Bare tilgjengelig via Valves populære Steam-plattform, og du blir kastet inn i en massiv singleplayer-verden. Det er utallige aspekter ved dette spillet - å handle varer mens du sniker deg forbi fiender, løper de beste pilotene, bryter etter diamanter, forhandler for å overleve, er alle elementene du ser i dette spillet, og det er mye mer enn bare det å gjøre som vi vil.

Det er ikke mye tilpasning i at du er alltid en leiesoldat - det er ingen virkelig velger banen-men du kan velge å gjøre ting som arbeid under kontrakt eller spill freestyle.

Kjøp den nå: Steam

Dommen om de beste spillene som Elite Dangerous

Som du kan se, er det mange gode alternativer til Elite Dangerous. Alle disse plass-tema-spillene gir deg omfattende universer å utforske - enten online eller ikke - og er fullpakket med innhold som vil holde deg opptatt og engasjert i et par uker om gangen. Noen av disse spillene ser fremdeles jevnlige oppdateringer, noe som også gir deg jevnlig nytt innhold.

Har du et favorittspill som Elite: Dangerous? Lyd av i kommentarene nedenfor.

Produkt Merke Navn Pris
IGS X3: Terran-konflikt Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.