Slik løser du Samsung Galaxy Note 9 Tekstmeldinger forsvinner

#Samsung #Galaxy # Note9 er en high-end Android-smarttelefon som ble utgitt i fjor, og som tilbyr flere fremragende funksjoner til forbrukerne. Som medlem av Note-serien kommer den med en penn som er perfekt for å lage presis inngangskontroll. Den har den største skjermen i serien med en 6,4 tommers Super AMOLED-skjerm og er den kraftigste takket være bruken av en Snapdragon 845-prosessor kombinert med 8 GB RAM. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med Galaxy Note 9-tekstmeldinger.

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 9 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Slik løser du Samsung Galaxy Note 9-tekstmeldinger forsvinner

Problem:Hei, så jeg har hatt dette gjentatte problemet som skjer selv etter programvareoppdateringer og etter mange tilbakestillinger. Når jeg laster ned et nytt tema og bruker det på telefonen min, fungerer alt bra, temaet blir brukt på det bestemte programmet det skal brukes på. Bortsett fra at det av en eller annen grunn alltid gjør at meldingsappen min er glitrende. Det fungerer bra de første to timene eller så, ut av ingenting, vil det begynne å få samtalen min til å vises og forsvinne. Det ser helt fint ut når jeg ser på alle samtalene mine, men i det øyeblikket jeg trykker på en for å sende en tekst til personen som er der, begynner det å få meldingen til å forsvinne og dukke opp igjen, og får meg til å forsvinne til tider, og når tastaturet er der, tar omtrent 5 sekunder å registrere et trykk.Jeg vil bruke en tredjepartsapp i stedet, men jeg har hatt problemer med de for nylig hvor jeg prøver å sende et bilde, og det gjør at wifi og mobildata bare ikke fungerer. Det melder meg ut av wifi jeg er koblet til, og det viser også et lite utropstegn ved siden av LTE-signalet. Så i det øyeblikket bildet mitt ikke sender, kobles det sammen igjen som om ingenting har skjedd. Beklager, det er bare to problemer, men jeg ønsket å være så grundig som mulig fordi det har bugget meg i ganske lang tid nå, og jeg vil forsikre meg om at jeg får alt gjennom. Enheten min er forresten en Galaxy Note 9.det kobles sammen igjen som om ingenting har skjedd. Beklager, det er bare to problemer, men jeg ønsket å være så grundig som mulig fordi det har bugget meg i ganske lang tid nå, og jeg vil forsikre meg om at jeg får alt gjennom. Enheten min er forresten en Galaxy Note 9.det kobles sammen igjen som om ingenting har skjedd. Beklager, det er bare to problemer, men jeg ønsket å være så grundig som mulig fordi det har bugget meg i ganske lang tid nå, og jeg vil forsikre meg om at jeg får alt gjennom. Enheten min er forresten en Galaxy Note 9.

Løsning: Før du utfører noen feilsøkingstrinn på telefonen, er det best å sørge for at den kjører på den nyeste programvareversjonen. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, foreslår jeg at du laster ned og installerer den først.

Det du vil gjøre i dette tilfellet, er å verifisere om det er temaet du lastet ned og bruker, forårsaker problemet ved å avinstallere det og deretter sjekke om tekstmeldingene forsvinner. Hvis de ikke gjør det, bør du vurdere å få et annet tema som ikke forårsaker en konflikt med meldingsappen din. Hvis problemet vedvarer, selv om ikke noe tema brukes, fortsett med de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

Tøm hurtigbuffer og data fra tekstmeldingsappen

Hvis tekstmeldingsappen har korrupte data som forårsaker dette problemet, løser dette trinnet problemet.

 • Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 • Trykk på Innstillinger> Apper.
 • Trykk på meldingsappen i standardlisten.
 • For å vise forhåndsinstallerte apper, trykk på Meny> Vis systemapper.
 • Trykk på Lagring> Tøm CACHE> Tøm data> SLETT

Sjekk om problemet oppstår i sikkermodus

Det er tilfeller når en app du lastet ned, vil føre til problemer på telefonen når de er installert. For å sjekke om en app du lastet ned forårsaker problemet, må du starte telefonen i sikkermodus, da bare de forhåndsinstallerte appene får kjøre i denne modusen.

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold inne av / på-tasten forbi modellnavnskjermen som vises på skjermen.
 • Når SAMSUNG vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 • Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 • Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 • Når sikkermodus vises nederst til venstre på skjermen, slipper du volum ned-tasten.

Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, er det mest sannsynlig forårsaket av en app du installerte. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Tørk cachepartisjonen på telefonen

Det er tilfeller når bufrede data som er lagret i den dedikerte partisjonen på telefonen, kan bli ødelagt. Når dette skjer, vil dette vanligvis føre til at visse problemer oppstår på telefonen. For å eliminere muligheten for at dette er årsaken til problemet, må du tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når Android-logoen vises, slipper du alle tre tastene.
 • En melding om å installere systemoppdatering vil vises i 30-60 sekunder før menyalternativene for Android-systemgjenoppretting vises.
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere tørk cache-partisjonen.
 • Trykk på av / på-tasten for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten for å markere ja, dem og trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir Reboot-systemet nå uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er sjansen stor for at dette skyldes gamle programvaredata som ikke er fullstendig fjernet under oppdateringsprosessen. Den beste måten å takle dette akkurat nå er å utføre en tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller. Denne tilbakestillingen vil også fikse tastatur- og LTE-problemene du opplever med enheten.

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 • Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 • Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 • Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Sjekk om noen av problemene fremdeles oppstår.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, men kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.