Slik løser du COD Modern Warfare Dev-feil 6065 PC | NYTT 2020!

Får du Dev Error 6065 når du spiller Call of Duty Modern Warfare? På dette tidspunktet klager mange spillere fremdeles fra tid til annen. Hvis du prøver å løse dette problemet på din egen PC, må du lese videre.

Hva er årsakene til COD Modern Warfare Dev Error 6065?

Det er flere mulige årsaker til Call of Duty Modern Warfare Dev Error 6065. La oss diskutere hver av disse faktorene nedenfor.

Utdaterte grafikkdrivere.

Hvis du finner Call of Duty Modern Warfare som krasjer eller viser Dev Error 6065, er det mest sannsynlige problemet forårsaket av gamle eller utdaterte grafikkdrivere. Den gode tingen er at dette er lett å fikse på slutten. Alt du trenger å gjøre er å se etter de nyeste driverne for GPU-en din, og du er god å gå.

Hvis du allerede har oppdatert GPU-en din, og problemet vedvarer, kan det være forårsaket av noe annet.

PC-maskinvarebegrensninger.

For noen spillere dukker COD Modern Warfare Dev Error 6065 opp fordi maskinen deres sliter og ikke kan følge med i spillet. Andre må oppgradere maskinvaren, spesielt CPU og GPU.

Nedenfor er minimumssystemkravene for COD Modern Warfare:

 • OS: Windows 7 64-bit (SP1) eller Windows 10 64-bit
 • CPU: Intel Core i3-4340 eller AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB RAM
 • HDD: 175 GB HD-plass
 • Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 eller Radeon HD 7950
 • DirectX: Krever DirectX 12-kompatibelt system
 • Nettverk: bredbåndsforbindelse
 • Lydkort: DirectX-kompatibel Hvis PC-en din oppfyller disse kravene, men Modern Warfare henger, fryser eller viser 6065 Dev Error, bør du vurdere å senke grafikkinnstillingene til lavest mulig konfigurasjon.

Korrupte spillfiler.

Spill og andre programmer kan bli skadet eller ødelagt. Hvis Modern Warfare fortsetter å vise en dev-feil til tross for at PC-en din har oppfylt kravene, er det mulig at spillfilene kan være årsaken. For å fikse ødelagte spillfiler, må du kanskje reparere ved hjelp av Blizzard-applikasjonen eller installere spillet på nytt.

Blizzard app (Battle.net) utgave.

Noen Call of Duty-spillere støter på problemer med spillet sitt på grunn av et problem med Battle.net-programmet eller lanseringen. Du kan feilsøke startprogrammet hvis reparasjon av spillfilene mislykkes.

Tredjeparts programforstyrrelser.

Andre applikasjoner kan føre til problemer med Call of Duty-spill. Hvis du nylig har installert et nytt program før du la merke til dev-feil 6065, kan det være grunnen til at Modern Warfare-spillet ditt ikke fungerer som det skal.

Programvareproblem på PC.

En utdatert Windows-versjon kan potensielt forstyrre spill. Forsikre deg om at du holder datamaskinens operativsystem oppdatert for å redusere sjansene for å støte på feil.

Slik løser du COD Modern Warfare Dev-feil 6065

I mange tilfeller skyldes Dev Error 6065 når du spiller COD Modern Warfare et problem med PC-en eller programvaren. I motsetning til feil som involverer serverproblemer, kan denne vanligvis løses i brukerens ende, så vi håper at noen av disse løsningene vil hjelpe.

 1. Oppdater alt.

  En av de enkle måtene å minimere problemer når du bruker en datamaskin, er å holde programvaremiljøet oppdatert. Dette er sant om du har en datamaskin for uformell surfing eller for spill. 

  Så hva du må gjøre først for å starte feilsøking ved å sørge for at spill, tredjepartsprogramvare og Windows er oppdatert. 

  I de fleste tilfeller er programmene satt til å sjekke internett på egenhånd for oppdateringer. Du kan imidlertid alltid dobbeltsjekke for oppdateringer.

 2. Installer GPU-drivere på nytt.

  Noen ganger er det ikke nok å oppdatere grafikkdriverne for å løse spillproblemer. Hvis du allerede har sjekket for de nyeste GPU-driverne, men det fortsatt er et problem, bør du vurdere å installere grafikkortdriverne på nytt for å tvinge systemet til å slette og laste ned driverne på nytt. Slik gjør du det:

  -I søkefeltet på oppgavelinjen, skriv inn enhetsbehandling, og velg deretter Enhetsbehandling.

  -Høyreklikk (eller trykk og hold) Display Adapter , og velg Avinstaller .

  Start datamaskinen på nytt.

  -Windows vil prøve å installere driveren på nytt.

 3. Lavere grafikkinnstillinger for Modern Warfare.

  For noen mennesker er det å gjøre en enkel justering av grafikkinnstillingene nøkkelen til å fikse Dev Error 6065. Hvis du fortsetter å oppleve dette problemet hver gang du laster inn eller spiller COD Modern Warfare, skyldes det sannsynligvis at systemet ditt anstrenger seg for å kjøre det. For å se om det er tilfelle, gå inn i spillets Innstillinger-meny og få ned alle grafikkinnstillingene til det laveste. 

  Prøv spesielt å deaktivere innstillingene for Cache Spot og Cache Sun Shadows .

 4. Oppdater Modern Warfare manuelt.

  Denne løsningen ble delt av en bruker i det offisielle Activision-forumet. Denne potensielle løsningen sletter individuelle filer i hovedmappen for installasjon av Call of Duty Modern Warfare. Slik gjør du det:

  -Lukk Call of Duty Modern Warfare-spill hvis du har det i gang.

  -Bla gjennom hovedmappen til Call of Duty Modern Warfare. Standard er vanligvis i C: \ Program Files (x86), men det kan være annerledes hvis du har en annen installasjonsbane.

  -Når du har funnet Call of Duty Modern Warfare-mappen, åpner du den.

  -Slett alle filer i mappen unntatt Blizzardbrowser, Data og Main.

  Start spillet på nytt ved å starte det fra Battle.net-klienten.

  -Når du får feilmeldingen om at spillet er korrupt, fortsett med oppdateringsalternativet.

 5. Slett Modern Warfare Data Folder.

  Den andre modifiserte måten å tvinge spillet til å oppdatere seg på, er å bare slette Data-mappen og la resten av mappene og filene være intakte. Dette er hvordan:

  -Lukk Call of Duty Warzone-spill hvis du har det i gang.

  -Bla gjennom hovedmappen til Call of Duty Modern Warfare. Standard er vanligvis i C: \ Program Files (x86), men det kan være annerledes hvis du har en annen installasjonsbane.

  -Når du har funnet Call of Duty Modern Warfare-mappen, åpner du den.

  -Slett datamappen.

  Start spillet på nytt ved å starte det fra Battle.net-klienten.

  -Når du får feilmeldingen om at spillet er korrupt, fortsett med oppdateringsalternativet.

 6. Slett Blizzard Battle.net-appen.

  Hvis du fortsatt har Dev-feil 6065 på dette punktet, er det ikke en dårlig ide å prøve å slette Blizzard launcher eller Battle.net-applikasjonen. Dette kommer til å ta seg av ethvert problem med programmet som kan påvirke Modern Warfare.

 7. Installer Modern Warfare på nytt.

  Hvis ingen av løsningene i denne guiden har hjulpet, må du velge annet enn å installere Modern Warfare på nytt. Husk at det er heftig å laste ned spillet så sørg for at du har tid og er koblet til et raskt nettverk.

Foreslåtte målinger:

 • Slik bruker du Nintendo-bryteren som fjernkontroll for å slå på TV NYTT 2020
 • Hvordan sende venneforespørsel på Nintendo Switch NYTT 2020!
 • Slik løser du Total War Saga: TROY Crashing or Won't Launch | NYTT 2020!
 • Slik løser du COD Modern Warfare Disc Les feil 3.1 PS4 | NYTT 2020!

Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for mer feilsøkingsvideoer og opplæringsprogrammer.