5 beste bæreraketter for Pixel 3 og Pixel 3 XL i 2020

Googles Pixel 3 og Pixel 3 XL kan være nye enheter, men noen av spørsmålene folk stiller er fortsatt aktuelle, uavhengig av hvor ny en telefon er. Tilpassede bæreraketter er en måte å forbedre utseendet på smarttelefonen din, og selv om du kanskje tror det ikke er noen grunn til å endre hvordan Pixel 3 ser ut, kan det være mange fordeler med å investere i en lanseringsapp. Først og fremst får du en helt ny opplevelse, en som den er skreddersydd for å fungere med en rekke enheter, og åpner en ny vei for tilpasningsalternativer for din nye Pixel-enhet.

Mens Pixel-bæreraketten som følger med disse håndsettene, er ganske anstendig til å begynne med, er det ingen skade å prøve noen alternative tilbud for å krydre ytelsen til enheten din. Med tanke på dette skal vi snakke om noen av de beste lanseringene som er tilgjengelige for Pixel 3 og Pixel 3 XL i 2018. Du kan være kjent med noen få av disse navnene, så sørg for å se nærmere på.

5 beste bæreraketter for Pixel 3 og Pixel 3 XL i 2018

Apex Launcher

Apex launcher har eksistert lenge og har utviklet seg med endrede markedsforhold. I sin kjerne er Apex stort sett det samme som enhver tilpasset bærerakett, men som du ville være klar over, har hver bærerakett sin egen særegenhet, det være seg i form av tilgjengelige temaer eller tilpasningsalternativer. Brukere får tilgang til massevis av 3D-effekter, overgangsanimasjoner samt nedlastbare ikonpakker, for å tilpasse brukergrensesnittets utseende og følelse ytterligere. Du kan legge til eller fjerne brukergrensesnittelementer etter eget ønske, med muligheten til å fjerne dokken og statuslinjen for å gi deg ekstra visningseiendom å leke med.

Gitt det brede spekteret av tilgjengelige alternativer her, vil du sannsynligvis gjøre noen utilsiktede endringer på startskjermen. Funksjoner som hjemmeskjermskap hindrer deg i å gå gjennom dette, og opprettholder dermed startskjermen slik du hadde tenkt deg. Hvis du har noen følsomme apper på enheten din, kan du fortsette og skjule dem fra å bli oppført i appskuffen. Videre kan du sortere apper basert på nyhet, filstørrelse og flere andre beregninger, slik at du har full kontroll over hvordan appene er lagt ut på telefonen din. Apex Launcher er en gratis nedlasting på Google Play Store og mangler annonser eller kjøp i app.

Nova Launcher

I likhet med Apex har Nova vært en bærebjelke blant tilpassede bæreraketter der ute. Noe som dette kan gå veldig bra med det relativt enkle brukergrensesnittet til lager Pixel-bæreraketter som er tilgjengelig med Pixel-serien. Med Nova har du kontroll over alle aspekter av brukergrensesnittet, inkludert skriftstørrelser og farger. Hvis du er en fan av Googles Material Design UI-filosofi, vil du være glad for å vite at Nova bruker Material Design gjennom hele lanseringen, og holder ting stilige, men funksjonelle samtidig.

Appen er designet for å tåle selv de tøffeste oppgavene du kaster på den, selv om det sannsynligvis vil bremse enheten din hvis du har mange unødvendige bakgrunnsapper som kjører hele tiden. Nova bringer også en ulest meldingsteller for hver app, vist rett på ikonet. Dette vil hjelpe deg med å komme tilbake til uleste meldinger før det er for sent. Dette kan konfigureres fra appens innstillinger, sammen med flere andre lanseringsbaserte funksjoner. Nova kan installeres gratis på Pixel 3, og appen har ingen annonser eller kjøp i appen.

Alt meg

Det er ikke hver dag at vi kommer over en bærerakett som har vunnet priser, men EverythingMe er et unntak. Gitt den enkle tilnærmingen til å gjøre noen kjernefunksjoner tilgjengelig for brukerne, er vi ikke overrasket over all takknemligheten som appen får. Appen kan også skryte av å ha det raskeste søket på enheten blant moderne smarttelefoner, noe som øker effektiviteten til enheten i stor grad. Funksjoner som kontekstuell appoppdagelse vil tillate deg å finne de beste appene praktisk uten å måtte gå gjennom Play-butikken for å se etter den beste appen manuelt.

Kontekstfunksjoner er imidlertid ikke bare begrenset til appene. Du kan også få tilgang til alle anropene og meldingsvarslingene dine med et enkelt trykk på startskjermen. Naturligvis kan bevegelsene konfigureres etter eget ønske. EverythingMe er tilgjengelig på en rekke språk og er en gratis nedlasting fra Google Play Store. Det kommer med kjøp i appen. Det er imidlertid ingen annonser.

Microsoft Launcher

Med Microsoft som stadig økte sin tilstedeværelse i Android-verdenen, var det bare et spørsmål om tid før en dedikert bærerakett kom inn i kampen. Microsoft Launcher mangler kanskje noen av de prangende funksjonene som andre apper tilbyr, men mer enn gjør opp for det med sitt utvalg av produktivitetsorienterte funksjoner. Du kan koble bæreraketten med en Windows 10-datamaskin for sømløs integrering mellom enheter. Videre kan du også få tilpassede ikonpakker og temaer etter eget ønske.

Lanseringen har også en universell søkefunksjon, slik at du samtidig kan sjekke enheten og nettet for relevante resultater. Microsoft Launcher er en gratis nedlasting på Play Store og krever enheter som kjører minst Android 4.2 og nyere.

Evie Launcher

For ikke å bli overgått av andre konkurransedyktige bæreraketter, har Evie Launcher gjort seg bemerket som et anstendig alternativ til noen av de populære bærerakettene som er tilgjengelige i markedet. Det som skiller seg ut ved Evie er det faktum at det er en ganske forenklet bærerakett med lite eller ingen prangende elementer. Men det er ikke å si at det ikke kan tilpasses. Evie lar deg sette egendefinerte kommandoer som ikoner på startskjermen, noe som gir deg rask tilgang til dem i fremtiden. Du kan importere og endre oppsettet fra andre kilder, samtidig som du endrer opp ikoner, fargevalg og mer med Evie. Denne lanseringen er gratis å laste ned, og har ingen annonser eller kjøp i appen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.