11 beste Android-bilstereoer i 2020

Hvis bilen din har en gammel, grunnleggende stereoanlegg installert, vil du kanskje oppgradere med en Android-bilstereo. Grunnleggende stereoanlegg lar deg vanligvis bare spille MP3-musikk eller få tilgang til FM- og AM-stasjoner. Android-bilstereoer lar deg derimot se filmer, godta samtaler og tekstmeldinger, få tilgang til dine sosiale mediekontoer og navigasjonsapp og mer, noe som gjør dem til en verdig oppgradering for jevnere og morsommere reiser.

Produkt Merke Navn Pris
ATOTO ATOTO A6 Double Din Android bilnavigasjonsstereo med dobbel Bluetooth Sjekk pris på Amazon
gresskar PUMPKIN Android 8.0 Car Stereo Radio Double Din 4GB + 32GB med Navigasjon Sjekk pris på Amazon
PIONEER Pioneer AVH-X4800BS 7 "motorisert DVD-mottaker Sjekk pris på Amazon
Pyle Premium 6,5 \ "dobbel-DIN Android bilstereomottaker med Bluetooth og GPS-navigasjon Sjekk pris på Amazon
Sony Sony XAV-AX100 6.4 "Car Play / Android Auto Media Receiver med Bluetooth Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Mange Android-bilstereoer er tilgjengelige i markedet. Prisene er ganske konkurransedyktige. Når du velger, vil alt avhenge av hvordan du planlegger å bruke dem basert på ytelse og tilleggsfunksjoner.

Android bilstereoer Viktige funksjoner

De fleste Android-bilstereoene er berøringsskjerm og tillater Bluetooth-tilkobling. Men noen modeller har store forbedringer andre ikke har, noe som øker fordelene blant de andre merkene. Så hvordan finner du den beste for bilen din? Her er noen faktorer du må se på:

  • Skjermstørrelse - Du bør i det minste få en android bilstereo som er 6 til 7 tommer bred. Dette vil tillate deg å se skjermen tydelig selv når du kjører, slik at den ikke forstyrrer deg eller forårsaker en ulykke ved å se på den lenger. De fleste bilradioinnsatser starter en 6-tommer, så du vil definitivt ikke ha noe mindre enn det.
  • Rattknappstøtte - nyere bilmodeller har knapper på rattet, så stereoanlegget ditt skal støtte denne funksjonen.
  • Trådløs tilkobling - Bortsett fra USB-tilkoblingen, kan det være veldig gunstig og praktisk å koble til stereoanlegget ditt via Bluetooth-paring eller WIFI-tilkobling, ettersom det minimerer antall ledninger på dashbordet.
  • Brukervennlig grensesnitt - For å minimere ødeleggelser, finn en enhet som har intuitive kontroller, en enkel trykknapp og lettleste skrifter. Dette vil sikre at du ikke bruker mye tid på å sjekke skjermen, noe som potensielt kan føre til ulykker. Du bør også sjekke dens kapasitive berøring, noe som gjør at multitouch-bevegelser kan hjelpe deg med å zoome inn og ut på skjermen.
  • Farge - selv om det ikke er så viktig, kan det være et godt alternativ å ha kontrollen om å endre fargen på skjermen for å matche interiøret.
  • Pris - Selvfølgelig er kjente merkevarer litt dyrere, men du er garantert med bedre funksjoner og solide materialer. Hvis du har budsjett, gå for de dyre, slik at du får pengene dine. Imidlertid er listen vår over de beste Android-bilstereoene nøye kuratert, slik at de mye billigere samsvarer med de mest populære modellene.

Våre valg for de beste Android-bilstereoene

Nå som du har lært viktigheten av å ha en bilstereo, samt noen få funksjoner du trenger å se på, sjekk ut de beste modellene du må kjøpe i dag!

Android bilstereo

1) Binize Android 9.1 Radio

Android-baserte radioer har fått en seriøs oppgradering de siste par månedene - Android 9 Pie lansert for telefoner og nettbrett, men den er også tilgjengelig på mange radiooppsett nå. Binize Radio er en av disse radioene med Android 9 Pie. Og med avansert maskinvare pakket innvendig, sammen med mye minne, vil radioen være ekstremt responsiv, og apper skal fortsette å gå jevnt.

Du får en ganske stor 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm. Den har en oppløsning på 1024 x 600 piksler, som er rikelig med pikseldetaljer for en fantastisk visuell opplevelse. En av de unike egenskapene til Binize er at den kommer med en WiFi-modul. Så hvis du registrerte bilen din på en slags trådløs plan, kan du koble radioen din til den og gjøre all din streaming gjennom det.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

2) Dasaita 10,2-tommers radio

7-tommer for liten? Kanskje du leter etter litt større av skjermen. I så fall kjører Dasaitas berøringsskjerm Android-bilstereoer ikke bare det nyeste Android 9 Pie-operativsystemet, men det har også en stor 10,2-tommers skjerm. Med en så stor skjerm kan du gjøre omtrent hva som helst på denne bilstereoen ganske enkelt - navigere deg gjennom apper, endre musikk, svare på tekster og mer.

Vi tror den mest praktiske delen av den 10,2-tommers skjermen kommer i form av navigering - med en større skjerm får du en lettere oversikt over kartet og hvor du skal.

Når det gjelder maskinvare, ser du på 4 GB RAM, en Rock Chip PX6 64-biters prosessor og 64 GB intern lagring for bare den jevneste opplevelsen. Med 64 GB plass på denne radioen, vil du faktisk kunne laste dine egne spillelister på denne, hvis du vil avstå fra Bluetooth eller kablet streaming.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

3) PUMPKIN Android 8.0 Car Stereo Radio

Denne kraftige bilstereoen fra Pumpkin har en berøringsskjerm på 8,0 som er stor nok til at du kan se appene dine godt, uten potensielle forstyrrelser. Den har et 4-gig RAM og en Octa-core CPU som gjør navigasjonen rask - du vil ikke oppleve forsinkelser når du flytter fra ett program til et annet. 32 GB ROM gir deg kapasitet til å laste ned flere applikasjoner på enheten din som du kan bruke til å holde deg oppe når du sitter fast i tung trafikk.

Du kan til og med utvide minnet med opptil 128 GB, slik at du kan lagre bilder og videoer (støtter opptil 1080) som passasjerene dine vil ha glede av når du reiser. Koble til et hotspot gjennom den 1,5 meter lange WIFI-antennen som gir bedre signalmottak. I tillegg, siden det er Android, kan du få tilgang til Play Store og laste ned favorittappene dine for GPS eller navigasjon, slik at du ikke går deg vill eller hjelper deg med å finne den beste ruten.

Svar på telefonsamtaler gjennom den innebygde mikrofonen. Husk at bruk av mobiltelefoner under kjøring er ansvarlig for mange trafikkulykker. Dessverre er det noen viktige samtaler som du ikke bør gå glipp av, og for å sikre at du ikke blir distrahert og for å holde hendene på rattet, er en enhet som har en håndfri funksjon en må-ha.

Den har også en radio IC av høy kvalitet som gir klarere AM-, FM- og RDS-mottak. Til slutt støtter den motstandsbasert analogt signalinngangsratt for å hjelpe deg med å endre spor og øke eller redusere volumet.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

4) ATOTO A6 Double Din Android Car Navigation Stereo

Denne bilstereoen bruker Android 6.0 Marshmallow som støtter Android Pay, og hvis du planlegger å kjøpe en betalt applikasjon fra Play Store, kan du sikkert betale den via den lagrede betalingsmåten. Dette vil sikre raskere og enklere nedlastinger på bilstereoen, selv når du er på farten. Marshmallow er også fullpakket med enorme forbedringer, for eksempel muligheten til å lagre appene dine på SD-kortet, klarere tillatelsessystem og mer.

Atotos Android-bilstereo tillater også Bluetooth-tilkobling, ikke bare for håndfri streaming, men overfører også data fra en bestemt enhet til en annen, får tilgang til internett via internettdeling, sender og mottar filer og kobler til en gamepad.

Denne en av de beste Android-bilstereoene har en innebygd GPS (Google Maps). Vær oppmerksom på at du må laste ned lokal navigering fra appen, slik at du ikke trenger å koble til telefonen når du bruker navigasjonen.

Du kan også koble dashbordkameraet ditt til bilnavigasjonsstereoen - slik at du tydelig kan se videoen fra mini-dashcam-skjermen, spesielt hvis du kjører bakover. Du kan også gjennomgå de innspilte videoene gjennom den.

Nå, hvis du bruker en nyere bilmodell som har en rattnøkkelkontrollfunksjon, kan du bruke disse knappene til å justere volumet eller svare på anrop på stereoanlegget ditt, og dermed minimere distraksjoner. Til slutt kan minnet utvides til opptil 256 GB, slik at du kan laste ned så mange applikasjoner og filmer for å holde passasjerene underholdt under lange kjøreturer.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

5) EINCAR Android 7.1 bilstereo

Denne bilstereoen fra Eincar bruker Android 7.1 Nougat som er kjent for å ha en delt skjermfunksjon. Derfor kan du åpne navigasjonen i første halvdel og en film på den andre, noe som gjør den til en av de beste android-bilstereoene i markedet. Den fungerer raskere med 2 GB RAM, Octa-core CPU-prosessor og en 32 GB ROM som lar deg laste ned flere apper du trenger når du reiser.

Tilgangskontroll er ganske grei. Det er knapper på venstre side av skjermen som lar deg justere volumet og åpne GPS-en din umiddelbart. Du kan også kontrollere denne 7-tommers bilstereoen ved hjelp av rattknappene, derfor blir du ikke distrahert hvis du vil endre musikken eller bytte til et program.

Eincar android bilstereo har en innebygd GPS-navigasjon som du kan kontrollere om du er online eller offline (bare sørg for å laste ned områdets kart slik at du kan bruke det selv uten internettforbindelse), Bluetooth og mikrofon for håndfrie samtaler og bak- og frontkamera. Den har også anstendig lyd slik at du kan lytte til favorittsangen din eller se en film mens du er på farten.

Hvis du eier en Android-telefon, kan du koble mobilen din til bilstereoen din ved hjelp av en USB-kontakt, slik at du kan speile skjermen. Du kan også bruke AirPlay på din iPhone. I tillegg kan du også koble til via WIFI eller via det lokale SIM-kortets internettforbindelse.

Lysstyrke og farge er begge justerbare, slik at du kan matche den til bilens interiør - absolutt et flott alternativ andre modeller ikke tilbyr.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

6) SARCCH oppgradert 7-tommers berøringsskjerm Android bilstereo

Sarcch android bilstereo støtter også den nyeste Android Nougat. Med sin kraftige Quadcore T3 K2001M er du garantert at du ikke opplever en forsinkelsestid når du bruker den på veien. Den bruker også ARM COTEX-A7, som har et lavere forbruk enn ARM COTEX-A15. Selv om det er en mye eldre versjon, vil det ikke påvirke ytelsen, spesielt at det er hovedformålet å underholde deg bare når du kjører.

Det er en universell enhet slik at den passer til de fleste bilers størrelse. Legg merke til målingen og sjekk det tilgjengelige stereosporet slik at du er garantert at du ikke kaster bort en eneste krone ved å kjøpe et produkt som ikke samsvarer med det valgte stereoanlegget. Lengden er 7,01 tommer (178 mm), bredden 3,94 tommer (100 mm) og dybden 4,65 tommer (118 mm)

Denne bilstereoen har brede FM- og AM-frekvensområder, slik at du tydelig kan høre den valgte stasjonen din, uansett hvilket land du befinner deg i.

Nå hvis du planlegger å se på videoer, kan du være trygg på at du kan spille den gjennom den innebygde harddisken. Du kan også koble til en USB-flashdisk så lenge formatet er MPEG, MPG, MP4, 3GP, MKV, AVI, FLV og så videre. Den spiller også musikk ettersom den støtter følgende format: MP3 / M4A / WAV / AMR / WMA / AGG / AAC / MID, etc.

For å holde den perfekt, må du sørge for at den ikke blir våt eller at det ikke er noe metall inne. Vær også oppmerksom på at den ikke kan lese CDer og DVDer. Hver pakke har en antenne for radiomottak, 2 USB-kabler, strømkabel, RCA-kabel og en produktmanual som hjelper deg å forstå de forskjellige funksjonene til android bilstereoen.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

7) PYLE Premium 6.5 ″ Double-DIN Android bilstereomottaker

Premium bilstereoanlegget fra Pyle er litt mindre enn de nevnte merkene, med en Quad Core 1,6 GHz Cortex A9-prosessor og en OS-versjon av Android 4.4.4. Den har et brukervennlig grensesnitt som lar deg navigere i appene dine og kartene sømløst.

Den har sin egen Google Play Store, slik at du kan laste ned spill, e-bøker og andre applikasjoner som vil hjelpe kjedsomheten din mens du sitter fast i trafikken. Koble til via WIFI, hotspot eller internett på SIM-kortet; du kan til og med surfe på favorittnettstedet ditt ved hjelp av denne Android-stereoanlegget! iPhone-bruker? Ikke bekymre deg, du kan også koble den til!

Denne bilstereoen har installert GPS-navigasjon, selv uten internettforbindelse. Du er garantert at de forhåndsinnlastede rutene vil holde deg på rett spor uansett hvor du skal, selv når du må reise til bortgjemte områder. Den har også en stemmestyringsassistanse, slik at du ikke trenger å se på skjermen nå og da.

Den leveres med et front- og et bakkamera som hjelper deg med å registrere uønskede uhell. Dette er sikkert en flott funksjon, siden du ikke trenger å kjøpe et eget dashcam, noe som vil være en ekstra kostnad for deg. Andre inneslutninger inkluderer strøm og ledningsnett, GPS-antenne, Bluetooth-mikrofon, to USB-tilkoblingskabler, RCA-video, 12V strømkabel og fjellbraketter.

Kjøp det nå: Amazon

Android bilstereo

8) KELEDA K7 Double Din Android Auto Stereo

Denne dobbelte stereoanlegget har innebygd firekjerners CPU, 1 GB RAM, 16 GB ROM, og støttes med en Android 8.0. Du kan koble enheten via WIFI, slik at du kan streame favorittfilmen din eller laste ned applikasjoner gjennom Google Play Butikk. Du kan også speile telefonen din, uansett om du bruker en Android- eller en iOS-mobiltelefon.

For å hjelpe deg med å overvåke reisen din bedre, koble dashbordkameraet ditt gjennom den innebygde DVR-en. Den bytter automatisk også til kameraet foran og bak, slik at du ikke trenger å klikke på en knapp slik at den ikke forstyrrer kjøringen. Den har også et sikkerhetskopikamera for nattsyn, så i tilfelle det viktigste dashcam-kameraet ditt opplever problemer, kan du fortsatt registrere reisen din.

Det er forhåndsinstallert Google Maps, men ikke glem å installere det lokale kartet slik at du kan bruke det selv når du er frakoblet. Du kan også bruke andre navigasjonsapper som Waze, HERE WeGo og mer. Du vil ikke gå deg vill i midten av ingensteds med disse nyttige reiseappene!

Ikke glem å bruke Bluetooth-funksjonen for håndfri anrop, musikkavspilling, mediestreaming og mer. Du kan også bruke den til deling eller for å koble til en gamepad.

Kjøp det nå: Amazon

9) Sony XAV-AX100 6.4 ″ Car Play / Android Auto Media Receiver med Bluetooth

Sony har sørget for at de kan tilfredsstille alle dine behov gjennom XAV-AX100 uten å bøye kundenes budsjett, og derfor fortjener det å være en del av våre topp android bilstereoer i 2019. Den har en 6,4-tommers skjerm som er akkurat nok slik at brukerne tydelig kan se skjermen når de kjører. Berøringskontrollene er sikkert responsive, slik at du kan åpne navigasjonsapplikasjonen, sjekke videoer eller sortere gjennom spillelisten din med et raskt trykk.

For iPhone-brukere, bruk alle smarttelefonens funksjoner gjennom Apple CarPlay. Du må bare koble telefonen din via en kabel, og du kan umiddelbart se grensesnittet som vises på skjermen. Dette vil tillate deg å ringe, sende tekstmeldinger, lytte til talepostene dine eller åpne kartene dine. Du kan også lytte til iTunes-spillelisten din! CarPlay hjelper deg også med å få tilgang til Siri og bruke talekommandoer.

På den annen side, hvis du er en Android-bruker, må du bruke Android Auto. I likhet med iPhone-prosessen, må du koble telefonen din via en kabel.

Dette viser deg automatisk mobiltelefonfunksjonene dine for å sjekke trafikkinformasjon og kjørefeltveiledning, eller ringe, sende meldinger eller spille av favorittmusikken din for å holde deg oppe og groove mens du kjører. Du kan også bruke talekommandoen for å sikre at hendene dine er trygt på rattet.

Bilstereoen fra Sony har også en ergonomisk roterende og greie knapper, slik at du raskt kan bruke funksjonene. Du kan justere volumet, flytte fra en spilleliste til en annen, eller bruke stemmekontrollkommandoene. Den har også en innebygd grafisk equalizer som i utgangspunktet kutter og øker ti forskjellige frekvenser for ubegrenset lydskulpturalternativer.

Hvis du har et installert bakkamera, må du bare trykke på et ikon og se det på skjermen.

Kjøp det nå: Amazon

10) Pioneer AVH-X4800BS 7 ″ Motorisert DVD-mottaker

Pioneer AVH-X4800BS 7 ″ Motorisert DVD-mottaker er kjent for sin Pandora, et program som lar deg høre på flott musikk. Bare søk etter favorittartisten, sangen, komponisten eller sjangeren din, så vil den automatisk føre deg til musikk av høy kvalitet fra samlingen. Det er også SiriusXM Ready som spiller kommersiell fri musikk, eksklusive samtaler, komedieshow, nyheter, trafikk og mer.

For bilturer og fester, prøv MIXTRAX, en innovativ Pioneer-teknologi som skaper en direkte blanding av musikkbiblioteket ditt, komplett med en rekke DJ-inspirerte effekter. Prosessen gjøres ved å hente musikkfilene fra mobilenheten eller USB-flashdisken, spille av musikken og legge til overganger og effekter innenfor for en unik DJ-infusert lytteopplevelse.

Med disse forhåndsinstallerte applikasjonene vil du garantert oppleve personlige hits, i stedet for bare å slå deg ned på de typiske FM- og AM-radiostasjonene.

Denne 7-tommers stereoanlegget har en tydelig berøringsskjerm, WVGA (800 x 480), som umiddelbart reagerer med klikkene dine. Det kan også tilpasses ved å endre bakgrunnsfargen. For ekstra skjermkontroll kan du justere lysstyrken eller stille inn belysningstimeren.

For håndfrie samtaler og trådløs lydstreaming, ikke glem å koble til Bluetooth. AVH-X4800BS med Bluetooth bruker den nye Wideband Speech Handsfree Profile 1.6 som gir bedre samtalekvalitetsmottak i likhet med FM-mottak.

Den er klar for navigering! Enten du er online eller ikke, kan du koble til favorittnavigasjonsapplikasjonen din med en enkelt berøringsknapp. Gå til destinasjonen ved å skrive inn adressen, eller du kan også søke i POI-biblioteket mens du nyter musikken i bakgrunnen.

Kjøp det nå: Amazon

11) Amaseaudio 2019 Oppgrader Android 8.1 Car Stereo Radio

Bilstereoen fra Amaseaudio drives av en Quadcore 64-biters CPU [e-postbeskyttet], med 4 GB RAM og 32 GB ROM. Disse funksjonene sørger for at du raskt kan navigere funksjonene jevnt, ettersom du ikke opplever noen forsinkelser når du flytter fra ett program til et annet. Siden det er Android 8.1, kan du slå på dobbeltmodus slik at du kan se en film eller spille musikk til venstre og se kartet ditt på høyre side.

Hvis du har din egen musikk- og videosamling, trenger du bare å koble enheten via en USB-kabel eller koble til flash-stasjonen og micro SD-kortet. Du trenger ikke å lagre disse filene på stereoanlegget, derfor har du mer plass til apper du trenger for å holde deg underholdt under bilturer.

Radioen lar deg lytte til både AM- og FM-stasjoner, med en valgfri DAB / DAB +. Den støtter også speiling, slik at du kan koble til mobile enheter og ta kontroll over funksjonene eller se filene. For å forhindre trafikkulykker under kjøring, kan du kontrollere stereoanlegget ditt via rattkontrollene.

Kjøp det nå: Amazon

Dommen om den beste Android bilstereoen

For eldre biler kan det være en god oppdatering å bytte til en Android-bilstereo, da det kan hjelpe deg å nyte bilturene dine med venner og familie. Bare vær sikker på at du er en ansvarlig sjåfør og hold øye med veien.

Ikke glem å måle den tildelte plassen din. Listen har doble Android-bilstereoer, så sørg for at plassen din måler omtrent 180 x 100 mm. Hvis det bare er 2 tommer, bør du finne et stereoanlegg med en enkel bil.

Det er ledninger inne for å installere bilstereoen. Hvis du er usikker på tilkoblingene, la en profesjonell installere din foretrukne enhet. I tillegg bør du også sjekke bilens garanti. Det er noen tilfeller at bilprodusenter vil annullere garantien bare fordi du har tuklet ledningene. Med det må du sørge for at bilgarantien din allerede er over før du bytter bilstereo.

Selv om det er en god investering, kan det å miste bilens garanti potensielt forårsake hodepine i tilfelle uhell skulle skje.

Produkt Merke Navn Pris
ATOTO ATOTO A6 Double Din Android bilnavigasjonsstereo med dobbel Bluetooth Sjekk pris på Amazon
gresskar PUMPKIN Android 8.0 Car Stereo Radio Double Din 4GB + 32GB med Navigasjon Sjekk pris på Amazon
PIONEER Pioneer AVH-X4800BS 7 "motorisert DVD-mottaker Sjekk pris på Amazon
Pyle Premium 6,5 \ "dobbel-DIN Android bilstereomottaker med Bluetooth og GPS-navigasjon Sjekk pris på Amazon
Sony Sony XAV-AX100 6.4 "Car Play / Android Auto Media Receiver med Bluetooth Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.