7 beste apper for telefonrengjøring for å frigjøre plass på Android-telefonen din

Gitt den typen alternativer vi har på smarttelefonene våre i disse dager, er det mer enn sannsynlig at de fleste av våre Android-telefoner kjører sakte etter noen måneders aktivering. Dette er ikke nødvendigvis feilen til brukeren eller produsenten, men til noen dårlige apper som spiser opp for mye av RAM-minnet ditt. Takket være allsidigheten til Android-plattformen, finnes det apper der ute som hjelper deg med å kvitte deg med unødvendig søppel fra smarttelefonen eller nettbrettet. Men det er alltid lurt å gjøre due diligence før du laster ned en app. For som de fleste av dere sikkert vet, ender de fleste av disse appene som tilbyr å rydde opp i enheten, mer rot på enheten. Med dette i bakhodet er det viktig å velge de beste appene der ute.

Vi skal snakke om fem apper som vil hjelpe deg med å rydde opp i Android-enheten din og rydde opp litt plass mens du er i gang. De unødvendige filene som tetter sammen telefonen din, vil bli slettet for godt, og gi deg den sårt tiltrengte sjelefredet med telefonen.

Det er viktig å huske at noen av de beste telefonrengjøringsappene fungerer omtrent på samme måte, så det er ingen reell fordel å ha en app fremfor den andre. Men når du laster ned alle appene og prøver dem ut individuelt, bare da kan du skille mellom dem.

Trenger du fortsatt en telefonrengjøringsapp i dag?

For mange år siden var telefonrengjøringsapper en fullstendig nødvendighet. Det var veldig vanskelig å holde hurtigbufferen og lagringsplassen klar på grunn av blant annet tilfeldige midlertidige filer. Imidlertid, med Android Pie nå tilgjengelig på mange telefoner, er alt lagringsrengjøringen nå automatisk og innebygd i selve operativsystemet.

Når det er sagt, er det ikke virkelig behov for telefonrengjøringsapper i disse dager, men hvis du vil ta en rask sveipe på telefonen din i tilfelle, eller å dobbeltsjekke ting, vil det absolutt ikke skade det. Så uten videre, her er en håndfull av våre favorittvalg:

Beste telefonrengjøringsapper for å frigjøre plass på Android-telefonen din

beste telefonrengjøringsappen

1) CCleaner

CCleaner er et av de fremste og gratis merkene for å rydde opp i lagringsplassen din. Det tømmer hurtigbufferen på enheten, og tørker bort unødvendige og midlertidige filer på systemet ditt. Dette frigjør lagringsplassen din for andre ting, som tilleggsapper, flere bilder, videoer, musikk osv.

Det er noen nye funksjoner som gjør CCleaner verdt å se på også. Nå kan du raskt slutte å kjøre oppgaver og rense minne med Task Killer. Det er også en ny app-dvalefunksjon som stopper apper i å kjøre i bakgrunnen til du manuelt åpner dem. Få din kopi til Android gratis.

Last ned den nå: her

beste telefonrengjøringsappen

2) Norton Clean

Norton Clean er et annet utmerket alternativ, og fungerer faktisk ganske likt CCleaner. Hvis du ikke har nok lagringsplass til å ta flere bilder, videoer eller installere apper, kan du bruke Norton til å rydde opp i hurtigbufferen og rense lagringsplassen for å gjenvinne hvilke søppelfiler som har tatt over. Det er en rask, gratis og rask måte å rydde opp i lagringsplassen din.

Denne appen har faktisk et par prosesser som du kan aktivere hver for seg. Du kan velge å enten rense og rydde cache, identifisere og fjerne midlertidige filer, optimalisere minne, og enkelt administrere apper og kvitte deg med bloatware.

Last ned den nå: her

beste telefonrengjøringsappen

3) Rengjør mester

Clean Master kommer fra den populære utvikleren Cheetah Mobile, og hjelper deg med å gi enheten en omfattende opprydding, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at noen av appene eller filene bremser telefonen. Som en bonus kommer den også med en innebygd antivirusfunksjon og en privat bildefunksjon, slik at du kan skjule og kryptere bildene dine fra nysgjerrige øyne. Dette er et nyttig tillegg på appen gitt at telefoner ofte deles med venner eller familie. Appen tilbyr også WiFi-sikkerhet som standard, og varsler deg hvis et nettverk du er i ferd med å bli med, ikke er sikkert eller har en falsk SSID. Appen tilbyr også batterisparing og en "Boost" -funksjon, som frigjør RAM umiddelbart for å øke hastigheten på enheten.

Tillegget av alle disse funksjonene betyr at Clean Master er en omfattende løsning på alle enhetens problemer. Det er med disse funksjonene Clean Master er kjent som en av de beste og mest populære oppryddingsappene for antivirus + enheter tilgjengelig i Play Store akkurat nå. Hvis det er noe negativt med appen, er det at den kommer med annonser om bord. Den beste telefonrengjøringsappen er gratis å laste ned og har ingen kjøp i appen. Clean Master har blitt lastet ned nesten en milliard ganger på Play Store, så det er noe som et flertall av Android-befolkningen bruker.

Last ned den nå: her

4) Super Cleaner

Denne appen er ganske lik i funksjonalitet sammenlignet med appen vi snakket om ovenfor, men kommer med et litt annet sett med funksjoner om bord. I tillegg til å tilby funksjoner som enhetsforsterker og batterisparing, tilbyr Super Cleaner også en standard applås, slik at du kan skjule noen av appene du har på enheten. Dette er en utmerket personvernfunksjon og går utover funksjonen for skjuling av bilder. Appen tilbyr også noe kjent som Game Booster, slik at du kan øke hastigheten på lastetiden på spill, samtidig som du frigjør noe minne. Naturligvis renser det også opp cache- og søppeldataene dine, noe som gir deg den etterlengtede ledige plassen på telefonen. Hvis du oppdager at CPU-en er overopphetet, lar appen prosessoren kjøle seg ned, og kvitte deg med unødig frykt.

Appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0+, noe som ikke er spesielt et problem gitt at de fleste Android-enheter kjører denne versjonen eller nyere. I likhet med appen ovenfor, er denne beste telefonrengjøringsappen gratis å laste ned, men kommer med annonser. Dette er et lite offer å gjøre gitt den typen funksjoner utviklerne tilbyr her.

5) Power Clean

Denne appen har samme funksjonalitet (igjen), men har en intuitiv brukergrensesnitt som lar deg føle den øyeblikkelige følelsen av tilfredshet når du rydder opp enheten. Det vil til og med kvitte seg med gjenværende filer som er igjen etter sletting av en app, så dette kan betraktes som en omfattende løsning på rengjøringsproblemer for enheten. Appen kan også hjelpe deg med å optimalisere lagring av enheter, noe som er et flott verktøy hvis du ønsker å rydde opp litt plass, men ikke vet hva du skal slette. Naturligvis vil appen spørre deg før du sletter filene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste dine dyrebare filer.

Vi foreslår at brukerne flytter bilder og videoer til skyen (Google Foto er et godt alternativ), noe som gir deg friheten til å slette alt på enheten din. Power Clean er gratis å laste ned og er annonsestøttet. Den beste appen for telefonrengjøring krever at enheter som kjører på Android 4.1 eller nyere, fungerer.

6) Super Speed ​​Cleaner

Denne høyt vurderte appen gjør en utmerket jobb med å kvitte seg med søppelfilene fra Android-smarttelefonene dine og lar deg puste lett. De fleste moderne telefoner er kompatible med denne appen, noe som gjør dette til en av de beste appene du kan få akkurat nå. Når det gjelder funksjonalitet, får du det samme utvalget av funksjoner - enhetsopprydding, antivirus, CPU-kjøling, RAM-opprydding, applås osv. Denne appen lar deg også slette noen av de uønskede appene på smarttelefonen din. Hvis du er som meg, vil du ha flere apper på telefonen din enn du kan telle. Denne funksjonen er ekstremt nyttig i det scenariet, ettersom du kan slette appene du sjelden bruker.

Appen kommer gratis, men er annonsestøttet. Utviklerne tilbyr også kjøp i appen, som vil hjelpe deg med å bli kvitt annonsene. Du trenger en Android-enhet med Android 4.0.3 eller nyere for denne appen.

7) Rengjør Android

Hvis du oppdager at telefonen din er ekstremt treg noen dager, kan denne appen være den beste løsningen. Det analyserer smart hvilke apper som bremser enheten din, og lukker dem helt ned, og frigjør dermed dyrebar RAM-plass. Appen kommer også med antivirus, spillorienterte forbedringer og mer. Den beste delen er imidlertid at appen bare tar 3 MB plass på Android-smarttelefonen din, noe som tyder på at den ikke blir for tung på enheten din. Dette er også nyttig for brukere av funksjonstelefoner som ikke har et tungt sett med maskinvare om bord. Én trykk-boost-knappen sørger for at alle laggy-appene er stengt og gir raskere hastighet på enheten din. Appen er gratis å laste ned, selv om du må nøye deg med annonser. Clean My Android er kompatibel med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Dommen på den beste telefonrengjøringsappen

Her har vi fremhevet noen av de beste appene du kan bruke til å rydde opp ekstra plass på Android-enheten din. Med den nyeste versjonen av Android - Android Pie - er ikke rengjøringsmidler som dette egentlig nødvendige, med operativsystemet optimalisert for automatisk å sørge for at enheten din forblir så ren og effektiv som mulig.

Når det er sagt, gjør det aldri vondt å dobbeltsjekke og sørge for med en av appene ovenfor. Har du et favorittsett med telefonrengjøringsapper du bruker? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.