Hvordan fikse Google Pixel 3-anropsproblem: Personen kan ikke høre når samtalen er på høyttaleren

Det er mange former for problemer med å ringe. I dagens innlegg ønsker vi å ta opp et bestemt problem for en Google Pixel 3 som har et taleanropsproblem når du bruker høyttaleren. I utgangspunktet kan den andre enden ikke høre innringeren som bruker høyttaler på samtaler. Hvis du har opplevd dette problemet før, kan du finne ut trinnene du kan prøve nedenfor for å fikse det.

Problem: Google Pixel 3-samtaler på høyttaleren fungerer ikke som den skal

Hei, når jeg ringer folk som bruker høyttaler eller svarer på telefonen ved hjelp av høyttaleralternativet, kan ikke personen i den andre enden høre meg på omtrent 30 sekunder. Jeg får beskjed om at alt de hører er stillhet. Når jeg ringer av høyttaleren, kan de høre meg helt fint, og når jeg er tilbake på høyttaleren er det ok.

Løsning : Å vite årsaken til problemet ditt er ikke greit, men det er en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å identifisere det. Følg våre forslag nedenfor for å vite hvor problemet ligger.

Tvunget omstart

Noen ganger kan midlertidige feil utvikle seg og forårsake problemer som spenner fra mindre irritasjoner til direkte programvarefeil. For å se om Pixel 3 har utviklet en feil etter å ha kjørt en stund, kan du tvinge omstart den. Fremgangsmåten er også kjent som simulert “batteritrekk” og er ment å etterligne effekten av å koble fra batteriet fysisk. Du kan ikke åpenbart fjerne batteriet fra enheten så lett, så dette er det nærmeste du kan gjøre med det. Slik gjør du det:

Trykk og hold inne av / på-knappen i 30 sekunder eller enda mer, og slipp den når logoen vises på skjermen.

I motsetning til andre enheter der du må trykke og holde nede et par taster, trenger du bare strømknappen på Pixel-telefoner og igjen, det er vanskelig å svare på det. Så hvis det faktisk starter opp, ville det være slutten på problemet, men prøv å gjøre det et par ganger til hvis det første forsøket ikke fungerte. Etter det, og enheten din fortsatt ikke svarer, prøv neste løsning.

Installer oppdateringer

Å holde både apper og Android oppdatert er et av de enkleste, men effektive måtene å redusere sjansene for at feil oppstår. Hvis samtaler på høyttaleren fremdeles ikke fungerer som de skal etter en tvungen omstart, er det neste gode å gjøre for å sikre at alle appene kjører den nyeste tilgjengelige versjonen. Noen apper kan forårsake problemer hvis de ikke er riktig kodet for å fungere med en bestemt Android-versjon. Dette blir rettet av utviklere ved å oppdatere produktene sine ettersom de støter på problemer og feil. Sørg for å se etter nye appoppdateringer manuelt i Play Store-appen. Som standard skal Pixel 3 laste ned og installere oppdateringer alene. Hvis du endrer dette før, vil du regelmessig se etter oppdateringer.

For å se etter programvareoppdateringer (for Android OS), kan du gå under Innstillinger> Programvareoppdatering.

Tøm hurtigbufferen til telefonappen

Hvis problemet vedvarer etter installasjon av app- og OS-oppdateringer, er det neste gode å gjøre å tømme telefonappens cache. Slik fungerer det:

 1. Berør og sveip opp fra startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til Innstillinger.
 3. Trykk på Apper og varsler.
 4. Trykk på Se alle xx-appene.
 5. Trykk på den aktuelle appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Tøm hurtigbuffer.
 8. Start Pixel 3 XL på nytt.

Tilbakestill innstillinger for telefonapp til standardinnstillinger

Hvis problemet forblir etter at du har tømt telefonappens cache, bør du prøve å tømme telefonens data. Dette vil sette appen tilbake til fabrikkstatus og forhåpentligvis løse problemet med samtalene dine.

 1. Berør og sveip opp fra startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til Innstillinger.
 3. Trykk på Apper og varsler.
 4. Trykk på Se alle xx-appene.
 5. Trykk på den aktuelle appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data.
 8. Start Pixel 3 XL på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

Et annet feilsøkingstrinn du kan prøve i dette tilfellet er å fjerne Pixel-nettverksinnstillingene for å slette mulige feil konfigurasjoner eller feil. Tilbakestilling av nettverksinnstillinger vil slette alle tidligere tilkoblede wifi-nettverk, wifi-passord, VPN-innstillinger og mobilinnstillinger. Å gjøre det:

 1. Åpne enhetens Innstillinger-app Innstillinger-app.
 2. Trykk på System.
 3. Trykk på Avansert.
 4. Trykk på Tilbakestill alternativer.
 5. Trykk på Tilbakestill Wi-Fi, mobil og Bluetooth.
 6. Hvis du ikke ser “Avansert”, trykker du på Nettverk og internett> Mer t> Tilbakestill Wi-Fi, mobil og Bluetooth.
 7. Trykk på Tilbakestill innstillinger nederst.

Tilbakestill appinnstillinger

Noen brukere klarte å få enheten til å fungere ved å tømme nettverksinnstillingene. Hvis du ikke har prøvd det ennå, er det du trenger å gjøre:

 1. Trykk på pilikonet opp fra startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til Innstillinger-appikonet.
 3. Trykk på System About-ikonet.
 4. Trykk på Tilbakestill alternativ-ikonet.
 5. Velg mellom følgende:
  • Tilbakestill Wi-Fi, mobil og Bluetooth
  • Tilbakestill appinnstillinger
  • Slett alle data (tilbakestilling av fabrikken)
 6. Trykk på TILBAKESTILL INNSTILLINGER. Hvis du blir bedt om det, angir du PIN-kode, passord eller mønster.
 7. Trykk på NULLSTILL INNSTILLINGER for å bekrefte.

Sikkerhetsmodus

En nedlastet app kan forårsake dette problemet. For å sjekke, prøv å starte i sikker modus og se hva som skjer. For å starte opp i sikker modus:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 2. Trykk og hold på Slå av på skjermen.
 3. Trykk på OK.
 4. Når du ser "Sikker modus" nederst på skjermen, må du vente på å se om problemet forsvinner.

Husk at sikker modus blokkerer tredjeparts eller nedlastede apper. Hvis problemet forsvinner i sikker modus, kan du satse på at en av appene har skylden. Slik identifiserer du hvilke av de nedlastede appene dine som forårsaker problemet:

 1. Start enheten på nytt for å avslutte sikker modus.
 2. Avinstaller nylig nedlastede apper en etter en. Start enheten på nytt etter hver fjerning. Se om fjerning av appen løste problemet.
 3. Når du har fjernet appen som forårsaker problemet, kan du installere de andre appene du fjernet på nytt.

Fabrikkinnstilling

Hvis alle feilsøkingstrinnene ovenfor ikke løser fryseproblemet på Pixel 3, er det siste feilsøkingstrinnet du kan gjøre, å tørke det. På denne måten kan du returnere alle programvareinnstillinger til standardinnstillingene i ett slag. Hvis årsaken til problemet er programvarerelatert, vil tilbakestilling av fabrikken mest sannsynlig hjelpe.

Slik tilbakestiller du Pixel 3 til fabrikken:

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data.
 2. Sørg for å kjenne brukernavnet og passordet for Google-kontoen i telefonen.
 3. Åpne Innstillinger-appen.
 4. Trykk på System.
 5. Trykk på Avansert.
 6. Trykk på Tilbakestill alternativer.
 7. Trykk på Slett alle data (fabrikkinnstilling) og deretter Tilbakestill telefon. Om nødvendig, skriv inn PIN-koden, mønsteret eller passordet ditt.
 8. For å slette all data fra telefonens interne lagring, trykk på Slett alt.
 9. Når telefonen er slettet, velger du alternativet for å starte på nytt.
 10. Sett opp telefonen og gjenopprett sikkerhetskopierte data.

Bruk en annen telefonapp

Hvis problemet ennå ikke er løst på dette punktet, er det eneste andre trinnet du kan gjøre for å løse mulig telefonapp-problem ved å bruke en annen app. Det kan være en kodingsfeil som påvirker den gjeldende telefonappen. Å bytte til en ny kan hjelpe deg med å fikse det. Det er mange apper du kan bruke til å ringe i Play-butikken. Velg en (vær sikker på at den er fra en anerkjent utvikler og har mange gode anmeldelser) og bruk den til å ringe på høyttaleren. Hvis det fungerer, er den nåværende appen du sannsynligvis dårlig, og kan kreve en oppdatering.

Snakk med nettoperatøren

Det kan ikke hjelpe å fortelle nettverksoperatøren om dette problemet hvis telefonen ikke kom fra dem. Imidlertid, hvis Pixel 3 er en del av abonnementet ditt (transportørmerket) og de ga det til deg, kan det være lurt å jobbe med dem for å finne ut årsaken til problemet. Carrier-merkede enheter kjører firmware og apper som vanligvis er utviklet av operatører selv. Ethvert kodingsproblem som et av disse produktene støter på, kan henvises til dem for kontroll og oppløsning.