Løst Samsung Galaxy S8 tekstmeldingsapp er treg

#Samsung #Galaxy # S8 er en flaggskiptelefon som ble utgitt i fjor, og som er ganske populær blant forbrukerne. Den store 5,8-tommers skjermen med et sideforhold på 18,5: 9 gjør den flott for tekstmeldinger med én hånd. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S8-tekstmeldingsappen er langsom og andre relaterte problemer.

S8 tekstmeldingsapp er treg

Problem: Jeg er ekstremt frustrert over min Samsung Galaxy S8 fordi Messages-appen er treg til å vise alle samtaler, vise individuelle samtaler, vise tastaturet, vise skrevne bokstaver og sende meldinger. Jeg har også problemer med å motta gruppemeldinger og bilder, spesielt fra iOS-enheter. Hjelp meg med å løse disse problemene. Jeg vil ikke kjøpe en ny telefon, men jeg har liten tålmodighet for den hengende Messages-appen.

Løsning: Noen ganger kan forsinkelsen i meldingsappen skyldes korrupte midlertidige data i appen. For å sjekke om dette er tilfelle, må du tømme hurtigbufferen og dataene til meldingsappen fra applikasjonsbehandling. Hvis problemet fremdeles oppstår etter dette, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Start telefonen i sikkermodus, og kontroller om problemet oppstår i denne modusen. Hvis ikke, har du kanskje lastet ned en app som forårsaker dette problemet. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S8-kontakt vises som internasjonalt nummer

Problem: Jeg tok nylig min kanadiske kjøpte S8 med meg til Australia, og fikk et nytt SIM-kort fra Telstra. Jeg har nå et lokalt nummer. når jeg sender en venn (bare henne) tekst på hennes lokale nummer, går teksten bra. Men når hun tekster meg tilbake, tørker det henne som en kontakt fra telefonen min og dukker opp som et internasjonalt nummer. Da klarer jeg ikke å sende henne en tekstmelding! Jeg har prøvd å slette henne som en kontakt og lagre, men det fortsetter å skje. Har også problemer med å sende sms internasjonalt. Det forholder seg til hvordan numre lagres i telefonkontaktene mine. Jeg har prøvd å oppdatere kontaktene mine slik at alle numrene har samme format, men noen av dem lagrer vellykket og fungerer, mens andre ikke gjør det. For å sende en tekstmelding til Canada lagrer jeg for eksempel nummeret som 1 604 989 098. I noen tilfeller fungerer dette, og i andre gjør det ikke det.Jeg merker at noen av tallene som er skrevet inn lagrer med et + -tegn før 1 dvs. +1 604 og andre ikke. Men jeg ser ikke ut til å kontrollere dette. Hjelp meg, det gjør meg gal! Takk

Løsning: Du bør prøve å slette nummeret til vennen din, ikke bare fra telefonen, men også den som er lagret i skyen (Google Kontakter). Når du er slettet, kan du prøve å lagre nummeret igjen.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, foreslår jeg at du tar sikkerhetskopi av telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken, siden telefonen din kan ha programvare installert som forårsaker dette problemet.

S8 kan ikke svare på tekstsamtale av kontakt

Problem: På min Samsung Galaxy S8 har jeg en enkelt kontakt hvis tekster jeg ikke kan svare på med suksess etter at jeg har lukket “tråden” hvis det er det riktige ordet og sendt en tekstmelding til noen andre. Før jeg gjør det, når jeg ser på samtalelisten min, vises kontaktnavnet hans i listen. Etter at jeg har sendt SMS til noen andre, vises bare telefonnummeret hans. Hvis jeg svarer, åpner du det og svarer, han mottar aldri teksten, men jeg får ikke en feilmelding. Jeg må starte en samtale med ham for at han skal få det. Det legger denne samtalen til den eksisterende tråden, og navnet hans er der igjen midlertidig. Jeg har prøvd å fjerne ham og legge ham til på nytt i kontaktene mine, men det fungerte ikke.

Løsning: Den beste måten å løse dette problemet på er å først fjerne hurtigbufferen og dataene til tekstmeldingsappen fra applikasjonsbehandling. Når dette er gjort, sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, anbefaler jeg at du gjør en tilbakestillingsannonse, dette kan allerede være forårsaket av en programvarefeil. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

S8 laster ikke ned bildemelding etter programvareoppdatering

Problem: Jeg oppdaterte S8 for at & t for noen dager siden nå når jeg får et bilde som jeg ikke kan se det. Det prøver å laste ned og gjør det aldri. Dette problemet kan etter oppdateringen Kan du hjelpe meg snill ASAP Takk

Løsning: Det er veldig sannsynlig at problemet skyldes feil APN-innstilling. For AT&T bør APN-innstillingene nedenfor være de som brukes av telefonen din.

 • Navn: NXTGENPHONE
 • APN: NXTGENPHONE
 • Proxy: Ikke angitt
 • Port: Ikke satt
 • Brukernavn: Ikke angitt
 • Passord: Ikke angitt
 • Server: Ikke satt
 • MMSC: //mmsc.mobile.att.net
 • MMS-proxy: proxy.mobile.att.net  
 • MMS-port: 80
 • MCC: 310
 • MNC: 410
 • Autentiseringstype: Ingen
 • APN-type: standard, mms, supl, hipri
 • APN-protokoll: IPv4
 • Bærer: Uspesifisert