Hvordan fikse Samsung Galaxy S4 som fortsetter å slå av seg selv og andre strømrelaterte problemer

Vi har mottatt flere e-poster fra eiere av Samsung Galaxy S4 (#Samsung # GalaxyS4) hvis telefoner nå startes tilfeldig. Dette problemet kan være forårsaket av et sviktende batteri, krasjende apper eller et fastvareproblem, og jeg vil takle alle disse i dette innlegget.

Samsung-Galaxy-S4-holder omstart

Det er tre problemer jeg vil sitere i dette innlegget, og hver av dem representerer hver mulig årsak jeg nevnte ovenfor. Den første beskriver S4 for å slå seg av på egenhånd, og når den kommer på igjen, viser batteriprosenten at den har tappet så mye over en så kort periode.

Det andre problemet antyder at det egentlig er firmwaren som forårsaker problemet siden det begynte å skje etter en oppdatering. Det er faktisk fornuftig fordi oppdateringer ofte forårsaker korrupsjon i noen av cachene og / eller dataene, noe som vil føre til ytelsesrelaterte problemer, inkludert tilfeldige omstart.

Til slutt er det tredje problemet litt komplisert ettersom det utløses av flere apper som muligens krasjer samtidig. Jeg har sett dette problemet mange ganger allerede, og jeg vet at noen apper i stor grad kan påvirke ytelsen til telefonen til det punktet at den vil fryse, slå av eller starte på nytt tilfeldig.

 • Galaxy S4 starter på nytt, batteriprosenten faller
 • Galaxy S4 starter tilfeldig på nytt etter firmwareoppdatering
 • Galaxy S4 viser feil, fryser og starter deretter på nytt

Før du går videre, hvis du har andre problemer med telefonen din, må du gå til feilsøkingssiden vi har konfigurert for Samsung Galaxy S4, da den inneholder hundrevis av løsninger på problemene vi allerede har adressert tidligere. Vi har kanskje adressert din bekymring allerede, så prøv å finne problemer relatert til deg og følg forslagene vi ga. Hvis de ikke vil fungere for deg, kan du gjerne kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet for Android-spørsmål.

Galaxy S4 starter på nytt, batteriprosenten faller

Problem : Min Samsung Galaxy S4 fortsetter å slå av seg selv hele tiden, den kan være på 100% og slås av. Når telefonen slo på igjen ikke lenger ville være på 100%, kan det være på 60-tallet noen ganger mindre, noen ganger mer. Når telefonen slås av, går den til oppstartsskjermen og blir deretter tom igjen. Denne prosessen gjentas om og om igjen. For å få det til å gå tilbake til det normale, måtte jeg koble det til en lader, og det ville slått på, men nå når jeg kobler laderen til, skjer det samme når oppstartsskjermen vises. Hvorfor skjer dette?

Når jeg går på kameraet for å ta et bilde hvis det ekte kameraet er på, fungerer det, men når jeg bytter til frontkameraet, viser skjermen enten det siste bakkameraet stod overfor, eller når jeg slår av kameraet og på igjen og foran vendt kamera er på, vil det bare være en svart skjerm.

Telefonen min er fortsatt i garantien, hvis jeg får en ny telefon eller bytter ut batteriet. Hvis du bytter batteri, løser dette kameraet problemet?

Feilsøking : Ofte tillater tjenesteleverandører og forhandlere bare en 15-dagers frist for å erstatte telefonen med en ny enhet. Utover det betyr garantien at du bare får en gratis tjeneste så lenge skaden er garantert. Så muligheten for å få en ny telefon er ikke utelukket om enheten din er mer enn 15 dager, noe jeg tror det er.

Nå, om problemet ditt, er det åpenbart batteriet. Jeg er ikke sikker på hvor mange ganger telefonen slår seg av eller starter på nytt hver dag, men hvis det allerede skjer to eller tre ganger, kan firmwaren ha noe å gjøre med det. I dette tilfellet er det første du bør gjøre å prøve soft reset (batteritrekk).

 1. Fjern bakdekselet og trekk ut batteriet.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen i 30 sekunder.
 3. Bytt ut batteriet og deretter bakdekselet.
 4. Slå på telefonen.
 5. Følg nå nøye med om telefonen fortsatt vil slå seg av eller starte på nytt.

Men hvis problemet oppstår mange ganger om dagen, si 5 ganger eller mer, er det sikkert et batteriproblem. Siden du ikke kunne få en ny telefon, er det best å kjøpe et nytt batteri å løse dette problemet.

Galaxy S4 starter tilfeldig på nytt etter firmwareoppdatering

Problem : Hei, jeg har nylig oppdatert av Samsung Galaxy S4, og siden da fortsetter den å slå av seg selv og starte den på nytt. Det er tilfeller når telefonen fryser i flere sekunder til et minutt (tror jeg), så vil den starte på nytt. Det skjer flere ganger om dagen, og jeg er sikker på at dette problemet ikke skjedde før oppdateringen. Jeg er tapt her fordi jeg egentlig ikke er så teknisk, og jeg trenger telefonen min for en jobb. Jeg har fortsatt mer enn seks måneder igjen av kontrakten før jeg kan oppgradere, så i utgangspunktet må jeg få mest mulig ut av denne telefonen. Jeg trenger ekspertisen din på dette. Takk skal du ha! All hjelp vil sikkert bli satt pris på.

Feilsøking : Som jeg sa tidligere, kan korrupte cacher og data i systemet i stor grad påvirke ytelsen til telefonen. Faktisk opplevde mange brukere omstart og automatisk avstenging etter firmwareoppdateringer, spesielt store. Men siden vi egentlig ikke vet sikkert om bare cachene ble berørt, må vi utføre en generell feilsøkingsprosedyre, og den bør begynne med å tørke cachepartisjonen.

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast, Av / på-knapp
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsett å trykke og holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge. Telefonen starter automatisk på nytt etter at hurtigbufferen er tørket.

Etter prosedyren må du følge Galaxy S4 nøye for å vite om problemet ble løst. Hvis ikke, har du ikke noe annet alternativ enn å utføre en hovedtilbakestilling. Men før du gjør det, må du sikkerhetskopiere alle viktige data og filer som er lagret i telefonens interne lagring, da de alle vil bli slettet.

 1. Slå av telefonen.
 2. Hold nede Strøm-, Volum opp- og Hjem-knappene samtidig i omtrent 10 sekunder. Slipp dem når Android-logoen vises på skjermen. Dette vil åpne opp / tilbakestill-menyen.
 3. For å navigere gjennom denne menyen, bruk volum opp / ned-knappene for å bla opp og ned og av / på-knappen for å bekrefte valg.
 4. Bla ned og velg Tørk av data / tilbakestilling av fabrikk.
 5. Rull ned og velg Ja - Slett alle brukerdata.
 6. Når du blir bedt om det, blar du til og velger Start systemet på nytt. Telefonen starter deretter på nytt til fabrikkinnstillingene.

Tilbakestillingen vil løse problemet helt sikkert, ellers trenger du noen som vet hvordan man kan blinke en fastvare og få den installert på nytt på telefonen.

Galaxy S4 viser feil, fryser og starter deretter på nytt

Problem : Jeg har allerede en Galaxy S4 som er mer enn to år gammel, og som for sent begynte det å vise en rekke feil relatert til noen apper som sluttet å fungere. Da vil telefonen fryse og henge noen ganger. Men mesteparten av tiden når disse feilene dukker opp, vil telefonen starte på nytt. Det mest irriterende er at problemet kan skje selv om jeg er i samtale. Det skjedde allerede flere ganger at innringerne mine trodde jeg droppet samtalene, noe jeg ikke gjorde. Hvordan kan jeg løse dette problemet uten å dra på tur til en tekniker eller betale for noen tjenester? Takk skal du ha!

Feilsøking : La oss nå gå til noen mer kompliserte problemer. Det at det er feil som stadig dukker opp, er tydelig at noen apper har konflikter med fastvaren. Brukerne nevnte ikke om problemet startet etter en oppdatering, fordi hvis det gjorde det, vil dette problemet løses ved å følge prosedyrene ovenfor.

For tankene som vil vite mer, er det imidlertid en måte å vite om det bare er appene som forårsaker tilfeldig omstart eller firmware, å starte telefonen i sikker modus.

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når Samsung Galaxy S4-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-knappen.
 4. Så snart du slipper av / på-knappen, trykk og hold nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til telefonen har fullført omstartsprosessen.
 6. Hvis du kan lese 'Sikker modus' nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-tasten. Ellers gjenta prosessen til du kan starte telefonen i sikkermodus.

Hvis feilene fremdeles vises og telefonen fortsatt starter på nytt, betyr det at problemet er med fastvaren, og hovedtilbakestillingen (trinnvise instruksjoner ovenfor) kan fikse det. Imidlertid, hvis telefonen fungerer normalt i sikker modus, betyr det at bare noen av tredjepartsappene krasjer og forårsaker omstart. En måte å vite hvilken er å gå gjennom hver feil og få navnet på hver app som er nevnt. Og så kan du fortsette og avinstallere dem. Hvis det er mange av dem, og du ikke egentlig vil avinstallere hver problematisk en etter en, så sikkerhetskopier dataene dine og følg instruksjonene om hvordan du kan tilbakestille telefonen. Det vil gjøre det.

Jeg håper dette innlegget kan hjelpe deg på den ene eller andre måten. Takk for at du leser, og vi ønsker deg alt godt.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.