Samsung Galaxy S4-telefonlagring har ikke nok problemer med problemet og andre relaterte problemer

En av grunnene til at folk får Android-enheter, er på grunn av den enkle måten å utvide tilgjengelig lagringsplass på. En person kan få en telefon som #Samsung Galaxy # S4 med en baselagring på 16 GB, men kan deretter øke dette ytterligere ved å legge til et microSD-kort. S4 har plass til et microSD-kort på opptil 64 GB, som er nok til å lagre flere videoer, bilder og musikk. Det er imidlertid tilfeller der det kan oppstå problemer med telefonlagring på denne telefonen. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S4-telefonlagring ikke har nok plassproblemer og andre relaterte problemer. Vi har samlet flere utgaver av denne typen sendt til oss av våre lesere og har adressert dem nedenfor.

Samsung Galaxy s4

Hvis du eier en Samsung Galaxy S4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S4 Telefonlagring har ikke nok plass

Problem:God ettermiddag så artikkelen din - Slik løser du vanlige problemer med Samsung Galaxy S4 og feil - online. Det er veldig informativt. Men jeg klarte ikke å finne en løsning på problemet mitt. Jeg bruker en Samsung Galaxy S4 mini. Jeg har nettopp kjøpt den. Telefonen har intern lagring på 32Gig og RAM på 1.5Gig. Problemet med det er at når jeg prøver å bruke kamera eller motta filer, vil det si "Telefonlagringen har ikke nok plass." Jeg ble overrasket og forvirret. Da jeg sjekket "lagring" under "innstillinger", viste det "Total intern lagring: 32,00 GB." “Tilgjengelig 31,99 GB.” Så jeg vet ikke hvorfor det ikke er nok plass når jeg fremdeles har 31,99 GB ledig i intern lagring. Men jeg oppdaget noe da jeg sjekket under "Mine filer", det viste "Telefonlagring" som "Total plass: 12,15 MB" og "Tilgjengelig: 1,7 MB.”Dette viser at virkelig“ Telefonlagringen ikke har nok plass. ” Min videre sjekk fikk meg til å innse at alle mine få medier er under "Mine filer", som er en mappe i "RAM". Problemet mitt er at hvordan kan jeg flytte filene mine til "Intern lagring" på 32 GB, det er fortsatt 31,99 GB gratis.

Løsning: Når telefonen din ikke har nok lagringsplass, er det første du vil gjøre, å sjekke om visse apper bruker litt plass ved å lagre data. Å gå til applikasjonsbehandling og sjekke datalagring for hver app vil gi deg en ide om hvor stor plass hver app bruker. Hvis du har mange apper, kan dette ta litt tid. Hvis en app bruker mye plass, kan du tømme hurtigbufferen og dataene. Du kan også gå til lagringsinnstillingen på telefonen din og deretter klikke på hurtigbufrede data. Du vil da bli presentert for et alternativ for å tømme hurtigbufrede data, i så fall bør du velge ok.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, start telefonen i gjenopprettingsmodus, og tøm deretter cachepartisjonen. Start telefonen på nytt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

S4 microSD-kort holder på å demontere

Problem: i flere måneder har det ikke vært noe problem å bruke SD-kortet til standard musikkspiller da det plutselig sluttet å registrere SD. Halv kvelden fikk jeg gjentatte meldinger om det demontering og så ingenting. Kortet er IKKE ødelagt og leser finne på flere andre enheter og datamaskinen min. det er et SanDisk 64 GB-kort. Jeg startet telefonen gjentatte ganger på nytt, fjernet kortet som ble prøvd i sikker modus og til og med en systemtilbakestilling, og det vil ikke lese noe SD-kort jeg prøver.

Løsning: Hvis du allerede har utført en tilbakestilling av fabrikken og også prøvd flere microSD-kort på telefonen din, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. Prøv å blåse microSD-kortsporet først med en boks med trykkluft. Dette vil fjerne skitt eller rusk som kan forårsake dette problemet. Sett inn kortet og sjekk om problemet fremdeles oppstår. Hvis den gjør det, foreslår jeg at du sjekker telefonen din ved et autorisert servicesenter. SIM-kortholderen / minnebrettet kan bli skadet og må byttes ut. Denne komponenten koster vanligvis mindre enn $ 10 over på Amazon.

S4 Lagringsplass som går tom

Problem: Jeg har to ikoner på den øverste linjen. Den ene sier at telefonminnet er fullt. Den andre sier at lagringsplass går tom. Jeg har slettet noen få apper, og jeg har prøvd å slette tekstmeldinger, men det tillater meg ikke å slette tekstmeldinger. Og noen ganger dukker det tilfeldig opp mens jeg prøver å slette ting, sier at noen i tråd med dette programmet har stoppet, vil du avslutte. Og det vil være relatert til hva jeg prøver å slette. Det ser i utgangspunktet ut som det prøver, men så er det akkurat som å nei, jeg skal lukke det og ikke gjøre det du ba om.

Løsning: Det ser ut til at telefonen går tom for lagringsplass og samtidig opplever noen programvarefeil. For å raskt løse dette problemet må du sikkerhetskopiere telefondataene dine først. Jeg foreslår at du gjør dette ved hjelp av Kies eller Smart Switch. Når du har sikkerhetskopiert dataene dine, gjør du en tilbakestilling av fabrikken umiddelbart. Kontroller om problemene fortsatt oppstår etter tilbakestillingen.

S4 Lagringsplass som er tom

Problem: Så jeg har lastet ned mange ting til "nedlastinger" -appen min. Du vet, den med den grønne pilen? Og det har tatt for mye plass. Så jeg fjernet alt innhold fra det fordi jeg ikke lenger trengte det. Jeg trodde at alt skulle gå bra, og ventet på at varselet om "lagringsplassen var lite" forsvant. Og det gjorde ikke det. Telefonen min sier fortsatt at jeg har 4 g innhold i "nedlastingsfilen", men jeg har slettet alt. Hjelp meg med å guide meg til en løsning som løser dette problemet.

Løsning: Du kan sjekke om noen nedlastede filer fortsatt er tilstede på enheten din ved hjelp av en filbehandling-app. Disse filene er vanligvis til stede i nedlastingsmappen. Hvis du ser noen filer til stede, sjekk hvilken fil det er før du sletter den.

For ikke å slette noen viktig fil på telefonen, kan du også starte den i gjenopprettingsmodus og deretter tørke cachepartisjonen. Dette vil slette de midlertidige dataene som er lagret på enheten din, og som kan bli store på kort tid.

Hvis du fortsatt har problemer med at lagringsplassen er lav på dette tidspunktet, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

S4 minne fullt

Problem: Telefonen viser 10 GB brukt ennå, sier minne fullt, noen funksjoner vil ikke fungere. Jeg har hard reset-telefon flere ganger. Det fungerer bra i noen timer og sier minne fullt. Når det er god plass. Alt bilde og slikt på et 64 GB SD-kort. Telefonen er en 16 GB.

Løsning: Prøv å sikkerhetskopiere telefondataene, og tørk deretter cachepartisjonen på telefonen din, og følg dette opp med en tilbakestilling fra fabrikken fra gjenopprettingsmodus. Når dette er gjort, må du ikke installere noe på telefonen din ennå. Observer først hvis problemet fremdeles oppstår. Hvis det ikke gjør det, installerer du appene på nytt. Sørg for å sjekke hvor mye plass appen bruker fra applikasjonsbehandling. Hvis du installerer flere spill på telefonen din, er det veldig sannsynlig at du vil gå tom for lagringsplass.

S4 Lagringsplass blir lav

Problem: Hei, når jeg kobler Samsung S4 til PC-en, vises "561 MB fri for 9,22 GB" i rødt. Hva kan jeg gjøre med det. Jeg har veldig få bilder og ingen musikk på den. Det er viktig? Takk

Løsning: Selv om 561 MB lagringsplass er fortsatt stor (du kan fortsatt lagre noen hundre bilder med denne plassen), kan du frigjøre mer plass på enheten ved å tørke cachepartisjonen fra gjenopprettingsmodus. Dette vil slette de midlertidige filene som er lagret på telefonen din.

Hvis du har apper du ikke egentlig bruker, kan du avinstallere dette også for å frigjøre mer plass.

S4 Kan ikke få tilgang til microSD-kort

Problem: Jeg har hatt denne telefonen i et år med det samme SD-kortet som har fungert bra. Det begynner å vise denne feilen, og jeg får ikke tilgang til kortet nå.

Løsning: Ta ut microSD-kortet og la datamaskinen lese det. Du bør også prøve å sette inn et annet microSD-kort i telefonen.

Hvis microSD-kortet ikke kan leses av datamaskinen, kan det allerede være ødelagt. Bytt ut dette med en ny.

Hvis det kan leses av datamaskinen, kan problemet være med telefonen. Prøv å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus, og sjekk om microSD-kortet kan leses. Hvis det ikke kan leses, fortsett med å sikkerhetskopiere telefondataene, og foreta en tilbakestilling av fabrikken.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.