Samsung Galaxy Watch synkroniseres ikke ordentlig med telefonen

Mens Samsung Galaxy Watch er en frittstående enhet som du kan bruke uten noen annen enhet, er det funksjoner du kan dra full nytte av hvis den er koblet til en smarttelefon mye mer hvis den er koblet til en annen Samsung-telefon.

Noen brukere klaget imidlertid over at klokken deres ikke synkroniseres ordentlig med telefonen med noen data som ikke overføres mens den er i bruk. Forbindelsen mellom denne enheten og telefonen den er koblet til er via Bluetooth, så den er egentlig ikke så stabil. Når det er sagt, vil jeg dele prosedyrene du kan bruke for å løse slike problemer.

Men før du går videre, hvis du leter etter en løsning på et annet problem, kan du gå inn på feilsøkingssiden for Galaxy Watch, siden vi allerede har adressert noen av de vanligste problemene med denne enheten. Vi har kanskje allerede publisert artikler som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Dette er ting du kan gjøre hvis Galaxy Watch ikke lenger synkroniseres med telefonen ...

  1. Koble klokken fra telefonen og start begge enhetene på nytt.
  2. Forsikre deg om at telefonen er satt til å videreformidle informasjon til klokken din.
  3. Forsikre deg om at Samsung Health-appen er oppdatert.
  4. Tøm appbufferen for Galaxy Wearable og Samsung Health.
  5. Tilbakestill klokken og telefonen.

Det første du må gjøre er å oppdatere forbindelsen mellom telefonen og klokken din. For å gjøre dette må du koble dem fra hverandre og deretter starte dem begge på nytt. For å koble dem, gå til Apper> Galaxy Wearable> Flere alternativer> Koble fra. Når begge enhetene har startet på nytt og er aktive, kobler du dem på nytt og ser om de synkroniseres riktig nå.

Hvis du kobler til en Samsung-telefon, åpner du Galaxy Wearable-appen. Trykk på Flere alternativer og deretter på Koble til ny enhet. Velg deretter klokken din fra listen. Følg instruksjonene på skjermen for å koble klokken og telefonen.

Den neste tingen du bør gjøre er å sørge for at telefonen er riktig innstilt til å videreformidle informasjon til klokken din. Sistnevnte må være synlig for telefonen din, og begge skal være riktig tilkoblet. Naviger til Trinn> Flere alternativer> Vis trinntalldataene dine, og velg deretter klokken din.

På smarttelefonen din kan du prøve å finne ut om Samsung Health-applikasjonen må oppdateres. Du må åpne Google Play Store, gå til Mine apper og deretter finne ut om det er en oppdatering tilgjengelig. Hvis appen er oppdatert, fortsett til neste løsning.

Tøm hurtigbufferen til både Galaxy Wearable og Samsung Health for å sikre at problemet ikke skyldes noen dårlige hurtigbufrede filer. Du kan gjøre dette via Innstillinger> Programbehandling. Å rydde hurtigbufferen er nok til å rette opp mindre appproblemer, men hvis du velger å tømme dataene, må du pare eller koble klokken til telefonen igjen.

Til slutt, hvis alt annet mislykkes, må du nullstille Galaxy Watch først, og hvis det ikke løser problemet, kan du prøve å tilbakestille telefonen også.

Jeg håper at dette hvordan-innlegget har hjulpet deg på en eller annen måte. Hjelp oss med å spre ordet ved å dele dette innlegget til dine venner eller folk som også kan ha lignende problemer. Takk for at du leste!

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.