Løst Samsung Galaxy S9 kunne ikke sende tekstmeldingsfeil

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi tar sikte på å hjelpe leserne våre som eier #Samsung #Galaxy # S9 med å løse problemene de opplever med telefonen. Dette er et flaggskip som ble utgitt tidlig i år, og som har en lignende design som fjorårets S8-modell, men kommer med oppgraderte maskinvarekomponenter. Denne enheten bruker nå den kraftige Snapdragon 845-prosessoren som sammen med 4 GB RAM gjør at telefonen kjører apper jevnt. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S9 som ikke kan sende tekstmeldingsfeil og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S9 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S9 kunne ikke sende tekstmeldingsfeil

Problem: Jeg har en Samsung Galaxy S9, og jeg har ikke klart å sende tekster de siste to dagene. Jeg får en feilmelding som sier "kan ikke sende tekst". Ingenting har endret seg på telefonen min så vidt jeg vet, og telefonsignalet mitt er bra. Jeg kan ringe og motta telefonsamtaler, men jeg kan ikke sende tekster! Jeg har prøvd en myk tilbakestilling, og fjernet og satt inn SIM-kortet, men fortsatt ingenting.

Løsning: Noen ganger kan dette problemet skyldes at kontoen din ikke kan sende en tekstmelding. For dette spesielle problemet, bør du prøve å sjekke med operatøren din om kontoen din er i stand til å sende ut en tekstmelding. Hvis det ikke er noe problem med kontoen din, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Forsikre deg om at du har et godt nettverkssignal.
 • Prøv å gå til et annet område og sjekk om det samme problemet oppstår. Hvis ikke, kan det være et problem med nettverket i området der du opplever problemet.
 • Prøv å sjekke om problemet oppstår når telefonen startes i sikkermodus. Hvis ikke, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du umiddelbart sjekke om problemet fortsatt oppstår.

S9 tekstmeldingsvarsler har sluttet å virke

Problem: Hallo! Helt siden jeg oppdaterte programvaren på Samsung Galaxy S9, har tekstmeldingsvarslene mine sluttet å fungere skikkelig. I hovedsak, når jeg først får en tekst, får jeg de normale varslene på låseskjermen, trykkskjermen og litt 1 på appikonet. Men når jeg først har åpnet messenger-appen (standard som følger med telefonen), selv om jeg IKKE åpner teksten, og deretter avslutter, går alle disse varslingene bort. Så da vil jeg glemme at den uåpnede teksten er der. Jeg har tilbakestilt fabrikken, byttet ut SIM-kortet, byttet ut telefonen tre ganger, og fikk nettopp s9 i morges. Men det er fortsatt ikke løst. Teknikerne på T-Mobile kan ikke identifisere problemet - det må være en kombinasjon av programvare, en app jeg har og SIM-kortet mitt. Siden det ikke vil hjelpe å få en ny Samsung,må jeg bytte til iPhone? Eller bytte transportør? Tanker?

Løsning: Siden du allerede har eliminert de fleste av de mulige årsakene til dette problemet, ser det ut til at dette er forårsaket av en feil i den nye programvaren som du lastet ned i telefonen. Den eneste måten dette kan løses på er om Samsung lanserer en fremtidig oppdatering som kommer med en oppdatering for akkurat dette problemet.

S9-tastaturet har stoppet arbeidsfeilen

Problem: Jeg kan ikke sende tekst fordi tastaturet har sluttet å fungere. Jeg prøvde å google det, men ingen av løsningene ser ut til å være for telefonen min fordi jeg ikke finner den rette sekvensen som får meg dit jeg må gå for å fikse det. Hvert par sekunder får jeg et popup-vindu som sier "Samsung-tastaturet fortsetter å stoppe." Kan du være så snill å hjelpe meg? Takk.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å tømme hurtigbufferen til tastaturappen fra applikasjonsbehandling, da korrupte data i appen kan forårsake problemet.

 • Sveip opp eller ned fra midten av skjermen fra startskjermen for å få tilgang til appskjermen.
 • Naviger til Innstillinger og deretter Apper
 • Forsikre deg om at alle apper er valgt (øverst til venstre).
 • Finn og velg deretter tastaturappen.
 • Trykk på Lagring.
 • Trykk på CLEAR CACHE.

Når dette er gjort, prøv å sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, fortsett med de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Prøv å sjekke om problemet vil oppstå i sikkermodus. Hvis ikke, kan det skyldes en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Prøv å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Når dette er nede, start telefonen på nytt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er din siste fremgangsmåte å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken.

S9-gruppemeldinger ankommer som separate tekstmeldinger

Problem: Jeg får gruppemeldinger fra jobb. noen av medlemmene fra gruppen er i kontaktene mine og andre ikke. Hver gang jeg får en melding fra samme gruppe, får jeg den som en egen tekst. det spiller ingen rolle om personen som sender teksten i den gruppen er i kontakten min eller ikke. alle svar kommer som en egen tekst. Er det mulig å fikse dette så alle meldinger kommer i 1 melding.

Løsning: For dette spesifikke problemet må du sørge for at du har et aktivt mobildatabonnement og at telefonen har de riktige APN-innstillingene installert. Følg trinnene nedenfor for å sende en melding til en gruppe.

 • Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 • Trykk på meldingsikonet.
 • Trykk på ikonet Skriv.
 • Trykk på Grupper-fanen.
 • Trykk på gruppen du vil sende meldingen til.
 • Trykk på Alle eller velg mottakere manuelt.
 • Trykk på KOMPOSER.
 • Skriv inn meldingstekst i gruppesamtalen.
 • Trykk på Send-ikonet.

Du skal kunne få svaret som en gruppemelding i stedet for som individuelle meldinger.