5 beste renere apper for Android

Mens Android har sine fordeler over andre mobile plattformer, er det også noen åpenbare begrensninger. Enheter har en tendens til å bli tregere på overtid. Så snart ett år begynner telefonen å forsinke og appene åpnes tregere enn vanlig. Dette, til tross for Googles mange anstrengelser, er fortsatt en av de viktigste bekymringene for Android-brukere. Imidlertid kan disse problemene raskt løses med en tredjepart Best Cleaner Apps for Android i Play Store.

Disse er kjent som enhetsrensere-apper, og disse har en tendens til å lukke alle bakgrunnsoppgavene, slette cache-filer og annet unødvendig rot fra smarttelefonen eller nettbrettet. Hvis du har en enhet som sliter med å holde tritt med hastigheten din, tror vi de beste renere appene til Android vil komme til nytte. Vi skal snakke om noen av de beste telefonrengjøringsappene som er tilgjengelige på Android. Du kan være klar over noen av disse navnene, men vi har sørget for å ta med noen lite kjente navn på listen.

Beste renere apper for Android

beste telefonrengjøringsappen

1) GO Speed

GO Speed ​​(av produsentene av GO Keyboard) er rangert som verdens optimaliseringsapp i verden, og er en utrolig populær app for opprydding av apparater med over 10 millioner installasjoner så langt. Den kommer med et bredt sett med funksjoner, hvorav noen finner du i den nevnte oppryddingsappen. Den økende teknologien er tilsynelatende 50% bedre enn hva flere konkurrenter tilbyr, noe som er ganske bra med tanke på antall booster-apper som er tilgjengelige i Play Store.

I tillegg til å øke smarttelefonen eller nettbrettet, gir appen også en applås som standard, slik at du kan beskytte appene dine mot nysgjerrige øyne med et mønster eller PIN-lås. Appen kan raskt se etter apper som er ubrukt i lang tid, og vil anbefale deg å slette dem for å lagre lagring på smarttelefonen din. Selskapets algoritmer kan angivelig øke telefonen din med 60%. Dette er en gratis app, men det er annonser om bord. Du trenger en Android-enhet som kjører versjon 4.1 eller nyere for å bruke denne appen.

Last ned den nå: her

beste telefonrengjøringsappen

2) Rengjør mester

Nok en annen populær utvikler, Cheetah Mobile, har sin egen oppryddingsapp for Android, bare kjent som Clean Master. I tillegg til å rydde opp i enheten, kommer den også med noen tilleggsfunksjoner som en Private Photos-mappe for å beskytte galleriet ditt. Bildene her er kryptert og ganske trygge for nysgjerrige øyne. En WiFi-sikkerhetsfunksjon oppdager usikre WiFi-nettverk og ber deg umiddelbart om å forhindre at enheten blir hacket av tredjeparter.

I tillegg til alle disse funksjonene, kan appen også hjelpe deg med å øke batterilevetiden ved å lukke bakgrunnsapplikasjoner som spiser i RAM-minnet ditt. Videre lar Game Master-funksjonen deg forbedre lastetiden for GPU-tunge spill og forbedre opplevelsen generelt. Hvis du har lite plass og vil fjerne noen apper, tillater Clean Master å lage en sikkerhetskopi og avinstallere dem deretter. For alle funksjonene den pakker, er Clean Master absolutt en av de beste app-renseappene der ute.

I likhet med appene som vi diskuterte ovenfor, er også denne et gratis tilbud og kommer med annonser. Det er imidlertid ingen kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste telefonrengjøringsappen

3) AIO Toolbox: Cleaner & Speed ​​Booster

Dette er et forenklet tilbud med alle detaljene godt lagt ut i brukergrensesnittet. Denne alt-i-ett-løsningen gir muligheten til å øke enhetens hastighet og også forbedre batterilevetiden i prosessen. Det kan smart analysere mobilannonser ved å gjennomsøke appens APK-fil, slik at du kan bli kvitt annonser i prosessen. Det er også en applåsfunksjon tilgjengelig som standard her, som lar deg beskytte dine sensitive applikasjoner mot nysgjerrige øyne.

Den beste telefonrengjøringsappen har også sin egen strekkodeleser samt lommelykt, og tilbyr alle funksjonene i en riktig verktøykasse. Det er andre funksjoner som minne booster, CPU kjøler, og så videre, slik at du får den komplette listen over funksjoner som du forventer fra en telefonrenser-app. Dette er en gratis nedlasting på Google Play Butikk, men kommer med annonser og kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste telefonrengjøringsappen

4) Essrenser

Som navnet antyder, tar denne appen sikte på å være nummer én ved opprydding av enheten, og den oppfyller stort sett navnet sitt. Det kan rense enheten din for unødvendig søppel og rot opparbeidet over en periode, inkludert cache-filer. Den ene trykknappen for å øke enhetsytelsen er også til stede her. I tillegg til dette, vil du også finne en applås, en funksjon for sikkerhetskopiering og avinstallering av apper i tillegg til en ikke forstyrr-modus for å redusere mengden varsler du får.

Når det kommer til rengjøring av de beste rengjøringsappene til Android-smarttelefonen, vil ikke alle apper lykkes, du må skaffe deg den beste telefonrengjøringsappen. Men gitt antallet valg der ute, er det fornuftig å prøve dem alle for å finne den beste passformen. Ace Cleaner er en gratis nedlasting med annonser om bord.

Last ned den nå: her

5) DU Speed ​​Booster

DU Speed ​​Booster er en av de mest populære enhetsforsterkerappene der ute, og har et omfattende sett med funksjoner for å kvitte seg med aktive oppgaver og frigjøre minne fra RAM. Utvikleren hevder at appen er klarert av 230 millioner brukere, så du er i veldig trygge hender med akkurat dette tilbudet. Appen kan også beskytte enheten mot infeksjon med skadelig programvare. Malware tar vanligvis vei til enheten din når du installerer apper fra ukjente kilder, så du unngår at det i de fleste tilfeller skal være enhetene dine trygge.

Appen kan også på en smart måte øke nettverksytelsen din ved å sjekke alle parametrene som gjelder enhetsnettverket, så vel som WiFi-signaler. Appen kan også måle CPU-temperatur og anbefale tiltak for å kjøle ned smarttelefonen eller nettbrettet. Appen kan gjennomsøke telefonen din og fjerne uønskede APK-filer som kan tette lagringsplassen din. Dette er en komplett løsning for alle enhetsrelaterte klager. DU Speed ​​Booster er en gratis nedlastning på Play Store og kommer med annonser. Det er imidlertid ingen kjøp i appen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.