Slik løser du Facebook-appen som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy A8 Plus 2019 (enkle trinn)

Bortsett fra å ringe og sende tekstmeldinger, blir smarttelefoner nå ofte brukt til det felles formålet med sosiale nettverk. Facebook-applikasjonen er blant de mest populære appene til sosiale medier hittil, både på iOS og Android-enheter. Av denne grunn rulles hyppige oppdateringer ut for Facebook. Men akkurat som andre robuste Android-apper, er Facebook heller ikke perfekt, noe som betyr at det kan støte på tilfeldige problemer og feil på et tidspunkt. En av de utbredte problemene angående Facebook er ved hyppige krasj, hvis ikke etterslep. Problemet kan oppstå på alle enheter med Facebook-app installert. Her i dette innlegget vil jeg takle et problem på Facebook-appen som fortsetter å krasje på et Samsung Galaxy A8 + 2018-håndsett. Les videre når du trenger hjelp til å håndtere et lignende problem på samme enhet.

For smarttelefoneiere som fant nettstedet vårt mens de prøvde å finne en løsning, prøv å se om telefonen din er en av enhetene vi støtter. Hvis det er det, kan du gå til feilsøkingssiden for den enheten, bla gjennom den for å finne problemer som ligner på din, og bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Imidlertid, hvis du fortsatt trenger hjelp etter det, så fyll ut vårt spørreskjema for Android og trykk Send for å kontakte oss.

Hvordan fikse Facebook som fortsetter å krasje på Galaxy A8 Plus 2018

Før du begynner å feilsøke programvareproblemer på enheten din som kan ha forårsaket konflikt med Facebook-appen, må du sørge for at telefonen din får en stabil forbindelse til Internett. Appen kan krasje spesielt hvis den ikke klarer å koble til hovedserveren på grunn av ustabil eller intermitterende internettforbindelse på telefonen. I så fall kan du prøve å slå Wi-Fi av og på kort tid for å oppdatere telefonens internettforbindelse. Hvis alt fungerer som det skal med ditt trådløse Internett, og likevel Facebook-appen fortsetter å krasje, kan du fortsette og feilsøke feil med følgende løsninger.

Første løsning: Tøm cache og data på Facebook-appen din.

Midlertidige filer som er lagret som cache og data på Facebook-appen, kan også forårsake problemer, spesielt når de krasjet. Det er derfor det anbefales å tømme hurtigbufferen regelmessig eller når en app begynner å oppføre seg dårlig. Så hvis du ikke har gjort dette ennå, gjør du det med disse trinnene:

 1. Trykk på Apper fra startskjermen for å åpne applisten.
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Naviger til Applications- delen, og trykk deretter på Application Manager.
 4. Trykk for å velge Facebook fra listen.
 5. Trykk på Clear Cache- knappen for å tømme cache eller midlertidige filer på Facebook-appen din.
 6. Trykk på Fjern data- knappen for å fjerne midlertidige data, inkludert kontoinformasjonen din, spillresultater lagret på appen.

Etterpå avslutter du og starter Facebook-appen på nytt. Hvis det ikke fungerer, fortsett til neste metode.

Andre løsning: Start telefonen på nytt (soft reset).

En myk tilbakestilling eller omstart av enheten er den enkleste mulige løsningen du kan prøve neste gang den forrige metoden ikke klarte å tilby løsning. Det fjerner mindre feil og tilfeldige systemfeil som kan ha fått Facebook-appen til å bli rogue. En myk tilbakestilling kan gjøres på to måter - vanlig omstart og tvungen omstart. Hver av disse metodene demonstreres senere.

Standard omstart (soft reset):

 1. Trykk på strømknappen i noen sekunder eller til telefonen slås av.
 2. Trykk deretter på av / på-knappen igjen etter 30 sekunder for å slå telefonen på igjen.

Tvunget omstart eller soft reset ved hjelp av maskinvaretastene:

 • Trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig i omtrent 10 sekunder eller til enheten starter på nytt.

Begge disse omstartsmetodene påvirker ikke dataene dine, så ingen bekymringer for datatap i prosessen. Start eller åpne Facebook igjen etter at telefonen har startet opp, og se om den allerede kjører og fungerer stabil denne gangen. Hvis ikke, så gå videre til neste løsning.

Tredje løsning: Avslutt eller tving bakgrunnsapper.

Nylig brukte apper som ikke er lukket, vil fortsette å kjøre i bakgrunnen. Selv om dette kan gi noen fordeler når det gjelder multitasking og apper på nytt, kan bakgrunnsapper også føre til uregelmessige eller ustabile forestillinger på bestemte apper eller selve telefonsystemet. For å utelukke dette fra mulige utløsere, avslutt alle bakgrunnsapper på Samsung A8 + 2018 og start deretter enheten på nytt. Følg disse trinnene for å få disse gjort:

 1. Trykk på tasten Nylig apper for å se alle forhåndsvisningene du nylig har åpnet.
 2. For å lukke individuelle apper, trykk på Lukk eller X- ikonet på forhåndsvisning av appen.
 3. For å lukke alle apper som kjører, velg alternativet Lukk alt .

Hvis noen av disse appene ikke lukkes ordentlig, må du tvinge dem til å lukke i stedet med disse trinnene:

 1. Åpne appskjermbildet .
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Gå til Applications .
 4. Trykk på Programbehandling.
 5. Velg Facebook eller andre apper for å tvinge lukking.
 6. Trykk deretter på Force Stop- knappen fra applikasjonsinformasjonen .

Start telefonen på nytt etterpå, og åpne deretter Facebook igjen.

Fjerde løsning: Oppdater Facebook-appen til den siste tilgjengelige versjonen.

Appoppdateringer rulles ut for å gi forbedringer i appene dine samt feilrettinger. Akkurat som alle andre robuste apper, kan Facebook også bli infiltrert med noe skadelig programvare fra forskjellige kilder. I retort vil apputviklere lage den nødvendige fix-oppdateringen som vanligvis implementeres gjennom oppdateringer. Det er derfor det anbefales å holde appene dine oppdatert. Følg disse trinnene for å manuelt se etter ventende appoppdateringer på Samsung A8 + 2018:

 1. Åpne appskjermbildet .
 2. Trykk på Play Store.
 3. Trykk på 3-linjers menyikon øverst til venstre i Google Play- søkeboksen.
 4. Gå til Mine apper og spill.
 5. Tilgjengelige oppdateringer vises under Oppdateringer- fanen, så velg kategorien Oppdateringer for å se etter oppdateringer.
 6. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du appen og følger instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere den nye oppdateringen til Facebook.

Vent til oppdateringen er installert, og da kan du starte telefonen på nytt for å bruke de nye endringene.

Femte løsning: Avinstaller og installer Facebook-appen på nytt på telefonen din.

Det siste alternativet du kan vurdere å gjøre hvis ingenting annet fungerer, er å fjerne den uberegnelige Facebook-appen fra enheten din og deretter installere den nyeste versjonen av appen fra Play Store. Det er den klart raskeste måten å fjerne eventuelle feil eller skadelig programvare fra applikasjonen. Slik gjør du det.

 1. Trykk på Apper fra startskjermen for å åpne applisten.
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Naviger til Applications- delen, og trykk deretter på Application Manager.
 4. Trykk for å velge Facebook fra listen.
 5. Trykk deretter på Avinstaller .

Vent til appen er slettet, start telefonen på nytt, og gå deretter til Play Store og søk etter den siste versjonen av Facebook-appen for å laste ned og installere på telefonen.

Andre muligheter

Du kan kontakte Facebook brukerstøtte for å rapportere problemet eller be om ytterligere hjelp og andre alternativer, hvis ingen av de tidligere løsningene er i stand til å fikse appen. Det kan være et mer alvorlig problem med Facebook-appen som må håndteres av en reparasjonsoppdatering via Facebook-appoppdatering. Eller du kan bare bruke andre sosiale medier-apper som alternativ mens du venter på at Facebook-programmerere skal fikse appene sine. Det er faktisk mange andre alternativer å velge mellom, men igjen kan det bety at du starter gruppen, sirkelen, forbindelsene eller nettverksvennene dine fra bunnen av.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Hva skal jeg gjøre når Samsung Galaxy A8 Plus 2018 ikke lades (enkle trinn)
 • Slik løser du Samsung Galaxy A8 Plus 2018 med Black Screen of Death (enkle trinn)
 • Slik løser du Samsung Galaxy A8 Plus 2018 som holder frysing og henger (enkle trinn)
 • Slik løser du Samsung Galaxy A8 Plus 2018 som ikke slår seg på (enkle trinn)
 • Slik løser du Samsung Galaxy A8 Plus 2018 som har et skjermflimrende problem (enkle trinn)